Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Honda Connect - Wgrywanie Aplikacji i Ukryte Opcje

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Przeczytalem wszystko i to co tam piszecie jest dla laika nie do przejścia. Android auto podobno widzi ekran główny Smartfona. Ja dograłem jakieś radio internetowe i wrzuciłem go na ekran główny smarta a i tak mi tego nie widzi. Telefon spoko przesyła na głośniki i wszystko dziala ale z poziomu tel a nie Hondy. Jak tu zrobić apkę żeby działała z poziomu Hondy wyświetlacza a nie z tel. Wszystko inne działa ok.Tylko to radio mnie wkurw... bo amerykańskie i słabo to chula.

Comment

• Zamieszczone przez Marcin Longier Zobacz posta
      Przeczytalem wszystko i to co tam piszecie jest dla laika nie do przejścia. Android auto podobno widzi ekran główny Smartfona. Ja dograłem jakieś radio internetowe i wrzuciłem go na ekran główny smarta a i tak mi tego nie widzi. Telefon spoko przesyła na głośniki i wszystko dziala ale z poziomu tel a nie Hondy. Jak tu zrobić apkę żeby działała z poziomu Hondy wyświetlacza a nie z tel. Wszystko inne działa ok.Tylko to radio mnie wkurw... bo amerykańskie i słabo to chula.
      Android auto to nie mirror link. Android auto działa tylko z aplikacjami które wspiera. Po włączeniu AA masz widoczne aplikacje, które da się włączyć przez niego. Honda hack natomiast pozwoli ci zainstalować aplikację radia bezpośrednio na connect. Honda hack to instalacja przez jeden przycisk (ciężko to opisać). Na Yt masz tutorial jak wgrać tzn. jak kliknąć ten przycisk...

Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka

Comment

• Honda back jak zainstalować jest opisane a nawet na YouTube jest filmik, aplikacje jak instalować będziesz sam widział jak już zainstalujesz HH.
        Moja Honda
        https://www.civicforum.pl/showthread...044#post351044

Comment

• Ok Dziękuję . Zepnę dupę i postaram się to zrobić

Comment

• Czy idzie u nas zmienić na takie menu?
            honda-android-car-2014-10-03-01.jpg

Comment

• Honda Connect - Wgrywanie Aplikacji i Ukryte Opcje

Zamieszczone przez snake9999 Zobacz posta
              Czy idzie u nas zmienić na takie menu?
              [ATTACH=CONFIG]54256[/ATTACH]
              W ustawieniach jest opcja stylu menu - nie pamiętam jak to po polsku przetłumaczyli ale w angielskiej wersji jest change skin

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
              Last edited by googol; 31-08-2020, 23:24.

Comment

• Na tej stacji nie działa AA.
                Civic 1.5T

Varadero

Comment

• Macie sprawdzoną wersję YT? Miałem zainstalowaną "YouTube.mod.v1.Paraphron" wszystko chodziło super jednak po pewnym czasie pojawił się błąd sieci, reinstalacja również nie dała pozytywnego rezultatu.

Comment

• Zamieszczone przez marmac500 Zobacz posta
                    Macie sprawdzoną wersję YT? Miałem zainstalowaną "YouTube.mod.v1.Paraphron" wszystko chodziło super jednak po pewnym czasie pojawił się błąd sieci, reinstalacja również nie dała pozytywnego rezultatu.
                    Ja używam new pipe w wersji dostepnej w Honda Hack.

Comment

• Zamieszczone przez Paluch Zobacz posta
                      Ja używam new pipe w wersji dostepnej w Honda Hack.
                      Potwierdzam. New Pipe lekki dla systemu i przyjemny w użytkowaniu. Śmiga bez zająknięcia. Mnie tylko nie udało się przenieść ustawień z mojego konta na YT.

Comment

• Zamieszczone przez montada Zobacz posta
                        Potwierdzam. New Pipe lekki dla systemu i przyjemny w użytkowaniu. Śmiga bez zająknięcia. Mnie tylko nie udało się przenieść ustawień z mojego konta na YT.
                        Jedyna wada jaką widzę to 720p nie działa.

Comment

• Zamieszczone przez Paluch Zobacz posta
                          Jedyna wada jaką widzę to 720p nie działa.
                          Z tego co pamiętam u mnie chodzi na 720p. Sprawdzę i dam znać.

Comment

• Mamy nową wersję honda hack (testowa)

Comment

• o ciekawe opcje. A ktoś kiedyś płakał, że nawigacja mówi żeby jechać na północ a on nie wie gdzie jest północ

U mnie jakoś nie działa przypisanie klawisza, żeby np. można było włączyć tylna kamerkę
                              Civic X 2.0 USA

Comment

• U mnie działa bez problemu przypisywanie przycisków

Comment

Working...
                                X