W internecie opublikowane są zdjęcia Type R po faceliftingu, zmieniony przedni i tylni zderzak. Chyba lekka przesada że tak wcześnie robią facelifting.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Pierwszy seryjny Type R z silnikiem turbo
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Pewnie neta poczytali i nasłuchali się, że komuś tam, jakiemuś redaktorzynie się skrzydło nie podoba, no to dadzą do wyboru. Subaru również robiło taki eksperyment 2014-1017 i nabywcy wersji top dokupowali klapę z lotką, bo jej nie było. Komu się ta stylistyka nie podoba kupuje samochody o kształcie pustaka z doczepionymi kołami, typu german style, jak golf. Osobiście będąc w tej drugiej grupie mogę usłyszeć - wieś, odpust, itp. WRX i type-r bez parapetu wygląda słabo.
Comment
-
Zamieszczone przez onlyju Zobacz postaWRX i type-r bez parapetu wygląda słabo
Te białe felgi to Modulo.Last edited by KubaKiedyśH; 18-07-2018, 11:48.
Comment
-
Może lift ma coś wspólnego z przegrzewaniem się płynu w wysprzęgliku, jak nowe zderzaki robią to może też grzebną przy wlotach powietrza, chłodzeniu. Bardzo dziwny taki szybki lift i to jeszcze w aucie, które się podobno świetnie sprzedaje.
Comment
-
Zamieszczone przez Kuba#5943 Zobacz postaZgadzam się w pełni.
Te białe felgi to Modulo.
Comment
-
Tutaj też o tym piszą
Nie rozumie tego:
,, W zachowaniu auto ma być bardziej “ostre” – czytamy w oficjalnym komunikacie producenta. Jednak nie do tego stopnia aby powielać charakter poprzednika''
To będzie bardziej ostre czy nie?Last edited by Waldek.; 19-07-2018, 10:31.
Comment
-
Jutro pojadę się zapytać czy jest już konkretny termin. Narazie wiem tylko że druga połowa sierpnia.
Honda zrobiła sobie parę lat przerwy z produkcją TypeR a teraz szaleją. Myślę że ten nowy będzie jeszcze bardziej cywilizowany a to już mi się nie podoba.
Comment
Comment