Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Honda Connect - Wgrywanie Aplikacji i Ukryte Opcje

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Jakieś zmiany po aktualizacji?

Comment

• i tak lipa z tym androidem.
      Dobrze, że jeszcze Yanosik działa jako tako. Ale np. o ile te główne statystyki jak ilość punktów i km zaczytuje do aplikacji na telefonie, to już do historii przejazdów nie mamy dostępu.

Yanosik prowadzi wsparcie teraz od androida 6.0 ale oby żeby działał na naszym nędznym androidzie po wsze czasy
      Civic X 2.0 USA

Comment

• Trochę żenada ten Android 4.2, w 17r jak się nie mylę był juz 7/9. Są jakieś custom romy ?

Comment

• Zamieszczone przez lisu Zobacz posta
          Jakieś zmiany po aktualizacji?
          Nie zauważyłem.
          Moja Honda
          https://www.civicforum.pl/showthread...044#post351044

Comment

• Która aktualnie wersja Spotify działa najstabilniej na fabrycznym radiu? Podpowie ktoś kto używa?

Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka

Comment

• Zamieszczone przez Paluch Zobacz posta
              Która aktualnie wersja Spotify działa najstabilniej na fabrycznym radiu? Podpowie ktoś kto używa?

Ja używam wiekowej Spotify-5.6.0.660 bez okładek, ale jest w miarę lekka i nie zamula.
              Moja Honda

Comment

• Cześć, mam wersję yanosika 4.2.25 na tel (i6s) działa normalnie po podłączeniu kablem ładuje się i wyłącza. Ktoś pomoże?

Comment

• Mam zagwozdkę. Próbuję zainstalować HH ale po przejściu kilku etapów na kolejnym ekranie ( zgodnie z instrukcją ) nie mam ikony " cancel android restriction " a tylko "setting at GPS time " i " map unlock " i nie mogę dalej ruszyć - sport+ 2019 - coś zmodyfikowali ,zabezpieczyli ?
                  Aktualizacja 19.00 - zainstalowałem HH normalnie przez przeglądarkę bez kilku początkowych etapów prowadzących do włączenia " cancel android restriction ". Proszę jeszcze o radę - jaka wersja viper4android nadaje się do naszego wiekowego androida 4.2.2 ?
                  Last edited by androzek; 09-08-2020, 19:00. Powód: chyba rozwiązałem sam

Comment

• Witam, zapytam jeszcze tutaj czy w naszych radiach idzie ustawić logo danej stacji radiowej?

Comment

• Zamieszczone przez androzek Zobacz posta
                      Proszę jeszcze o radę - jaka wersja viper4android nadaje się do naszego wiekowego androida 4.2.2 ?
                      Wersja 2.5 działa poprawnie.

Zamieszczone przez snake9999 Zobacz posta
                      Witam, zapytam jeszcze tutaj czy w naszych radiach idzie ustawić logo danej stacji radiowej?
                      Nie ma takiej opcji.

Comment

• Witam. Jestem zupełnie nowy na forum Civica. Ostatnie auto to Toyota Celica VII. Z Hondą to mój pierwszy raz więc wybaczcie mi to że jestem zupełnym laikiem. Auta Japońskie są bardzo podobne. Posiadam Hondę Civic sprowadzoną ze Stanów w dość bogatej wersji. Wgrałem Android Auto i wszystko hula jak należy. Mam tylko problem z radiem bo łapie mało stacji problem z temp bo w farenhaitach. Opcja przewietrzania z kluczyka działa tylko otwiera okna i szyber ale już nie zamyka z kluczyka. Czy są jakieś możliwości zaradzenia tym problemom? Może jest ktoś w okolicach Wawy kto mi to auto ogarnie.
                        Last edited by Marcin Longier; 30-08-2020, 17:49.

Comment

• Zamieszczone przez Marcin Longier Zobacz posta
                          Witam. Jestem zupełnie nowy na forum Civica. Ostatnie auto to Toyota Celica VII. Z Hondą to mój pierwszy raz więc wybaczcie mi to że jestem zupełnym laikiem. Auta Japońskie są bardzo podobne. Posiadam Hondę Civic sprowadzoną ze Stanów w dość bogatej wersji. Wgrałem Android Auto i wszystko hula jak należy. Mam tylko problem z radiem bo łapie mało stacji problem z temp bo w farenhaitach. Opcja przewietrzania z kluczyka działa tylko otwiera okna i szyber ale już nie zamyka z kluczyka. Czy są jakieś możliwości zaradzenia tym problemom? Może jest ktoś w okolicach Wawy kto mi to auto ogarnie.
                          Kolejny złom z USA (tak samo jak mój)

Póki co musisz nauczyć się żyć z tymi Fahrenheitami i okrojonymi stacjami. Chyba, że wymienisz radio ale to tylko rozwiąże problem ze stacjami. A jak wymieniać to nie na wersję UE tylko na dedykowanego chińczyka bo z europejskiej wersji nie warto.
                          Zostaje Ci wgranie Honda Hack jeśli chcesz mieć spolszczenie i trochę więcej opcji z aplikacjami.

Honda już tak zrobiła dziwnie, że otwierasz okna zdalnie a jeśli chcesz wszystkie zamknąć to musisz użyć kluczyka fizycznego.
                          Na aliexpress widziałem jakieś automaty to otwierania i zamykania okien
                          Civic X 2.0 USA

Comment

• Zamieszczone przez rm_125 Zobacz posta
                            Kolejny złom z USA (tak samo jak mój)
                            Honda już tak zrobiła dziwnie, że otwierasz okna zdalnie a jeśli chcesz wszystkie zamknąć to musisz użyć kluczyka fizycznego.
                            Na aliexpress widziałem jakieś automaty to otwierania i zamykania okien
                            W wersji EU można i zamknąć i otworzyć, ale jak widać w obu wersjach są różne rozwiązania.
                            Moja Honda

Comment

• A jakbyście mogli krok po kroku podpowiedzieć jak wgrać Honda Hack i co to daje. I może ktoś ogarnął jakieś radio internetowe które można by było wgrać to już sporo problemów by odeszło.
                              Last edited by Marcin Longier; 31-08-2020, 18:05.

Comment

• Zamieszczone przez Marcin Longier Zobacz posta
                                A jakbyście mogli krok po kroku podpowiedzieć jak wgrać Honda Hack i co to daje. I może ktoś ogarnął jakieś radio internetowe które można by było wgrać to już sporo problemów by odeszło.
                                Wróć na początek tego tematu i wszystko masz napisane jak wgrać i co daje.

Comment

Working...
                                X