Miał ktoś okazje jeździć już XI i może powiedzieć, czy jakość wykonania jest taka jak w X, czy może coś się zmieniło. Kończy mi się leasing i nie wiem czy czekać na Type R, czy sobie już odpuścić?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Pierwszy seryjny Type R z silnikiem turbo
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Wydawalo mi sie ze auta takie jak Type R kupuje sie przez perspektywe jak jezdza...............................C I V I C
.. generacje . wersje usportowione ..silniki
.
.
Autka: 4gen żelazko ED7 / 8gen ufo FK2 / 9gen Type R / Jaguar XJ-SC / Jaguar F-Type R / Mini F56 JCW / Nasz kanał LEGO
Comment
-
Civic 8 2.2D -> Civic 8 1.8 -> Civic 9 1.6D -> Golf 7 2.0 TDI -> C 220d 4MATIC -> Lexus GS-F
Comment
-
Jeszcze nie tak dawno w granicach 60 tyś euro można było kupić BMW M2, lub Porsche cayman a teraz Type R dobija do tych cen. Gdy byłem niedawno w serwisie BMW oglądałem nowe samochody, zwykła 3-ka 1.8 z automatem zaczyna się od 38 tyś euro. Ceny nowych aut robią się naprawdę chore. W Niemczech zauważają to już nawet bardzo bogaci ludzie.Last edited by Waldek.; 30-11-2022, 22:14.
Comment
-
Jest już trochę testów tego samochodu i dziennikarze zachwycają się jak się prowadzi (ale tak jest zawsze w przypadku nowego modelu), interesujące jest to że mówią że hamulce wytrzymały cały dzień katowania na torze. W Fk8 niestety puchną. Nawet porównywali go do Porsche, do tej pory tylko te samochody wytrzymywały cały dzień na torze. Nawet jeżeli jest lepszy od Fk8 to w tej cenie można już kupić samochód tylno napędowy, może nie nowy ale wybór jest duży. Ale z ciekawości sprawdzę go na jeździe próbnej gdy się pojawi.Last edited by Waldek.; 03-12-2022, 01:05.
Comment
-
Ja mimo wszystko jeśli bym nie kupił 2020 to bym i tak kupił mimo ceny, pod względem doprecyzowania techniki i tak bije wszystko w tym zakresie budżetowym ale można mieć Fokę i zostanie na paliwo, tor i inne 70000 jak ujął to dziennikarz autokult. Ja nie jarami się infotainmentem czy wrażeniem dotyku premium, ma działać i już i tak jest w Type R
Comment
-
Zamieszczone przez krzysiekxx Zobacz postaZ ciekawości sprawdziłem jak to leci na wprost, napęd na 4 koła, przyzwoicie ale szału nie ma.
https://zeperfs.com/en/match6700-7821-9810.htmchociaz ze wszystkich elementow ze startu zatrzymanego zje kazdego tajpa na sniadanie. Potem wyjda kwestie strat napedow i nizszej mocy.
Wystarczy zobaczyc ile jest yarkow na track dayach i tego typu imprezach.
Duzo częstszy gosc niz typery
A seoja droga to GR corolla to troche auto widmo. Chociaz cenowo jest sporo tansze w bazie od FL5, wersja ze szpera juz jest w cenie FL5 a jest tez wersja wyzej. Mysle, ze dealerzy beda narzucac kosmiczne marze.Last edited by filipfm; 08-12-2022, 14:26.
Comment
Comment