ja tu widze 16 cos do 160 i 30 sek do 200....
6 sekund szybciej??? dobrze licze?

a jesli chcesz by bylo to 10, zamisat omeowych felg-24 kg z oponami jedna, wrzucach proline y lub enkei i dunlopy maxy i masz 10, bez problemu
kazdy glupi potrafi uzyskiwac moc kosztem paliwa, rozwiercamy dusze, dajemy wiekszy wtrysk i po problemie, co tam 3, 4 litry.... Dodaj 3 litry do vteca na setke i wtedy mozna rzeczowo rozmawiac.
Zreszta moze dlatego ze robie 50 tys km ale zdrowy rozsadek mowi mi ze kompakt palacy 10 litrow nie bedacy hothatchem to po prostu kompromitacja. I nie ,nie jestem eko.
Najlepiej wypozyczyc auto na caly weekend i wtedy mozna cos powiedziec, najlepiej byc empirysta.
Producenci doskonale wiedza ze ludzie kupuja oczami i emocjami i z tego co pamietam reklama xceeda to wyscig 2 zazdrosnych smomsiadow po auto do salonu....nic o dynamice, cechach produktu , tylko reklama dla januszy motoryzacji by kupic-czyli skredytowac, przed somsiadem

a co do prowadzenia to masy sa b podobne wiec roznica jest zbyt duza, to sa wartosci jakie osiaga w testach crv!!! o 300 kg ciezszy...
do tego test losia jest z silnikiem 1,4 , czyli kilkadziesiat kg mniej masy nieresorowanej na przedniej osi od 1,6, latwo sobie wyobrazic ze bedzie tylko gorzej...a najlepsze jest cos o czym nie pisaliscie
6.40....okolo kontra
4.00
mala roznica

dla mnie prowadzenie z silnikiem , spalaniem i bezpieczenstwem to 90 % auta, reszta jest tlem, zreszta prowadzenie utozsamiam z bezpieczenstwem-gdy ktos wyprzedzi na 3ciego i trzeba zjechac kolami na pobocze i wrocic maja setke na liczniku,w deszczu czy mrozie, z rodzina na pokladzie....
ale dla innych wyglad i gaz na prostej to 90 %, szanuje to.
Niedlugo to auta beda wystawialy nam mandaty , chamowaly przed zakretami, i mowily Co mamy robic i jak....i juz jest ten projekt w Brukseli

cale szczescie mozna jeszcze sciagnac auta z innych kontynentow...jeszcze
a co do obiektywizmu , zawsze wyznaje zasade , bij mistrza, i rozwijaj sie, i czekam az w koncu wyskoczy jakis chinol , nawet kia, nawet hyundai, ba nawet megane czy cokolwiek i pozamiata wszystkich o klase......bo ja wydajac tyle kasy chce jak najlepszy produkt-wg moich kryteriów, i znaczek mam gdzies.

tym bardziej rozczarowal mnie proceed, bo myslalem ze to w koncu to,ten moment, wypozyczylem na weekend i...... nie- wole wady naszych aut-najwieksza to brak kombii czy liftbacka, ale sa i dziesiatki innych.... niz jej "zalety"
ale moze za 5 lat?
Comment