Zamieszczone przez PJW
Zobacz posta
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Pierwszy seryjny Type R z silnikiem turbo
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
To w jakim ASO w Wawie bys polecił sprawdzić? A jakie opony polecasz?
Co do Connect+ juz sprawdziłem watka Alixa i sa tam wszystkie informacje które były mi potrzebneciekawe co Zachar Off pokazuje ale na pewno wymaga sporo czasu żeby tak wszystko ustawić na tip top
Comment
-
Zamieszczone przez Waldek. Zobacz postaCzytałeś parę poprzednich postów? Kolega pytał czy da się wgrać jakąś inną wersję androida i może go to zainteresuje.
Kayhyde, nie wymaga to dużo czasu, pół godzinki sprawy. Co do Type R w Wawie to chyba Wyszomirski albo Aires, jedyne rozsądne wybory.
Comment
-
Zamieszczone przez PJW Zobacz postaKayhyde, nie wymaga to dużo czasu, pół godzinki sprawy. Co do Type R w Wawie to chyba Wyszomirski albo Aires, jedyne rozsądne wybory.
Comment
-
Najlepiej zadzwoń i spytaj czy obejrzą auto gruntownie. Niby tylko blacharsko-lekierniczy ale myślę, że mają wiedzę na temat mechaniki równieżA jak nie to Aries na Arkuszowej.
Zestawienie garnitur-samochod szybki to nic nadzwyczajnego. Sam znam kilka takich osób, w tym dyrygenta światowej sławy, starszego pana już teraz, który od zawsze (a przynajmniej ostatnich 40 lat) jeździ autami z przyspieszeniem poniżej 5 czy 6 sekundFakt, że głównie amerykańskimi....
Comment
-
To spróbuje w Wyszomirski w takim razie. A tak na marginesie, obejrzałem oto taki filmik https://youtu.be/mgDi4TJHE3c
Szczerze gość nie ma za dużo dobrego do powiedzenia ... No moze pierwsze 5 minut są ok ale pozostale 15 to samo narzekanie...
Comment
-
Zamieszczone przez chromaticall Zobacz postaUlica "Parówkowa" - moim zdaniem to ma szansę przejść do historii i stałego zastosowania
Comment
-
Więc tak, miałem okazję się przejechać przez pol godz po Warszawie, głównie po ulicach z nierownym asfaltem i powiem wam, że byłem miło zaskoczony. Jest twarde, wiadomo, ale tragedii nie ma, przy spokojnej jazdy do 2500 obrotów jest dosyc "cywilizowany". Fotele są w miare wygodne jak na takie auto i, moze dlatego ze zwasze miałem usportowionych samochodów, to jestem przyzwyczajony do takiego typu "komfortu". Skrzynia biegów to po prostu bajka, tylko ze kilka razy mi sie zdarzyło, ze trójka nie chciała wchodzić przy spokojnej jazdy i musiałem dwa razy spróbować. Czy ktoś tez tak ma/miał? Tak czy inaczej w czwartek jestem umówiony u Wyszomirskiego na przegląd przed zakupem, zobaczymy co bedzie
Comment
-
Zamieszczone przez kayhyde Zobacz postaWięc tak, miałem okazję się przejechać przez pol godz po Warszawie, głównie po ulicach z nierownym asfaltem i powiem wam, że byłem miło zaskoczony. Jest twarde, wiadomo, ale tragedii nie ma, przy spokojnej jazdy do 2500 obrotów jest dosyc "cywilizowany". Fotele są w miare wygodne jak na takie auto i, moze dlatego ze zwasze miałem usportowionych samochodów, to jestem przyzwyczajony do takiego typu "komfortu". Skrzynia biegów to po prostu bajka, tylko ze kilka razy mi sie zdarzyło, ze trójka nie chciała wchodzić przy spokojnej jazdy i musiałem dwa razy spróbować. Czy ktoś tez tak ma/miał? Tak czy inaczej w czwartek jestem umówiony u Wyszomirskiego na przegląd przed zakupem, zobaczymy co bedzieWitam, Wychodzi na to, że identyczne problemy jak w FK2 powielają się w FK8. Planuję wizytę w serwisie, ale jestem przerażony, że przez 2 lata Honda nic nie zrobiła z tematem, który ujawnił się u bardzo wielu użytkowników. Warto przeczytać Regulamin forum. W tytułach wątków nie używamy słów "pomocy i "problem" sabotujesz nam wyszukiwarkę tematów. 99% tematów to problemy. Temat zmieniam.
Masz caly watek o nie wchodzeniu biegu. Dobrze sie zastanow. )
Comment
-
Zamieszczone przez FanmarkiH Zobacz postahttps://www.civicforum.pl/showthread...je-lub-zgrzyta
Masz caly watek o nie wchodzeniu biegu. Dobrze sie zastanow. )Kup sobie Foke RS
Comment
-
Zamieszczone przez chromaticall Zobacz postaOho, krucjata się zaczynaKup sobie Foke RS
Polecam za to X 1.5 na prawde super woz.
Comment
-
Zamieszczone przez FanmarkiH Zobacz postaPrawda? Kolejna osoba wsiadla do TypeR i nie wchodza biegi. ) Mysle, ze w tych i podobnych pieniadzach lepsze STi.
Polecam za to X 1.5 na prawde super woz.A 1,5 faktycznie fajny. Tyle, że mnie nie interesuje
Comment
Comment