Zamieszczone przez Leszek2
Zobacz posta
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Felgi i opony do Type R FK8 i FK2R
Collapse
X
-
Last edited by Leszek2; 24-06-2018, 08:38.
Comment
-
Zamieszczone przez Kuba#5943 Zobacz postaRównież tego życzę. Bo jak trafisz na wadliwe autko to masz przerąbane.
Byłem się pytać i jest tak jak pisze Leszek, 20 i 235/40 18, na te rozmiary jest homologacja ale jak kupie samochód i będę miał wszystkie dokumenty z niego to w Tuv sprawdzą jakie są jeszcze możliwości np. 19 koszt takiej homologacji to 90 euro + jakieś opłaty w urzędzie za wpisanie do dowodu nowego rozmiaru. Ale warunek jest taki że producent samochodu dopuszcza inne rozmiary. Ale też tak myślę czy te 18-tki nie będą dobrym wyborem, często jeździmy na narty i w takich warunkach sprawdzą się najlepiej.
Comment
-
Zamieszczone przez Mugen Zobacz postaOkolice 2000brutto. Co do jazdy na 19x8,5 to nie długo zdam relację bo schodzę na 19"
Comment
-
Zamieszczone przez Mugen Zobacz postaWłasnie 245/35 r19
Comment
-
Pytaleś o 19 to odpowiedzialem. Homologację się nie zagłębiam. Co do Hondy to jak gwarancja? Te auta maja gwarancję? Do tej pory nie zauwazylem by cos takiego działało. Ja zakładam 19" i nie patrze na papierki, jestem swiadom tego co robie ale 20" średnio nadaje się do jazdy a 18" wydają sie za małe.
Comment
-
Zamieszczone przez martinez87 Zobacz postaczy potem ubezpieczyciel albo honda przy gwarancji nie będzie się czepiać że wina użytkownika bo miał złe koła
jak nie koła to coś innego masz nie tak, ogólnie użytkownik jest do bani, tak więc zmieniaj na co chcesz, zakładaj co chcesz
teraz mam temat w maździe, pokrzywiły się tarcze, 26tys. przebieg, żona wozi dzieci w niej i tarcze pokrzywiła - rozumicie Pany? - oczywiście wina użytkownika, tak więc ja na gwarancję patrzę z pewnym dystansem, dyplomatycznie rzecz ujmując
Comment
Comment