Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Honda Connect - Wgrywanie Aplikacji i Ukryte Opcje

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Czy dzięki najnowszej wersji można wyświetlić wskazówki nawigacji z GoogleMaps (bezpośrednio przez apkę lub przez Apple CarPlay)?

Comment

• możesz wyświetlić to co masz na ekranie radia na zegarze prędkościomierza.
      Słabo to wygląda, lepsze jest nowe nawigowanie przez WAZE na wyświetlaczu
      Civic X 2.0 USA

Comment

• Zamieszczone przez rm_125 Zobacz posta
        możesz wyświetlić to co masz na ekranie radia na zegarze prędkościomierza.
        Rozumiem, że jest to opcja i nadal możliwe jest wyświetlanie kierunków nawigacji tak jak to miało miejsce w poprzednim sofcie?

Comment

• tak, wszystko masz w ustawieniach w sumie nawet na stronie HH jest opisane co i jak
          Civic X 2.0 USA

Comment

• A czy przy uruchomionym CarPlay można widok z ekranu „zrzucić” na wyświetlacz prędkościomierza?

Comment

• Zapewne tak, skoro wszystko co jest na głównym ekranie można.
              Moja Honda
              https://www.civicforum.pl/showthread...044#post351044

Comment

• Można zrzucić, ale jakość ekranu jest słaba i ciężko ten bajer wykorzystać w praktyce.

Comment

• Ktoś z Poznania lub okolic ogarnia temat tej navi? Mam kilka pytań i z chęcią bym pogadał live

Comment

• Hej. Korzystacie z apki Tidal? Ktora wersja poprawnie wam działa?

Wysłane z mojego SM-G981B przy użyciu Tapatalka

Comment

• Zamieszczone przez lisu Zobacz posta
                      Można zrzucić, ale jakość ekranu jest słaba i ciężko ten bajer wykorzystać w praktyce.
                      A czy miałby ktoś z Was możliwość zrobienia fotki jak to wygląda? Idealny byłby zrzut GoogleMaps lub innej Navi.

Comment

• Zamieszczone przez pumaster Zobacz posta
                        A czy miałby ktoś z Was możliwość zrobienia fotki jak to wygląda? Idealny byłby zrzut GoogleMaps lub innej Navi.
                        Masz w ogóle HH i obawiasz się instalacji do najnowszej wersji? Bez obaw instalacja zajmuje tylko 3 min., jednak już po 5 minutach użytkowania wyłączyłem tę opcję, moim zdaniem kierunek dobry ale zupełnie niedopracowany.

Comment

• Nie mam HH i jedynie dlaczego rozważam zainstalowanie HH to żeby mieć wskazówki nawigacji lub mapę (GoogleMaps, NaviExpert a nie z fabrycznej Navi) na ekranie prędkościomierza. Zanim to zrobię, chciałbym zobaczyć jak to wygląda. Nie musi to być mega jakość. Ważne, żeby wyświetlany obraz był czytelny.

Comment

• nie ma cudów.
                            FB_IMG_1604866303914.jpg
                            Civic X 2.0 USA

Comment

• Sam ficzer wyświetlania ekranu na zegarach fajne i fajnie jak będzie to rozwijane. Ale robienie klona z unitem jest bez sensu. Unit jest w obrębie wzroku. Nie trzeba odwracać głowy żeby zobaczyć co tam jest.... :-)
                              Kolejna sprawa to to że jest to rozwiązanie sensowne jak jedziemy sami. Jak jedziemy z pasażerem a on coś będzie chciał zmienić to my to samo mamy na zegarach = be, sensu. Ktoś chciał pokazać ze się da ale nic po za tym.
                              Inna sprawa było by jak by można było ustawić na zegarach np. Navi a unit zostawić do obsługi o i to było by super...

Wysłane z mojego SM-G981B przy użyciu Tapatalka

Comment

• to wtedy nazywało by się to "drugą przestrzenią" a takie cuda chyba ca od nie dawna w telefonach a gdzie tam do androida 4.0 . Do tego radio zacina się przy kamerze cofania nie te moce przerobowe
                                Civic X 2.0 USA

Comment

Working...
                                X