A czy tak naprawdę jest się czego bać odnośnie tego gpf-u??? Może nie będzie się to tak zatykać jak w dieslach.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Nowy Civic X generacji - zakup, zalety i wady, alternatywy rynkowe
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Zamieszczone przez diamento Zobacz postaBenzyniaki z GPF będą pewnie kilka tysi droższe więc choćby dla tego warto kupić auto wyprodukowane przed wrześniem. Chyba że zaczną wcześniej to montować. W BMW chyba już montują.
Comment
-
Zamieszczone przez katana Zobacz postaA czy tak naprawdę jest się czego bać odnośnie tego gpf-u??? Może nie będzie się to tak zatykać jak w dieslach.a testować ten badziew będą tacy jak ja - oczywiście jeśli cały 2018 rocznik już to będzie miał... jeśli nie - na łbie stanę aby kupić auto do połowy roku bez tego coś....
PJW - to chyba za mało byłoby - to raptem 1kpln
Comment
-
Zamieszczone przez Daro31 Zobacz postaŁatwo Ci powiedzieć kolego katano bo Ciebie już to nie dotyczy [emoji14] a testować ten badziew będą tacy jak ja - oczywiście jeśli cały 2018 rocznik już to będzie miał... jeśli nie - na łbie stanę aby kupić auto do połowy roku bez tego coś....
PJW - to chyba za mało byłoby - to raptem 1kpln
Comment
-
Zamieszczone przez Grzechu Zobacz postaA nie jest ? Zdaje się, że jest r134a..
Comment
-
Zamieszczone przez Jozin Zobacz postaSedan ma podobno gorsze nastawy zawieszenie, inne opony, gorzej jeździ, nie ma opcji adaptacyjnego zawieszenia. Nie jeździłem sedanem i nie wiem jak się prowadzi. Na plus sedana, że jest lżejszy około 50kg, zawsze coś, no i bankowo cichszy, tył słychać w hatchbacku. Pakowanie faktycznie kiepskie w sedanie, jaki by ten bagażnik duży nie był.
Jest test na Youtube polski test, że kolesiowi sedan myszkuje przy autostradowych prędkościach, nie jest stabilny, ktoś na forum to potwierdzał inni zaprzeczali.
Comment
-
...a wracając do tematu, którą wersję wybrać, dla mnie 5d jest bezbłędne stylistycznie. Nie przeszkadza mi nawet ten zabawkowy tył. W sedanie razi mnie natomiast brak proporcji. Tył wydaje mi się za długi, jakby doczepiony na siłę. Boczne proporcje 5d z krótkimi zwisami są idealne. Za parę lat, jak ceny używanych osiągną dla mnie rozsądne wartości, będę miał spory dylemat:
:X 5d albo Alfa Romeo Giulia :-)
Pozdrawiam
Łukasz
Comment
-
Civic 4D moim zdaniem udaje auto poważne i chce nam powiedzieć, że jest przecież takie samo jak passat czy accord. I rzeczywiście patrząc z boku jest taki efekt. Ale patrząc na niego z tyłu już widać tą szczupłość.
Dziś mam się określić i nie wiem. Każdy w domu mówi "sedan", żona i ja mamy ten sam dylemat. 4d podpowiada rozum, a serce 5d...
Comment
-
Zamieszczone przez pawcio-203 Zobacz posta4d podpowiada rozum, a serce 5d
Comment
Comment