Zamieszczone przez szery
Zobacz posta
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Nowy Civic X generacji - zakup, zalety i wady, alternatywy rynkowe
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Żaden dealer nie powinien robić problemu z wybranym przez siebie finansowaniem. Jeśli masz korzystniejszą ofertę leasingu to po prostu im powiedz i albo się zgodzą, albo zaproponują te same lub lepsze warunki.
Ja innej opcji nie widzę.
Comment
-
Zamieszczone przez Jozin Zobacz postaJa ma akurat odmienne zdanie co do GetinPKO BP uważam za szitowe, na tyle, na ile miałem z nimi kontakt.
Kwestia tego kto ma lepszą ofertę, a oferta leasingu tym lepsza im gorzej się producentowi auta sprzedają.
Comment
-
Zamieszczone przez michael_l Zobacz postaCzyli pewnie sedanów jeszcze więcej zalega. Dla mnie osobiście próg bólu jest równy 90k. Jeśli będzie się za tyle dało kupić sporta 5d już lakierem w tej cenie to robię "kup teraz"
Kurde, szkoda ze sedan u mnie odpada, bo mam psy które wożę w bagażniku.. Gdyby nie to brałbym sedna, raz że poda mi sie duzo bardziej, a dwa że ta cena bardzo dobra imo.
Zamieszczone przez michael_l Zobacz postaRaczej nie - to jest rabat od Importera, to co Ci się uda urwać od dealera dodatkowo to inna sprawa.
Najwiecej robią rabaty importera one sa znacznie bardziej odczuwalne, no i dealer nic nie traci dając je wiec latwiej mu zejść z ceny.
Zamieszczone przez kajojek Zobacz postaŻaden dealer nie powinien robić problemu z wybranym przez siebie finansowaniem. Jeśli masz korzystniejszą ofertę leasingu to po prostu im powiedz i albo się zgodzą, albo zaproponują te same lub lepsze warunki.
Ja innej opcji nie widzę.Last edited by plastik1989; 04-01-2018, 22:17.
Comment
-
Zamieszczone przez plastik1989 Zobacz postaJa kupilem za tyle + w „gratisie” nowe zimówki, mata do bagażnika i dywaniki.
Zamieszczone przez kajojek Zobacz postaWg mnie wiele taniej nie będzie. Pozostały jeszcze niedobitki IX gen. kombi i ich ceny też nie są jakoś wybitnie okazyjne.
Tak przy okazji type R drożeje o 3,5k od nowego roku ...Last edited by michael_l; 05-01-2018, 08:41.
Comment
-
Zamieszczone przez michael_l Zobacz postaTak przy okazji type R drożeje o 3,5k od nowego roku ...
Comment
-
Zamieszczone przez Daro31 Zobacz postaZastanawia mnie skąd te podwyżki na 2018taniej już nie będzie.. może jedynie masło stanieje hehe
Comment
-
Ja dostałem łączny rabat (i to nie była wyprzedaż rocznika) w pieniądzach i gadżetach łącznie 14 tys więc nie ma co patrzeć na oficjalne rabaty tylko wybrać odpowiedniego dealera.
U innych w ogóle nie chcieli ze mną rozmawiać o rabatach, ...... no może 2% ale to wszystko co możemy Panu dać...
Comment
Comment