Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Nowy Civic X generacji - zakup, zalety i wady, alternatywy rynkowe

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Zamieszczone przez Leśny Władek Zobacz posta
    tylko wybrać odpowiedniego dealera
    Władziu - to podziel się proszę z kolegami, gdzie od razu polecasz się zgłosić

Comment

• i napisz ile kasy i ile gadżetów, żeby się nie okazało, że dali komplet kół o wartości 12 tys i 2 tys rabatu

Comment

• Honda Aries rabat 4 tyś zl do tego oryginalne koła zimowe z FK2R o wart 10tys + dywaniki premium + kuweta do bagaznika+ śruby antykradzieżowe na koła. Mogli dać wiecej kasy w rabacie ale ja wolałem te gadżety bo i tak mialem zamiar je kupić.
        Edit:
        W ogóle bardzo polecam Honda Aries. Sprzedawca Łukasz pełna profeska i cały salon frontem do klienta.
        Dodatkowo zazyczylem sobie okleje auta "eRką". Nie ma sprawy klient nasz Pan. Przyjechała firma i okleila. Na ich koszt oczywiscie. W piatek bylem w salonie obejrzec honde a w czwartek stala juz u mnie w garazu. Zaznaczam ze nie mieli na stanie wolnej, ale załatwili.
        Last edited by Leśny Władek; 05-01-2018, 16:38.

Comment

Honda Aries rabat 4 tyś zl do tego oryginalne koła zimowe z FK2R o wart 10tys + dywaniki premium + kuweta do bagaznika+ śruby antykradzieżowe na koła. Mogli dać wiecej kasy w rabacie ale ja wolałem te gadżety bo i tak mialem zamiar je kupić.
          Edit:
          W ogóle bardzo polecam Honda Aries. Sprzedawca Łukasz pełna profeska i cały salon frontem do klienta.
          Dodatkowo zazyczylem sobie okleje auta "eRką". Nie ma sprawy klient nasz Pan. Przyjechała firma i okleila. Na ich koszt oczywiscie. W piatek bylem w salonie obejrzec honde a w czwartek stala juz u mnie w garazu. Zaznaczam ze nie mieli na stanie wolnej, ale załatwili.
          @Burton dużo się nie pomyliłeś [emoji14]

Wysłane z mojego HTC 10 przy użyciu Tapatalka

Comment

• Może dla Was to mały rabat ale jest bardzo zadowolony. Zdziwiłem się jak obdzwonilem salony w Polsce. Nigdzie nie było eRki tylko w jeszcze 3 salonach gdzie powiedzieli mi 2% albo won ponieważ wiedzą że nigdzie nie ma eRek wiec i tak sprzedadzą z pocalowaniem ręki. W takich warunkach uważam "moj rabat" za bardzo dobry wynik.
            Honda to nie Audi gdzie dostalem na S3 rabat 50 tys zl cena wyjsciowa 225tys a zapłaciłem 176tys (wyprzedaż rocznika).

Comment

• Jeśli trzeba tak czy owak kupić koła to jest to ok...
              Gorzej jakby chcieli wcisnąć coś zbędnego jak np listwy z pakietu orange za kilka tysi...

Comment

• Dostalem tylko to co chciałem. Nie wciskali mi zbędnych dla mnie pierdół. Reasumując polecam Aries.

Comment

Dostalem tylko to co chciałem. Nie wciskali mi zbędnych dla mnie pierdół. Reasumując polecam Aries.
                  A musiałeś dopłacać do lakieru Championchip White? BO dealerzy różnie do tego podchodzą ....

Comment

• Chyba tylko czerwony jest za free

Comment

• oficjalnie tak - ale nieoficjalnie czasem jest inaczej

Comment

• Oczywiście cena samochodu była powiekszona o lakier.

Comment

• Od 1 września nie będzie można sprzedawać aut benzynowych bez filtra GPF, może dojść do ciekawej sytuacji gdzie dilerzy latem będą pozbywać się aut ze stoku tych bez filtra. Mogą być rewelacyjne ceny. Z drugiej strony część osób może przyspieszyć zakup auta by załapać się na wersję bez GPF i po prostu aut może nie być. Chyba że coś unia jeszcze zmieni w tej sprawie i da więcej czasu. Ja dwa razy się upewniłem czy mój Seat odbierany wiosną na pewno nie będzie miał tego ustrojstwa. Chętni na Hondę powinni zainteresować się tematem.
                          CIVIC IX 1,8/142KM

Comment

• I ja również będę chciał nabyć Hanię do września... też nie chcę testować tego g..na...

Comment

• Za to gówno podziękowania należą się vagowi, bo od ich przekrętów się zaczęło, zresztą cała ta unia pod tym względem jest do rozwiązania.

Comment

• Oj tam vag, inni też oszukują tylko nie dali się złapać

Comment

Working...
                                X