Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Ubezpieczenie OC/AC/NW

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

PrzeZar, gdzie dostałeś taka ofertę? Podaj namiar do agenta pls.

Pozdrawiam Sebastian

Wysłane z mojego SM-N970F przy użyciu Tapatalka

Comment

Hestia, prestige, ochrona zniżek i stała suma ubezpieczenia, wartość ok 71000 zł - 1900 zł.
      Moja Honda
      https://www.civicforum.pl/showthread...044#post351044

Comment

i co Ci z jego agenta jak może mieć 10 lat historii AC a Ty jej możesz nie mieć.

Ja bez zniżek pakiet kradzież, szkoda całkowita, zwierzęta i żywioły wartość auta 60tyś zapłaciłem 2200zł Kolega agent niby za zgody marketingowe było -200zł
        Civic X 2.0 USA

Comment

Hej, kiedy przychodzi przedluzenie pakietu ube? Oraz jakim medium (mail, poczta, telefon)?

Comment

Listem ponizej 30 dni przed koncem obecnego ubezpieczenia
            Kontynuacja dotyczy tylko OC a nie pakietu dealerskiego

Comment

Hej, czy ubzepieczenie GAP mnie jakos ogranicza wzgledem OC/AC ? zmiany firmy ubezpieczeniowej? Moge sobie wziasc gdziekolwiek pakiet oc/ac czy tylko ten serwisowy u dealera?

Comment

Zamieszczone przez radex99 Zobacz posta
                Hej, czy ubzepieczenie GAP mnie jakos ogranicza wzgledem OC/AC ? zmiany firmy ubezpieczeniowej? Moge sobie wziasc gdziekolwiek pakiet oc/ac czy tylko ten serwisowy u dealera?
                Nie ogarnicza w żadnym stopniu. To oddzielne "ubezpieczenie ubezpieczenia".

Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka

Comment

Czy od tamtego roku podrożały ubezpieczenia, bo w tym roku policzyli mi w Hestii tyle samo co rok temu... pakiet dilerski

Comment

Jak tyle samo to znaczy, że podrożało bo wartość auta jest mniejsza.

Comment

Zamieszczone przez Jedwabnik Zobacz posta
                      Jak tyle samo to znaczy, że podrożało bo wartość auta jest mniejsza.
                      Wartość auta spadła o ok 10000 zł, to musiałoby mocno podrożeć, ciekawe jak u kogoś jeszcze policzyli, myślałem, że kilka stówek będzie mniej a tu lipa...

Comment

Jest informacja w tym wątku o Pani Alicji która proponuje pakiet dealerski taniej niz u dealera
                        U mnie wyszło to samo kilka stówek taniej niz proponowali u dealera

Comment

Czy warto dopłacić do stałej sumy ubezpieczenia jak mam gapa?

Comment

Zamieszczone przez gabler Zobacz posta
                            Czy warto dopłacić do stałej sumy ubezpieczenia jak mam gapa?
                            Nie.

Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka

Comment

Ja otrzymałem ofertę przedłużenia pakietu dealerskiego w dokładnie tej samej cenie jak w roku ubiegłym. Po kilku wymianach maili i przedstawieniu innej oferty (Compensa) pakiet dealerski wycenili na 300zl mniej tj. na 2550 (z ochroną zniżek z AC + stała SU ~ 84000, naprawa na oryginalnych częściach, brak udziału własnego ). Mam pełne zniżki za bezszkodową jazdę zarówno w OC jak i AC.
                              Ale okazuje się, że u agenta ubezpieczeniowego uzyskałem jeszcze lepszą ofertę (dodatkowo ochrona zniżek w OC zawarta w ubezpieczeniu i fajniejszy assistance) za cenę 2441zł i chyba jednak wybiorę Wartę. W grę wchodzi Uniqa jeszcze za około 2200 (bardzo podobny pakiet do Warty tylko bez ochrony zniżek z OC, tylko ochrona zniżek z AC).

Comment

U mnie było to samo. Wartość auta mniejsza a cena pakietu dilerskiego w hestii taka jak rok temu. Skończyło się na migracji do axy przez agenta ubezpieczeniowego i jakieś 300 zł taniej.

Wysłane z mojego Nokia 7.1 przy użyciu Tapatalka

Comment

Working...
                                X