Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Honda Civic po lifcie - ceny modeli

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• ilekroc cos napisze i to z mocnym dystansem zaczynam tu wojne,pomalu popadam w kompleksy....... , wiec by cos wyluzowac proponuje najlepsza reklame motocykla jaka w zyciu dane mi bylo obejrzec....a poza tym,, Mr Glosima, Mr Katana....a nie mowilem ze trzeba cos z reklamami H jakis watek dodac?....

Comment

• Czy ktoś może wie , gdzie w Polsce można jeszcze dostać Civica Sporta w kolorze Polished metal metallic.

Comment

• Na szybko w oferty:
        http://samochodyodreki.honda.pl/pl/s...enzyna-15.html
        http://samochodyodreki.honda.pl/pl/s...enzyna-15.html

Comment

• Dzięki , też widziałem te oferty.Jutro będzie gorąca linia.

Comment

• Zamieszczone przez Corwin1 Zobacz posta
            Dzięki , też widziałem te oferty.Jutro będzie gorąca linia.
            Ja na swojego czekam od blisko miesiąca, miał być praktycznie ładowany na lawetę z placu centralnego, ale sugerowałem, że nie ma pośpiechu i pewnie go sprzedali.
            Jutro też dzwonię przypomnieć się.
            Powodzenia.

Comment

• Zawsze możesz spytać w salonie k Kalisza gdzie swoja droga sa najlepsze jazdy probne w PL (jak przezyjesz,zrozumiesz) do tego stopnia ze moja kolezanka zaczela krzyczec ze wysiada bo sie boi......w hrv sport.Ostatecznie wybrala crv hybryde-swoja droga naprawde kawal auta za dobre 145 tys teraz w elegance.
              Ja z racji swoich interesow odbylem jazde sedanem po liftingu i .......to byl naprawde szok poczuc jak to zawieszenie-tak wiem ze jest adaptacyjny w hatchabcku i kola 235- radzi sobie na zakrecie prawie 90 st z predkoscia 140(szef salonu potrafi pokazac to i owo, i pozwala testujacemu jak widzi ze ogarnia temat) , przyspieszajacym kierowca i nierownosciami po zewnetrznej stronie......ta sprezystosc i jednoczesnie pewnosc mimo 215 mm, to jak zewnetrzne kola dociskaly....wydaje mi sie nawet ze na takiej wlasnie niezbyt rownej drodze i zaciesniajacym sie zakrecie to zawieszenie lepiej dociska niz to co mialem okazje poczuc w hatchbacku, ktory na kazdej nierownosci, przy duzej predkosci, wyrzucal lekko na zewnatrz....
              200 km w 1 strone ale warto bylo ten dystans przejechac i ceny tez maja kapitalne, wiem bo juz tam raz kupowalem.
              w kazdym razie po 8 i 9 genie nadsterownym, dzieki wielowahaczowi wrocil w koncu podsterowny civ.....ale by to poczuc trzeba chyba byc wariatem

Comment

• Zamieszczone przez mccc25 Zobacz posta
                wydaje mi sie nawet ze na takiej wlasnie niezbyt rownej drodze i zaciesniajacym sie zakrecie to zawieszenie lepiej dociska niz to co mialem okazje poczuc w hatchbacku
                Miałem inne wrażenia - hatchback był bardziej stabilny i w takiej sytuacji jechał jak przyklejony, a sedan odczuwalnie mniej stabilnie, a przy mocniejszym hamowaniu zaczął lekko tańczyć na boki - czy to była kwestia akurat nierówności, czy właśnie tych opon Bridgestone ER33 - nie wiem, ale 5D jechał jak po szynach
                Nawiasem mówiąc, spojrzałem co to za opony ER33 bo nie kojarzyłem tego modelu - musi być już troche wiekowy, bo etykietę ma C/E ;/
                Jedyne co 4D wydawał się zrywniejszy na starcie, zapewne przez mniejszą przyczepność węższych opon i lżejsze felgi.

Comment

• No i udało się dorwać i zarezerwować Sporta w kolorze Polished .
                  Uff.

Comment

• Zamieszczone przez Corwin1 Zobacz posta
                    No i udało się dorwać i zarezerwować Sporta w kolorze Polished .
                    Uff.
                    A myślisz, że może być deficyt tego koloru?
                    Niemniej gratuluje.
                    Mój gdzieś tam jedzie, w tym samym kolorze .

Comment

• Udało mi się dziś złożyć zamówienie na Sport+ po liftingu z roku 2019 więc załapałem się nawet na wyprzedaż rocznika. Jeśli ktoś się zastanawia nad zakupem to wydaje mi się, że warto teraz złożyć zamówienie bo samochód będzie do odbioru w tym roku i uda się uniknąć podwyżek cen związanych z emisją spalin w 2020r.

Z ciekawych zmian dla wersji 5D po lificie o których chyba nie było jeszcze tutaj wspomniane to pojawił się nowy kolor Obsidian Blue Pearl, fotel kierowcy będzie mieć sterowanie elektryczne i ma być nowy wzór tapicerki.

Comment

• A ile wersja poliftowa kosztuje ? Jesli mozna spytac?

Comment

• Zamieszczone przez radex99 Zobacz posta
                          A ile wersja poliftowa kosztuje ? Jesli mozna spytac?
                          1000zł więcej niż wersja przed liftem

Comment

• Zamieszczone przez marcin19i Zobacz posta
                            Udało mi się dziś złożyć zamówienie na Sport+ po liftingu
                            Jesteś pewien, że jest po liftingu? Masz specyfikacje lifta w umowie?
                            Na stronie hondy nie ma cennika 5D lift.

Comment

• Tak, jestem pewny. Dokładnej specyfikacji nie dostałem, a jedynie listę zmian w stosunku do wersji sprzed liftingu.

Comment

• Zamieszczone przez marcin19i Zobacz posta
                                Tak, jestem pewny. Dokładnej specyfikacji nie dostałem, a jedynie listę zmian w stosunku do wersji sprzed liftingu.
                                No to gratulacje!
                                Ja miesiąc temu zamawiałem i mówili mi, że nie ma szans na 5D lift w tym roku. Jest mi wszystko jedno co będzie, ważne żeby nie spadł po drodze z lawety.
                                A znając moje szczęście, to wszystko się może zdarzyć .
                                Jeżeli to nie tajemnica, ile ostatecznie zapłacisz?

Comment

Working...
                                X