Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Nowy Civic X generacji - zakup, zalety i wady, alternatywy rynkowe
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Zamieszczone przez remar Zobacz posta12% osoba fizyczna 14,5% działalność gospodarcza ale najpierw trzeba to wiedzieć bo handlowiec sam nie powie. Może na Civika X też dadzą podobne upusty?
Comment
-
Zamieszczone przez Nowy2017 Zobacz postaW Hondzie takiego rabatu na Civika X raczej nie dostanę?
sent from mobile
Comment
-
Zamieszczone przez Jozin Zobacz postaRaportuje chamstwo
Comment
-
Tyle tu piszecie koledzy ciekawego o nowej astrze że dziś pojechałem na jazdę próbną...
1.4 t-150...i powiem że całkiem,całkiem.
Przede wszystkim bardzo cicho-tak silnik jak i szumy toczenia super cicho.
Zawias też nie hałasuje (była na 17).
W stosunku do astry to mój ufok to wóz drabiniasty.
Nie interesowała mnie cena bo na razie nie zamierzam jej kupować,chodziło mi po prostu o wrażenia z jazdy a te są bardzo pozytywne.
Przetestuję X to wtedy będzie porównanie.
Pozdrawiam.
Rafał.Passat Variant 1.9 tdi 131km Tiptronik-2005r
Honda Civic 1.4,90km 3D+STAG-1997r
Honda Civic 2.2 i-cdti-2009r
Audi A4 B6 1.6i 2004r+Stag Qbox+Barracuda
Suzuki Bandit GSF-1250 SA
Comment
-
Zamieszczone przez Jozin Zobacz postaRaportuje chamstwo, a nie powinienem bo takie rzeczy powinna usuwać moderacja bez popychania. Nie mówiąc o tym , że jeszcze donosi na użytkownika, który raportuje chamską treść. Chyba, że też też powinienem "pocisnąć" bo mi się czyjaś opinia nie podoba.
Ale zaraz zaraz... Coś mi się wydaje że Twoje wypowiedzi też nie są zbytnio elokwentne, żeby nie napisać chamskie.
Proponuję próbę naprawy świata zacząć od krótkiej refleksji.
Pozostałych udzielających się w dyskusji także proszę o wstrzymanie.Front IC by FMIC, CG Motorsport Exclusive 8 Paddle Clutch Kit, CG Motorsport SMF kit, DPF out, front BBK K-Sport floating discs 330mm x8, rear BBK ARTMotorSport 280mm, Eibach Pro-Kit -25mm, Short Shifter, Poliuretany w zawieszeniu, forged wheels SSR-Type-C 17", a reszta to pierdoły
Comment
-
Myślę, że emocje spowodowane są tym, że Honda nowym Civic-iem nas zawiodła. Codziennie szukam w internecie obrazów nowego Civica z nadzieją, że go polubię. Niestety znajduję tylko potwierdzenia moich frustracji. Biorąc pod uwagę to, co się w tej chwili dzieje w naszym sejmie, proponuję opanować emocje, bo się niedługo będziemy zabijać na ulicach naszych miast.
Comment
-
Zamieszczone przez rafalmoto Zobacz postaTyle tu piszecie koledzy ciekawego o nowej astrze że dziś pojechałem na jazdę próbną...
1.4 t-150...i powiem że całkiem,całkiem.
Przede wszystkim bardzo cicho-tak silnik jak i szumy toczenia super cicho.
Zawias też nie hałasuje (była na 17).
W stosunku do astry to mój ufok to wóz drabiniasty.
Nie interesowała mnie cena bo na razie nie zamierzam jej kupować,chodziło mi po prostu o wrażenia z jazdy a te są bardzo pozytywne.
Przetestuję X to wtedy będzie porównanie.
Pozdrawiam.
Rafał.a tu figa z makiem.. no ale zobaczy się ostatecznie, jak auto wejdzie już do sprzedaży..
Comment
-
Zamieszczone przez Razbino Zobacz postaMyślę, że emocje spowodowane są tym, że Honda nowym Civic-iem nas zawiodła. Codziennie szukam w internecie obrazów nowego Civica z nadzieją, że go polubię.
Comment
-
Zamieszczone przez solarlodge Zobacz postaWiesz co inaczej jak się patrzy na zdjęcia, a inaczej na żywo, poczekaj aż w salonach wyląduje X i wtedy się przekonasz na 100%.
Comment
-
Niestety nie, ale coś czuję, że przy pierwszym faceliftingu i tak poprawią tył, natomiast jak byłem w salonie Hondy to wszystkie autka mi się podobały. Zwłaszcza Type-R, na zdjęciach niby tylko fajne autko sportowe, ale na żywo to WOW. Jedynie HRV mnie zawiodła w środku, chyba jakby było nawet mniej miejsca niż w Civicu. Ale co do X gen to wiem, że na żywo będzie wyglądać mega.
Comment
Comment