Przeczytalem wszystko i to co tam piszecie jest dla laika nie do przejścia. Android auto podobno widzi ekran główny Smartfona. Ja dograłem jakieś radio internetowe i wrzuciłem go na ekran główny smarta a i tak mi tego nie widzi. Telefon spoko przesyła na głośniki i wszystko dziala ale z poziomu tel a nie Hondy. Jak tu zrobić apkę żeby działała z poziomu Hondy wyświetlacza a nie z tel. Wszystko inne działa ok.Tylko to radio mnie wkurw... bo amerykańskie i słabo to chula.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Honda Connect - Wgrywanie Aplikacji i Ukryte Opcje
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Zamieszczone przez Marcin Longier Zobacz postaPrzeczytalem wszystko i to co tam piszecie jest dla laika nie do przejścia. Android auto podobno widzi ekran główny Smartfona. Ja dograłem jakieś radio internetowe i wrzuciłem go na ekran główny smarta a i tak mi tego nie widzi. Telefon spoko przesyła na głośniki i wszystko dziala ale z poziomu tel a nie Hondy. Jak tu zrobić apkę żeby działała z poziomu Hondy wyświetlacza a nie z tel. Wszystko inne działa ok.Tylko to radio mnie wkurw... bo amerykańskie i słabo to chula.
Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka
Comment
-
Honda back jak zainstalować jest opisane a nawet na YouTube jest filmik, aplikacje jak instalować będziesz sam widział jak już zainstalujesz HH.
Comment
-
-
Honda Connect - Wgrywanie Aplikacji i Ukryte Opcje
Zamieszczone przez snake9999 Zobacz postaCzy idzie u nas zmienić na takie menu?
[ATTACH=CONFIG]54256[/ATTACH]
Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkLast edited by googol; 31-08-2020, 23:24.
Comment
-
Zamieszczone przez marmac500 Zobacz postaMacie sprawdzoną wersję YT? Miałem zainstalowaną "YouTube.mod.v1.Paraphron" wszystko chodziło super jednak po pewnym czasie pojawił się błąd sieci, reinstalacja również nie dała pozytywnego rezultatu.
Comment
-
Zamieszczone przez Paluch Zobacz postaJa używam new pipe w wersji dostepnej w Honda Hack.
Comment
-
Zamieszczone przez montada Zobacz postaPotwierdzam. New Pipe lekki dla systemu i przyjemny w użytkowaniu. Śmiga bez zająknięcia. Mnie tylko nie udało się przenieść ustawień z mojego konta na YT.
Comment
-
Zamieszczone przez Paluch Zobacz postaJedyna wada jaką widzę to 720p nie działa.
Comment
-
Comment
-
o ciekawe opcje. A ktoś kiedyś płakał, że nawigacja mówi żeby jechać na północ a on nie wie gdzie jest północ
U mnie jakoś nie działa przypisanie klawisza, żeby np. można było włączyć tylna kamerkę
Comment
Comment