Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Honda Civic po lifcie - ceny modeli

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Zamieszczone przez Nail Zobacz posta
    No to gratulacje!
    Ja miesiąc temu zamawiałem i mówili mi, że nie ma szans na 5D lift w tym roku. Jest mi wszystko jedno co będzie, ważne żeby nie spadł po drodze z lawety.
    A znając moje szczęście, to wszystko się może zdarzyć .
    Jeżeli to nie tajemnica, ile ostatecznie zapłacisz?
    Ok 109tys. zł. (lakier + CVT)
    Last edited by marcin19i; 13-11-2019, 23:29.

Comment

• Zamieszczone przez marcin19i Zobacz posta
      Ok 109tys. zł. (lakier + CVT)
      Ja bym jeszcze negocjował, mogłem mieć Twoją opcję za 105tyś, oczywiście przed lift.

Comment

• A ja przy zamawianiu Sporta , dostałem informację od dilera , że po liftingu wersja Sport już nie będzie dostępna.
        Nie wiem ile w tym prawdy , ale pewnie nie długo się o tym przekonamy.

Comment

• Zamieszczone przez Corwin1 Zobacz posta
          A ja przy zamawianiu Sporta , dostałem informację od dilera , że po liftingu wersja Sport już nie będzie dostępna.
          To już bzdury opowiadają, po to żebyś teraz kupił, na to nie dałbym się złapać.

Comment

A ja przy zamawianiu Sporta , dostałem informację od dilera , że po liftingu wersja Sport już nie będzie dostępna.
            Przy zamawianiu Sport+ po lifcie też nie widziałem wersji Sport, jeśli dobrze pamiętam były za to wersje typu Executive, Execitive Sportline itp. Dodatkowo sprzedawca wspomniał, że prawdopodobnie wszystkie te wersje oprócz Sport+ mają być z silnikiem 1.0. Także 2020 rok zapowiada się nieciekawie jeśli chodzi o zakup nowego samochodu.

Comment

• Zamieszczone przez Nail Zobacz posta
              To już bzdury opowiadają, po to żebyś teraz kupił, na to nie dałbym się złapać.
              No nie wiem czy bzdury , potwierdza to też salon w którym aktualnie kupuję.Wersja Sport ma być wycofana , a zostają tylko droższe wersje jak pisze kolega marcin 19i.

Comment

No nie wiem czy bzdury , potwierdza to też salon w którym aktualnie kupuję.Wersja Sport ma być wycofana , a zostają tylko droższe wersje jak pisze kolega marcin 19i.
                A to przepraszam, nie rozgraniczyłem sport, a sport+ i myślałem, że mówisz ogólnie o wersji sport.

Zamieszczone przez marcin19i Zobacz posta
                1000zł więcej niż wersja przed liftem
                Jestem po rozmowie z handlowcem mojego dealerem i mój Civic będzie przed liftowy.
                Od teraz można zamawiać modele po liftowe, zasugerowałem zamianę i nie widział problemu, ale.
                Właśnie, ale cena, która jest wyższa nie o 1000 zł, ale o część rabatu, który uzyskałem i musiałbym dopłacić 4000 zł.
                Wolę jednak za te pieniądze położyć ceramikę i jeszcze coś zostanie.
                Last edited by rambo7; 04-05-2020, 08:25.

Comment

• A co to się porobiło, że podstawowa wersja sport jest teraz dostępna tylko w manualu, a cvt można wybrać dopiero do sport+?

Comment

• Zamieszczone przez Al_Exander Zobacz posta
                    A co to się porobiło, że podstawowa wersja sport jest teraz dostępna tylko w manualu, a cvt można wybrać dopiero do sport+?
                    To nie nowość, pamiętam, że kilka miesięcy temu dzwoniłem do dilera bo myślałem że coś w folderach pominęli ale potwierdzili. Sport tylko manual a Prestige tylko automat.

Comment

• Wybór ceramiki zamiast modelu po lifcie to chyba żart?

Comment

• Zamieszczone przez dudek_t Zobacz posta
                        Wybór ceramiki zamiast modelu po lifcie to chyba żart?
                        Nie żart, to jest przekroczenie założonego budżetu, 1000 mogę dopłacić, więcej nie.
                        A ceramika, felgi, czy inne rozrywki, to możliwości po oszczędnościach.
                        Last edited by Nail; 15-11-2019, 11:21.

Comment

• Ale wydasz na ceramikę tyle kasy zamiast jeździć samochodem który mniej straci na wartości, jest bardziej dopracowany i ma lepsze sterowanie klimą? Lakier (który i tak się porysuje) jest ważniejsze niż nowszy model?

Comment

• Zamieszczone przez dudek_t Zobacz posta
                            Ale wydasz na ceramikę tyle kasy zamiast jeździć samochodem który mniej straci na wartości, jest bardziej dopracowany i ma lepsze sterowanie klimą? Lakier (który i tak się porysuje) jest ważniejsze niż nowszy model?
                            Na początku założyłem zakup zwykłego sporta i dołożyłem już do kilku bajerów i jest +, kiedyś trzeba powiedzieć dość.
                            A ceramikę, czy inne uciechy mogę mieć z oszczędności i nie od razu.

Comment

• Chyba że tak. Wiem że można dokładać w nieskończoność ale jednak mam wrażenie że ten lifting jest wybitnie tego wart. Nie mniej, nie moje pieniądz i nie moja decyzja. Przeraziło mnie tylko stawianie ceramiki ponad lifting modelu. Miłego użytkowania!

Comment

• Ja kupując początkiem 2018 roku, mogłem wybrać model z 2017 lub 3k drożej model 2018 i wybrałem tą 2 opcję, ale to był leasing więc tego nie odczułem choć też nagiąłem budżet.
                                Jeżeli ktoś kupuje za gotówkę to inna bajka i utrata wartości ma mniejsze znaczenia zwłaszcza jeżeli ktoś planuje jeździć ładnych parę lat.

Comment

Working...
                                X