Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Pierwszy seryjny Type R z silnikiem turbo

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Katana A jezdziles fk8 dłużej? Bo jak dla mnie to type r lepiej wybiera nierówności niż mój poprzedni tourer z aktywnym zawiasem. A w trybie Comfort jest nawet za miękko i to na seryjnych 20.

Comment

• Fajnie wybiera, ale na torowiskach, łączeniach asfaltu czy chamskich poprzecznych uskokach czuć, że mało mięsa na felgach.

Comment

• To już subiektywna sprawa chyba - mi absolutnie rozmiar felgi nie przeszkadza , no dobra - cena opon boli ;P. Miałem kupić felgi OEM 19 na zimę ale kupię drugi komplet 20 bo są paradoksalnie tańsze na rynku używek

Comment

• a zimówkę na te 20' jaką?

Comment

• 245/30/20 Continental Winter 1200 PLN za sztukę

Comment

• Zamieszczone przez Kuba#5943 Zobacz posta
              Kiedy odbierasz auto?
              Byłem dzisiaj się zapytać , 9 sierpnia przejmuje go spedycja i w następnym tygodniu powinien być w salonie.

Comment

• Odebrałem mojego w sobotę - pokonywanie zakrętów typkiem to poezja ... po dodaniu gazu trzyma się jak spiderman po wypuszczeniu pajęczych nici na razie jestem na etapie oswajania się z samochodem
                Last edited by tomag; 22-07-2018, 20:52.

Comment

• Gratuluję zakupu.
                  Jaki kolor?

Comment

• Dzięki kolor biały
                    Samochód wzbudza zainteresowania na ulicy - nie spodziewałem się, że aż takie
                    Last edited by tomag; 22-07-2018, 20:54.

Comment

• Gratuluję, ja muszę jeszcze trochę poczekać.
                      Jak działa skrzynia?

Comment

• Dzięki
                        Działa rewelacyjnie jak do tej pory, ale zrobiłem nim dopiero 400 km

Comment

• Gratulacje!!!
                          Zalany RBF660 i montowana oslona?

Comment

• RBF tak, osłona nie. Zalałem aby mnie sumienie nie gryzło W myśl zasady ze nie zaszkodzi

Comment

• Ok
                              No to życzę żeby się dobrze sprawował, żebyś nie musiał korzystać z gwarancji i żebyś nie dołączył do grona dotkniętych problemami skrzyni!
                              Ja czekam cały czas na swojego, lada dzień powinien być...

Comment

• U mnie jutro wielki dzień. Odstawiam auto do naprawy i tym razem zakładam, że problem będzie rozwiązany

Comment

Working...
                                X