Przyłączam się, regulacja głośności na kierownicy na tyle się sprawdza , że nie pamiętam czy z dwa razy użyłem na panelu HC.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Honda Civic po lifcie - ceny modeli
Collapse
X
-
Widziałem wczoraj pod Ikeą w Katowicach Civica Sport Plus po lifcie - kolor biały. Jak dla mnie to te zmiany z zewnątrz są na minus - mi się nie podobało "na żywo".
Tak więc generalnie nie ma co żałować.
A jeżeli właściciel to przeczyta - pozdrawiam.
Comment
-
Ja jestem zadowolony, że kupiłem sedana przed liftem. Moim zdaniem sedan z tymi chromowanymi zamiast czarnych klamek oraz nakładki na grill z przodu wygląda o wiele lepiej. System multimedialny bez wystających przycisków też wygląda lepiej i bardziej nowocześnie a głośność i tak zmieniam przyciskami na kierownicy. Jedyne czego mi brakuje to fizycznych przycisków do regulacji siły nawiewu.
Comment
-
Zamieszczone przez to-masz Zobacz postaKwestia gustu, ta listwa chromowa z przodu to straszne brzydactwo, tylko honda cos takiego brzydkiego ma, zreszta jaki to chrom? Zwykly pomalonwany plastik, a te sreberko po kilku latach od kamieni bedzie tylko straszyć
A obawy o porysowanie są zwykle wyolbrzymiane . Ile się naczytałem że lakier jest tak kiepski, że rysuje się od patrzenia. Jeżdżę już od 10 miesięcy i przejechałem 13000 km i lakier nadal wygląda jak nowy bez żadnych rysek.Last edited by xblue; 06-01-2020, 20:21.
Comment
-
Zamieszczone przez Theo74 Zobacz postaFajne te czerwone akcenty wnętrza - przeszycia na fotelach, mieszek i kierownica.
Comment
-
Jakoś muszą podgonić sprzedaż 1.0
Comment
-
Sport plus 1,5 CVT, poliftingowy z grudnia kolor czerwony pakiet diamondbrite (blachy, wnętrze) plus opony zimowe Nokian, plus dywaniki gumowe => 108 tyś PLN brutto, mogłem może coś jeszcze negocjować, ale to był jedyny egzemplarz a musiałem zamknąć leasing na dniach.
Comment
Comment