Ja nie mam podpisów więc albo nie ma tego, albo jakoś trzeba by to włączyć.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Honda Connect - Wgrywanie Aplikacji i Ukryte Opcje
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Zamieszczone przez Maniek666 Zobacz postaWersję mapgoogle mam zainstalowaną 9.63.1, a Waze 4.34.1.0
Comment
-
pewnie ma najnowsze wersje, które instalował z HH ja to wszystko wywaliłem szkoda na to nerwów w sumie WAZE jest własnością google i tam testują wszelkie nowości przed wrzuceniem do google maps.
Macie tak, że chcą wejść w niektóre opcje HH pojawia się hasło do wpisania ?
Comment
-
Zainstalowałem u siebie to microG na conneccie, w końcu działaj mapy Google ale wgrałem starą wersję i Yanosik też nie wyrzuca komunikatu że brak usług. Nie zamula systemu jakoś bardziej, więc zostaje u mnie.
Comment
-
Chyba odkryłem przykrą zależność i może komuś udało się rozwikłać ten problem.
Po wykonaniu formatowania pendriva, a właściwie dwóch pendrivów (16GB i 64GB), które wcześniej działały bez problemu w HC, tak teraz niestety
Honda Connect ich nie widzi. Oczywiście z kompem działają bez zarzutu.
Comment
-
W temacie przyspieszenia systemu wbrew powszechnej opinii da się trochę zrobić. Oczywiście na mega płynne nigdy nie będzie ale po paru zabiegach nie łapie zadyszek i ogólnie zwawiej działa.
1. Wywalić zbędne aplikacje
2. Wyszyscic cache aplikacji
3. Rebbot jednostki
4. Dezaktywowac nieużywane usługi np: mapy Garmin, carplay, aha, live wallpaper
jest dużo tego.
5. Edycja parametrów Kernel np przy pomocy Kernel adiutor na xdev jest
więcej info. Podobno można uzyskać w miarę płynny system z gmaps. Osobiście zmieniłem parę parametrów, protestowałem było ok, więc poszedłem na calosc i gdzieś przesadziłemHead unit wyświetlał tylko split z kamery cofania i pusta tapetę, nie reagował na dotyk. Hard reset z pendrive przywrócił sprawność
Comment
Comment