Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Ubezpieczenie OC/AC/NW

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

Zadzwoń do Pani Alicji. Mi pakiet dilerski również oferowali w tej samej cenie co na początku a pani Alicja urwała z niego 1100 zł. Telefon nic nie kosztuje.

Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka

Comment

Wartość auta 72tyś a chcą aż 2900 z Hestii z tym, że była szkoda rok temu z AC, za nowy 2018 było 2300
      Last edited by gabler; 18-07-2020, 20:02.

Comment

Zamieszczone przez Paluch Zobacz posta
        Zadzwoń do Pani Alicji. Mi pakiet dilerski również oferowali w tej samej cenie co na początku a pani Alicja urwała z niego 1100 zł. Telefon nic nie kosztuje.

Aż tyle była w stanie urwać? Ok, to zadzwonię do niej aczkolwiek u obecnego dilera oferta Compensy, którą miałem była wysłana do Hestii i dopiero wtedy zgodzili sie na obniżkę. Ale 300pln przy mega pełnym pakiecie to nie to samo co 1100. A mozesz powiedzieć jaki upust procentowy stanowiło to 1100?

Comment

Zamieszczone przez pumaster Zobacz posta
          Aż tyle była w stanie urwać? Ok, to zadzwonię do niej aczkolwiek u obecnego dilera oferta Compensy, którą miałem była wysłana do Hestii i dopiero wtedy zgodzili sie na obniżkę. Ale 300pln przy mega pełnym pakiecie to nie to samo co 1100. A mozesz powiedzieć jaki upust procentowy stanowiło to 1100?
          Z 3300 zł (oferta przedłużenia od dilera u którego kupowałem auto i pierwszą polisę) na 2286 zł.

Także 1014 zł - pomyliłem się pisząc 1100 zł.

Comment

Czyli widać z tego, że tylko przy zakupie dają najtańsze ubezpieczenie a potem to... różnie

Comment

Hej ja placilem w hestii 2850 za pakiet dealerski bez extrasow,
              Wawa: wartosc 80129 , teraz przedluzenie 2810
              Pani alicja: dala deko drozej 2857,
              Gdansk: za wieksza wartosc 81399 dali 2649 z ochrona znizek

3 szkody na oc w ciagu 4 lat.

Warto szukac gdzie indziej dzwonic po innych salonach ? czy raczej jakies multiagencje CUK czy cos ?
              Last edited by radex99; 20-07-2020, 10:50.

Comment

3 szkody na OC w ciągu 4 lat więc oferta za ~2700 wydaje się być dobra..

Comment

Jak by ktoś chciał to może zadzwonić do Pani Mirellali Latuszek z Honda Bydgoszcz 605 439 900, była tańsza niż wszyscy inny [emoji12]
                  Moja Honda
                  https://www.civicforum.pl/showthread...044#post351044

Comment

To ja wam opowiem swoją historię, jak dla mnie ciekawą:-).
                    Hania 2017, bezwypadkowa itd. Wycena na 71k
                    Zadzwoniłem do Pani Alicji tydzień temu. Dała dwie wyceny PZU 3k, Hestia 2k i 20zł. Hestia bez szyb, po za tym to samo co PZU.
                    Wczoraj dzwoni Pani z honda plaza tam gdzie kupiłem i ubezpieczałem. Pyta czy jestem chętny dalej ubezpieczać to wyceni, mówię ok. Dane miała przebieg podalem i słucham, PZU 2900, Hestia 2600 zeby nie bylo oferty identyczne, wycrna auta na 70800 wiec to samo.
                    No to mówię ze mam wycene z Honda Matraszek od Pani Alicji na 2020pln, ona zdziwiona jsk to możliwe, mowi ok to odzeonie do pana za 15min, .mowie ok.
                    Dzwoni za 5 min, prosze pana udalo mi sie uzyskać lepsza oferte w Hestia, 2090pln xD
                    500pln taniej w 5 minut...

Wysłane z mojego SM-G981B przy użyciu Tapatalka

Comment

Zamieszczone przez Ulan Zobacz posta
                      Dzwoni za 5 min, prosze pana udalo mi sie uzyskać lepsza oferte w Hestia, 2090pln xD
                      500pln taniej w 5 minut...
                      To klasyka gatunku Miałem podobnie jak Ty. Ubezpieczam tam gdzie kupiłem, jak chciałem im podziękować bo znalazłem tańszą ofertę to kilka stówek zjechali w dół. Trzeba być czujnym i tyle.

Comment

Wiem ze maja takie praktyki ale 500 to wg. Mnie przesada. Lekka.
                        Na bank jak bym powiedział, pani co tak drogo to bym usłyszał ze taniejj nie znajde, ze taniej juz sie nie da...
                        Wniosek, trzeba walic konkretnie

Wysłane z mojego SM-G981B przy użyciu Tapatalka

Comment

Miałem dokładnie taką samą akcje w Honda Plaza

Comment

Ja w bydgoszczy zjechalem z 2810 na 2250. wszystko w hestii a i jeszcze wyzsza wycena auta o 2k

Comment

Ja zapłaciłem dokładnie tyle samo w Hestii z tym że rok temu płaciłem 2550

Comment

A my w Rzeszowie Honda Sigma Car , dealerski Generali mamy AC OC za 1966 zl

Wysłane z mojego ASUS_X00TD przy użyciu Tapatalka

Comment

Working...
                                X