Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Nowy Civic X generacji - zakup, zalety i wady, alternatywy rynkowe

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Zamieszczone przez Nowy2017 Zobacz posta
    To ja znowu o Astrze (co by nie pisać, jest to jakiś punkt odniesienia dla każdego nowego samochodu kompaktowego na rynku). Jak sądzicie, za ile po rabacie można kupić taką Astrę ST. Do setki 8,3. Elastyczność 9,0. Chyba porównywalnie z nowym Civikiem 1,5T.
    [ATTACH=CONFIG]32389[/ATTACH]
    Ponizej 80

Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka

Comment

• Zamieszczone przez remar Zobacz posta
      12% osoba fizyczna 14,5% działalność gospodarcza ale najpierw trzeba to wiedzieć bo handlowiec sam nie powie. Może na Civika X też dadzą podobne upusty?
      W Hondzie takiego rabatu na Civika X raczej nie dostanę?

Comment

• Zamieszczone przez Nowy2017 Zobacz posta
        W Hondzie takiego rabatu na Civika X raczej nie dostanę?
        W Hondzie nawet na schodzacy model nie dostaniesz takiego rabatu. A do nowego dostaniesz dywaniki w promocji

sent from mobile

Comment

• Zamieszczone przez Jozin Zobacz posta
          Raportuje chamstwo
          z tym chamstwem to nie przesadzaj, nie użyłem nawet pół słowa uznanego za wulgarne.

Comment

• Użyłeś ale skasowałeś

Comment

• Spokojnie poczekajmy do lutego na Civika i zobaczymy jak będzie z cenami i upustami. Nie rzucajcie się tak wszyscy na te Astry bo mamy fajne forum i co ja będę czytał?
              CIVIC IX 1,8/142KM

Comment

• Inny rabat jest na auto ze stocku (wyższy), a inny na auto do zamówienia (niższy).
                Remar te procenty co podałeś do którego przypadku się odnoszą?

Comment

• Tyle tu piszecie koledzy ciekawego o nowej astrze że dziś pojechałem na jazdę próbną...
                  1.4 t-150...i powiem że całkiem,całkiem.
                  Przede wszystkim bardzo cicho-tak silnik jak i szumy toczenia super cicho.
                  Zawias też nie hałasuje (była na 17).
                  W stosunku do astry to mój ufok to wóz drabiniasty.
                  Nie interesowała mnie cena bo na razie nie zamierzam jej kupować,chodziło mi po prostu o wrażenia z jazdy a te są bardzo pozytywne.
                  Przetestuję X to wtedy będzie porównanie.
                  Pozdrawiam.
                  Rafał.
                  Passat Variant 1.9 tdi 131km Tiptronik-2005r
                  Honda Civic 1.4,90km 3D+STAG-1997r
                  Honda Civic 2.2 i-cdti-2009r
                  Audi A4 B6 1.6i 2004r+Stag Qbox+Barracuda
                  Suzuki Bandit GSF-1250 SA

Comment

• Burton, auto zamawiane w październiku do produkcji. Wejdź na Selgros.pl zakładka selgros partner i wybierz salony samochodowe a zobaczysz o co chodzi. Każdy może skorzystać.
                    CIVIC IX 1,8/142KM

Comment

• Zamieszczone przez Jozin Zobacz posta
                      Raportuje chamstwo, a nie powinienem bo takie rzeczy powinna usuwać moderacja bez popychania. Nie mówiąc o tym , że jeszcze donosi na użytkownika, który raportuje chamską treść. Chyba, że też też powinienem "pocisnąć" bo mi się czyjaś opinia nie podoba.
                      Raportujesz chamstwo ok, super, cieszymy się że mamy usera który reaguje na nieodpowiednie wpisy. Moderator to nie robot siedzący 24/24 i pilnujący na bieżąco każdy wpis.
                      Ale zaraz zaraz... Coś mi się wydaje że Twoje wypowiedzi też nie są zbytnio elokwentne, żeby nie napisać chamskie.
                      Proponuję próbę naprawy świata zacząć od krótkiej refleksji.
                      Pozostałych udzielających się w dyskusji także proszę o wstrzymanie.
                      Front IC by FMIC, CG Motorsport Exclusive 8 Paddle Clutch Kit, CG Motorsport SMF kit, DPF out, front BBK K-Sport floating discs 330mm x8, rear BBK ARTMotorSport 280mm, Eibach Pro-Kit -25mm, Short Shifter, Poliuretany w zawieszeniu, forged wheels SSR-Type-C 17", a reszta to pierdoły

Comment

• Myślę, że emocje spowodowane są tym, że Honda nowym Civic-iem nas zawiodła. Codziennie szukam w internecie obrazów nowego Civica z nadzieją, że go polubię. Niestety znajduję tylko potwierdzenia moich frustracji. Biorąc pod uwagę to, co się w tej chwili dzieje w naszym sejmie, proponuję opanować emocje, bo się niedługo będziemy zabijać na ulicach naszych miast.

Comment

• Zamieszczone przez rafalmoto Zobacz posta
                          Tyle tu piszecie koledzy ciekawego o nowej astrze że dziś pojechałem na jazdę próbną...
                          1.4 t-150...i powiem że całkiem,całkiem.
                          Przede wszystkim bardzo cicho-tak silnik jak i szumy toczenia super cicho.
                          Zawias też nie hałasuje (była na 17).
                          W stosunku do astry to mój ufok to wóz drabiniasty.
                          Nie interesowała mnie cena bo na razie nie zamierzam jej kupować,chodziło mi po prostu o wrażenia z jazdy a te są bardzo pozytywne.
                          Przetestuję X to wtedy będzie porównanie.
                          Pozdrawiam.
                          Rafał.
                          Myślę, że w Civicu X wrażenia z jazdy będą podobne, tylko żeby jeszcze cena była podobna a tu figa z makiem.. no ale zobaczy się ostatecznie, jak auto wejdzie już do sprzedaży..
                          Moja łódka Civic..
                          Mój "klekocik" Ceed..
                          New... "Japończyk" e:Hev 2.0
                          Coś na temat olejów..

Comment

• Zamieszczone przez Razbino Zobacz posta
                            Myślę, że emocje spowodowane są tym, że Honda nowym Civic-iem nas zawiodła. Codziennie szukam w internecie obrazów nowego Civica z nadzieją, że go polubię.
                            Wiesz co inaczej jak się patrzy na zdjęcia, a inaczej na żywo, poczekaj aż w salonach wyląduje X i wtedy się przekonasz na 100%.

Moja

Comment

• Zamieszczone przez solarlodge Zobacz posta
                              Wiesz co inaczej jak się patrzy na zdjęcia, a inaczej na żywo, poczekaj aż w salonach wyląduje X i wtedy się przekonasz na 100%.
                              Chciałbym żeby tak było. W moim mieście prezentacja będzie dopiero w styczniu (po 20-tym). Na zdjęciach i filmach na YT ten samochód wydaje mi się jakiś taki wielki, kobylasty i niezgrabny. Może rzeczywiście masz rację. Czy Ty widziałeś go już w realu?

Comment

• Niestety nie, ale coś czuję, że przy pierwszym faceliftingu i tak poprawią tył, natomiast jak byłem w salonie Hondy to wszystkie autka mi się podobały . Zwłaszcza Type-R, na zdjęciach niby tylko fajne autko sportowe, ale na żywo to WOW. Jedynie HRV mnie zawiodła w środku, chyba jakby było nawet mniej miejsca niż w Civicu. Ale co do X gen to wiem, że na żywo będzie wyglądać mega.

Moja

Comment

Working...
                                X