Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Honda Connect - Wgrywanie Aplikacji i Ukryte Opcje

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Używa ktoś Tidal zamiast spotify? Jeśli tak to jaka wersja stabilnie działa? Android auto obsługuje również Tidal?

Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka

Comment

• Zamieszczone przez Paluch Zobacz posta
      Używa ktoś Tidal zamiast spotify? Jeśli tak to jaka wersja stabilnie działa? Android auto obsługuje również Tidal?

Ja używam Tidala w android auto, działa ale np po zapaleniu auta muszę ponownie uruchamiać go w menu bo nie pamięta co odtważał, spotiyfy sam się odpala i odtwarza dalej utwory
      Last edited by gabler; 10-10-2020, 15:00.

Comment

• Dzisiaj zainstalowałem aktualizację android auto 5,7. Pojawiły się poprawki, tera Tidal działa ok, pamięta ostatnie utwory po wyłączeniu.

Comment

• Dzięki za info. A testowałeś może samą aplikacje na Connect?

Comment

• Zamieszczone przez Paluch Zobacz posta
            Dzięki za info. A testowałeś może samą aplikacje na Connect?

Nie tylko przez aa

Comment

• Honda Hack 6.8.1

Nov 1, 2020

Support microG, which is a free re-implementation of the Google Play service that runs much smoother. Please unistall the official Google Play Services before installing microG.

Ktoś już może testował płynność działania? Bo jak wiemy oficjalne usługi googla zabijają connecta.

Comment

• Przecieram oczy ze zdumienia czy ja aby dobrze widzę, co prawda to nie Civic, ale żeby taki myk z ekranem w 6.8.1?

2:06s

Comment

• Ale w u nas też to możesz zrobić, w wersji beta Honda Hack jest opcja włączenia na zegarach tego co na conneccie, jakość nie jest powalająca, ale idzie to w dobrym kierunku [emoji6]
                  Moja Honda
                  https://www.civicforum.pl/showthread...044#post351044

Comment

• od miesiąca można zrobić u nas taki myk

Zainstalowałem ta nowa aktualizacji i po 5 minutach ją usunąłem. Zamuliło system totalnie co 5s. migał na czarno.
                    Może jest to spowodowane tym, że mam cały czas uruchomionego Yanosika i po prostu przeciąża system.

Na dniach napiszę do twórców HH czy zamiast kompasu mogli by podmienić go na wyświetlanie ograniczenia prędkości
                    Civic X 2.0 USA

Comment

• Zamieszczone przez malina84 Zobacz posta
                      jest opcja włączenia na zegarach tego co na conneccie
                      Tylko u siebie nie mogę właśnie wyświetlić na zegarach obrazu np. z teledyskiem lub coś źle robię.

Comment

• Zamieszczone przez rm_125 Zobacz posta
                        od miesiąca można zrobić u nas taki myk
                        Od miesiąca, to może auto widziałem 2x ponieważ siedzę na zdalnym.

Comment

Zainstalowałem ta nowa aktualizacji i po 5 minutach ją usunąłem. Zamuliło system totalnie co 5s. migał na czarno.
                          Może jest to spowodowane tym, że mam cały czas uruchomionego Yanosika i po prostu przeciąża system.

Na dniach napiszę do twórców HH czy zamiast kompasu mogli by podmienić go na wyświetlanie ograniczenia prędkości
                          Jak się z nim kontaktujesz, mail który ma na stronie, czy przez forum? Dostajesz od niego odp? Jestem ciekaw czy mógłby wrzucić na ten klaster informacyjny informacje o temp. oleju skoro w nowej apce Hondy LogR taki parametr już jest podawany a nowych czujników w polifcie nie ma więc programowo to robią.

Comment

• pisałem z nimi kiedyś przez maila, można też uderzyć na xda
                            Civic X 2.0 USA

Comment

Ja na tym jeździłem na pewno dobrze ponad tydzień i było wszystko ok, mam na stałe tunein radio, Yanosik, torque i nie zauważyłem zamulania
                              Moja Honda
                              https://www.civicforum.pl/showthread...044#post351044

Comment

• Ja również jeżdżę z najnowszą wersja, yanosik działa w tle cały czas, nowy klaster informacyjny na wyświetlaczu i nie widzę żeby system zamulał.

Comment

Working...
                                X