Zamieszczone przez Nail
Zobacz posta
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Honda Civic po lifcie - ceny modeli
Collapse
X
-
Zamieszczone przez marcin19i Zobacz postaOk 109tys. zł. (lakier + CVT)
Comment
-
Zamieszczone przez Corwin1 Zobacz postaA ja przy zamawianiu Sporta , dostałem informację od dilera , że po liftingu wersja Sport już nie będzie dostępna.
Nie wiem ile w tym prawdy , ale pewnie nie długo się o tym przekonamy.
Comment
-
Zamieszczone przez Corwin1 Zobacz postaA ja przy zamawianiu Sporta , dostałem informację od dilera , że po liftingu wersja Sport już nie będzie dostępna.
Nie wiem ile w tym prawdy , ale pewnie nie długo się o tym przekonamy.
Comment
-
Zamieszczone przez Nail Zobacz postaTo już bzdury opowiadają, po to żebyś teraz kupił, na to nie dałbym się złapać.
Comment
-
Zamieszczone przez Corwin1 Zobacz postaNo nie wiem czy bzdury , potwierdza to też salon w którym aktualnie kupuję.Wersja Sport ma być wycofana , a zostają tylko droższe wersje jak pisze kolega marcin 19i.
Zamieszczone przez marcin19i Zobacz posta1000zł więcej niż wersja przed liftem
Od teraz można zamawiać modele po liftowe, zasugerowałem zamianę i nie widział problemu, ale.
Właśnie, ale cena, która jest wyższa nie o 1000 zł, ale o część rabatu, który uzyskałem i musiałbym dopłacić 4000 zł.
Wolę jednak za te pieniądze położyć ceramikę i jeszcze coś zostanie.Last edited by rambo7; 04-05-2020, 08:25.
Comment
-
Zamieszczone przez Al_Exander Zobacz postaA co to się porobiło, że podstawowa wersja sport jest teraz dostępna tylko w manualu, a cvt można wybrać dopiero do sport+?
Comment
-
Zamieszczone przez dudek_t Zobacz postaWybór ceramiki zamiast modelu po lifcie to chyba żart?
A ceramika, felgi, czy inne rozrywki, to możliwości po oszczędnościach.Last edited by Nail; 15-11-2019, 11:21.
Comment
-
Zamieszczone przez dudek_t Zobacz postaAle wydasz na ceramikę tyle kasy zamiast jeździć samochodem który mniej straci na wartości, jest bardziej dopracowany i ma lepsze sterowanie klimą? Lakier (który i tak się porysuje) jest ważniejsze niż nowszy model?
A ceramikę, czy inne uciechy mogę mieć z oszczędności i nie od razu.
Comment
-
Chyba że tak. Wiem że można dokładać w nieskończoność ale jednak mam wrażenie że ten lifting jest wybitnie tego wart. Nie mniej, nie moje pieniądz i nie moja decyzja. Przeraziło mnie tylko stawianie ceramiki ponad lifting modelu. Miłego użytkowania!
Comment
-
Ja kupując początkiem 2018 roku, mogłem wybrać model z 2017 lub 3k drożej model 2018 i wybrałem tą 2 opcję, ale to był leasing więc tego nie odczułem choć też nagiąłem budżet.
Jeżeli ktoś kupuje za gotówkę to inna bajka i utrata wartości ma mniejsze znaczenia zwłaszcza jeżeli ktoś planuje jeździć ładnych parę lat.
Comment
Comment