Każdy oczekuje od auta czego innego, ja się z Pertynem zgadzam, na takie naleśniki trzeba cholernie uważać i być czujnym, oczywiście fk8 nie wymaga takich wyrzeczeń jak fk2, aczkolwiek ja na codzień oczekuje ciszy i komfortu, dlatego takie fk8 jest w kręgu moich zainteresowań, ale jako 2 auto. Po prostu szkoda by mi było tłuc się takim autem po drogach, którymi się poruszam.
Co do tzw jazd próbnych, to fk2 swoim charakterem przycmił mi deskowate zawieszenie, po około miesiącu obcowania i jakichś 2kkm dotarło że nie tego oczekuje od daily. Chociaż tęsknię za nim jak nastolatek za wakacyjną miłością, to jednak nie zamienilbym go na cywilną x gen za nic na świecie, chyba że na 1 weekend
Co do tzw jazd próbnych, to fk2 swoim charakterem przycmił mi deskowate zawieszenie, po około miesiącu obcowania i jakichś 2kkm dotarło że nie tego oczekuje od daily. Chociaż tęsknię za nim jak nastolatek za wakacyjną miłością, to jednak nie zamienilbym go na cywilną x gen za nic na świecie, chyba że na 1 weekend

Comment