Nowa Insignia ma szansę być w końcu fajna. Na razie tylko wypierdziałem fotel i potoczyłem się nią trochę w korku. Poza fatalną i pogmatwaną obsługą klimy całkiem OK. Zobaczymy, jak uda się w końcu nią trochę więcej pośmigać. Może jeszcze nawet w tym tygodniu
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Nowy Civic X generacji - zakup, zalety i wady, alternatywy rynkowe
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Honda plaza hamowała sedana. Niby 205 kucy i 280nm. 1m:51s piękny transporter w wersji rat
I jeszcze nowy filmik Krzysztofa odnośnie sedana
Comment
-
Zamieszczone przez diamento Zobacz postaHonda plaza hamowała sedana. Niby 205 kucy i 280nm.
Comment
-
Taaa bo potem jak userzy pojechali na hamownie to chyba żaden wynik 1.8 nawet do serii nie chciał dojechać, a co dopiero pokazać gift dziesięciu dodatkowych kucy
BTW obok moje skromne porównanie 9gen vs 10 gen Civic vs Mazda 3: https://www.civicforum.pl/showthread...319#post350319Last edited by Alix; 27-06-2017, 08:48.............................C I V I C
.. generacje . wersje usportowione ..silniki
.
.
Autka: 4gen żelazko ED7 / 8gen ufo FK2 / 9gen Type R / Jaguar XJ-SC / Jaguar F-Type R / Mini F56 JCW / Nasz kanał LEGO
Comment
-
Zamieszczone przez Alix Zobacz postaTaaa bo potem jak userzy pojechali na hamownie to chyba żaden wynik 1.8 nawet do serii nie chciał dojechać, a co dopiero pokazać gift dziesięciu dodatkowych kucy
BTW obok moje skromne porównanie 9gen vs 10 gen Civic vs Mazda 3: https://www.civicforum.pl/showthread...319#post350319
Comment
-
Taaa... a jakbym specjalnie nie dawał tytułu wątku z sugestią innego jego celu, ech.............................C I V I C
.. generacje . wersje usportowione ..silniki
.
.
Autka: 4gen żelazko ED7 / 8gen ufo FK2 / 9gen Type R / Jaguar XJ-SC / Jaguar F-Type R / Mini F56 JCW / Nasz kanał LEGO
Comment
-
Dziś zauważyłem jedną, ciekawą rzecz a mianowicie tapicerka przednich foteli jest zapinana na zamek błyskawiczny. Spotykam się pierwszy raz z czymś takim (oczywiście poza pokrowcami). Wcześniej też tak było? Skąd ten patent?
Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka
Comment
-
Może pojawią się jakieś aftermarktowe obicia i będzie można sobie wymienić je bez problemu.Front IC by FMIC, CG Motorsport Exclusive 8 Paddle Clutch Kit, CG Motorsport SMF kit, DPF out, front BBK K-Sport floating discs 330mm x8, rear BBK ARTMotorSport 280mm, Eibach Pro-Kit -25mm, Short Shifter, Poliuretany w zawieszeniu, forged wheels SSR-Type-C 17", a reszta to pierdoły
Comment
-
Zamieszczone przez MNi Zobacz postaDziś zauważyłem jedną, ciekawą rzecz a mianowicie tapicerka przednich foteli jest zapinana na zamek błyskawiczny.
Comment
Comment