Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Honda Civic po lifcie - ceny modeli

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Przyłączam się, regulacja głośności na kierownicy na tyle się sprawdza , że nie pamiętam czy z dwa razy użyłem na panelu HC.

Comment

• A kiedy civic XI

Comment

• Widziałem wczoraj pod Ikeą w Katowicach Civica Sport Plus po lifcie - kolor biały. Jak dla mnie to te zmiany z zewnątrz są na minus - mi się nie podobało "na żywo".
        Tak więc generalnie nie ma co żałować.
        A jeżeli właściciel to przeczyta - pozdrawiam.

Comment

• Ja jestem zadowolony, że kupiłem sedana przed liftem. Moim zdaniem sedan z tymi chromowanymi zamiast czarnych klamek oraz nakładki na grill z przodu wygląda o wiele lepiej. System multimedialny bez wystających przycisków też wygląda lepiej i bardziej nowocześnie a głośność i tak zmieniam przyciskami na kierownicy. Jedyne czego mi brakuje to fizycznych przycisków do regulacji siły nawiewu.

Comment

• Jedyne co mi się podoba to tylny dyfuzor i nowy wzór felg.

Comment

• Kwestia gustu, ta listwa chromowa z przodu to straszne brzydactwo, tylko honda cos takiego brzydkiego ma, zreszta jaki to chrom? Zwykly pomalonwany plastik, a te sreberko po kilku latach od kamieni bedzie tylko straszyć

Comment

• Zamieszczone przez to-masz Zobacz posta
                Kwestia gustu, ta listwa chromowa z przodu to straszne brzydactwo, tylko honda cos takiego brzydkiego ma, zreszta jaki to chrom? Zwykly pomalonwany plastik, a te sreberko po kilku latach od kamieni bedzie tylko straszyć
                Ale jakby nie patrzeć takie wykończenie zazwyczaj stosowane są w bardziej eleganckich samochodach (a sedan taki powinien być). Czarny idealnie pasuje do hatchback-a. Oczywiście są wyjątki, np.: Tipo.

A obawy o porysowanie są zwykle wyolbrzymiane . Ile się naczytałem że lakier jest tak kiepski, że rysuje się od patrzenia. Jeżdżę już od 10 miesięcy i przejechałem 13000 km i lakier nadal wygląda jak nowy bez żadnych rysek.
                Last edited by xblue; 06-01-2020, 20:21.

Comment

• Honda dodala oficjalne cenniki i specyfikacje lifta 5D:
                  Aktualne katalogi Honda - Dane techniczne samochodów marki Honda. Poznaj specyfikacje i ceny nowych aut. Pobierz katalog samochodowy.

Bez większych zaskoczen

Comment

• Fajne te czerwone akcenty wnętrza - przeszycia na fotelach, mieszek i kierownica.

Comment

• Zamieszczone przez Theo74 Zobacz posta
                      Fajne te czerwone akcenty wnętrza - przeszycia na fotelach, mieszek i kierownica.
                      Szkoda tylko, że te fajne akcenty są dostępne tylko w wersji Sport Line (silnik 1.0), a w Sport+ już nie

Comment

• Jakoś muszą podgonić sprzedaż 1.0
                        Moja Honda
                        https://www.civicforum.pl/showthread...044#post351044

Comment

• Czy ja dobrze widzę że nie ma już sporta? Czyli jak ktos chce 1.5 to troche drogo... Sport był idealna wersja...

Na plus jest to że można skórę wziąć teraz do sport+

Wysłane z mojego Nokia 7.1 przy użyciu Tapatalka

Comment

• No lipa z brakiem wersji sport. Jeśli ktoś chce zamontować trumnę na dachu bądź wozić rowery to nie może brać z silnikiem 1.5 bo brak homologacji na jakikolwiek bagażnik dachowy.

Comment

• ..............

Comment

• Sport plus 1,5 CVT, poliftingowy z grudnia kolor czerwony pakiet diamondbrite (blachy, wnętrze) plus opony zimowe Nokian, plus dywaniki gumowe => 108 tyś PLN brutto, mogłem może coś jeszcze negocjować, ale to był jedyny egzemplarz a musiałem zamknąć leasing na dniach.

Comment

Working...
                                X