Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Honda Connect - Wgrywanie Aplikacji i Ukryte Opcje

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Dzięki za info, miałem nadzieję, że może ruszy. Pozostaje więc "jedynie słuszna" wersja (2.8.6.2) Yanosika

Comment

• Ale co ma ruszyć jak nowe wersje yanosika wymagają co najmniej androida 5. Nawet jakby poprawili wyciszenie, to i tak tego nie przetestujemy

Comment

• Yanosik właśnie wjechał do Car Play, także można w CP uruchamiać już Waze, Google Maps i Yanosika. Kompletny zestaw podróżnika

Comment

• Ktoś poleci sprawdzą wersję spotify? Próbowałem zainstalować najnowszą i zawieszą się na ekranie uruchamiania.

Comment

• Zamieszczone przez lisu Zobacz posta
            Ktoś poleci sprawdzą wersję spotify? Próbowałem zainstalować najnowszą i zawieszą się na ekranie uruchamiania.
            Musisz zainstalować wersję z HondaHack (stara, bez widocznych okładek) zalogować się a następnie poprzez sklep play zaktualizować do najnowszej wersji.
            Jak zainstalujesz od razu najnowszą to zostanie Ci celowanie na czarnym ekranie w przycisk do zalogowania.

Comment

• Mam pytanie do wszystkich co używają HongaHack. Jak u Was wygląda użytkowanie kamery cofania u mnie z honda hack strasznie zwiesza się kamera cofania, jak wybije wsteczny to bardzo długo się uruchamia kamera A już nie mówię o liniach.

Comment

• Nie zauważyłem u siebie żadnego spowolnienia kamery. Mam również zaprogramowany przycisk włączający kamerę podczas jazdy i również działa to szybko, płynnie.

Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka

Comment

• U mnie kamera spowalnia trochę niż przed przeróbka to jeszcze ujdzie ale na linie trzeba czekać rok czasu.... Tak było od początku jak wgrałem hh

Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka

Comment

• Mam HH od prawie dwóch lat i nigdy nie miałem problemów z kamerą. Zero lagów.

Comment

• Również nie zauważyłem żadnych problemów po wygraniu HH. Kamera działa tak samo jak przed instalacją. Może spróbuj zaktualizować wersję HH o ile nie masz aktualnej.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Comment

• Od samego początku, po instalacji HH problem z kamerą cofania. To o czym piszesz, plus jeszcze zamrażania obrazu w trakcie cofania i powracanie do widoku radia po kilku sekundach od wyłączenia biegu wstecznego.

Generalnie, w porównaniu do "zrobionego" radia w IX tutaj totalne rozczarowanie.

Najprawdopodobniej zamówię od skonookich coś "normalnego", bo HH raczej jest do usunięcia...

Wysłane z wykorzystaniem Tapatalka. Za literówki i błędy przepraszam...

Comment

• Zero problemów z kamerą cofania, może spróbuj reset HC zrobić. Sprawdź czy masz najnowszą wersje HH 5.0.10.

Comment

• Wszystko w najnowszej wersji. Może faktycznie spróbuję HR...

Wysłane z wykorzystaniem Tapatalka. Za literówki i błędy przepraszam...

Comment

• Zamieszczone przez russso Zobacz posta
                              Mam pytanie do wszystkich co używają HongaHack. Jak u Was wygląda użytkowanie kamery cofania u mnie z honda hack strasznie zwiesza się kamera cofania, jak wybije wsteczny to bardzo długo się uruchamia kamera A już nie mówię o liniach.
                              Prawdopodobnie w systemie masz trochę śmieci po instalowaniu, odinstalowaniu różnych aplikacji itp. Wyczyść pamięć i cache i zrób reset. Powinno pomóc, u mnie pomogło.

Comment

• Albo spróbujcie reinstall honda hack. Coś jest nie tak skoro wam muli a innym nie. U mnie wszystko działa płynnie łącznie z podglądem tylnej kamery w czasie jazdy do przodu.

Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka

Comment

Working...
                                X