Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Nowy Civic X generacji - zakup, zalety i wady, alternatywy rynkowe

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Nowa Insignia ma szansę być w końcu fajna. Na razie tylko wypierdziałem fotel i potoczyłem się nią trochę w korku. Poza fatalną i pogmatwaną obsługą klimy całkiem OK. Zobaczymy, jak uda się w końcu nią trochę więcej pośmigać. Może jeszcze nawet w tym tygodniu
    www.4kolkaszczescia.pl

Comment

• Honda plaza hamowała sedana. Niby 205 kucy i 280nm. 1m:51s piękny transporter w wersji rat

I jeszcze nowy filmik Krzysztofa odnośnie sedana

Comment

• Zamieszczone przez diamento Zobacz posta
        Honda plaza hamowała sedana. Niby 205 kucy i 280nm.
        Mi to bardziej wygląda na hatchbacka niż na sedana
        Moja Honda
        https://www.civicforum.pl/showthread...044#post351044

Comment

• To hamowanie było z tego co widzę na hatchbacku nie na sedanie. Jeździłem na jeździe próbnej prawdopodobnie tym samym egzemplarzem który jest w teście. Była moc!

Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka

Comment

• O ile dobrze pamietam oni hamowali 1.8 na 155 KM
            Maja najlepsze egezmplarze, takie "selecty" jak w procesorach
            Civic 8 2.2D -> Civic 8 1.8 -> Civic 9 1.6D -> Golf 7 2.0 TDI -> C 220d 4MATIC -> Lexus GS-F

Comment

• Taaa bo potem jak userzy pojechali na hamownie to chyba żaden wynik 1.8 nawet do serii nie chciał dojechać, a co dopiero pokazać gift dziesięciu dodatkowych kucy

BTW obok moje skromne porównanie 9gen vs 10 gen Civic vs Mazda 3: https://www.civicforum.pl/showthread...319#post350319
              Last edited by Alix; 27-06-2017, 08:48.
              ............................C I V I C
              .. generacje . wersje usportowione ..silniki
              . .
              Autka: 4gen żelazko ED7 / 8gen ufo FK2 / 9gen Type R / Jaguar XJ-SC / Jaguar F-Type R / Mini F56 JCW / Nasz kanał LEGO

Comment

• Zamieszczone przez Alix Zobacz posta
                Taaa bo potem jak userzy pojechali na hamownie to chyba żaden wynik 1.8 nawet do serii nie chciał dojechać, a co dopiero pokazać gift dziesięciu dodatkowych kucy

BTW obok moje skromne porównanie 9gen vs 10 gen Civic vs Mazda 3: https://www.civicforum.pl/showthread...319#post350319
                Z naciskiem na który samochód jest cichszy/głośniejszy przy 200 km/h

Comment

• Taaa... a jakbym specjalnie nie dawał tytułu wątku z sugestią innego jego celu, ech.
                  ............................C I V I C
                  .. generacje . wersje usportowione ..silniki
                  . .
                  Autka: 4gen żelazko ED7 / 8gen ufo FK2 / 9gen Type R / Jaguar XJ-SC / Jaguar F-Type R / Mini F56 JCW / Nasz kanał LEGO

Comment

• Nie wiem czy było? 287 WHP.

Comment

• Dziś zauważyłem jedną, ciekawą rzecz a mianowicie tapicerka przednich foteli jest zapinana na zamek błyskawiczny. Spotykam się pierwszy raz z czymś takim (oczywiście poza pokrowcami). Wcześniej też tak było? Skąd ten patent?

Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka

Comment

• Spoko, skóra przednich foteli w 4D też jest zapinana na zamek. Wczoraj zauważyłem Skąd patent? Zapewne z oszczędności.

Comment

• Pewnie po to aby zdjąć skórę i wyprać w pralce [emoji12]

Comment

• Może pojawią się jakieś aftermarktowe obicia i będzie można sobie wymienić je bez problemu.
                            Front IC by FMIC, CG Motorsport Exclusive 8 Paddle Clutch Kit, CG Motorsport SMF kit, DPF out, front BBK K-Sport floating discs 330mm x8, rear BBK ARTMotorSport 280mm, Eibach Pro-Kit -25mm, Short Shifter, Poliuretany w zawieszeniu, forged wheels SSR-Type-C 17", a reszta to pierdoły

Comment

• Zamieszczone przez MNi Zobacz posta
                              Dziś zauważyłem jedną, ciekawą rzecz a mianowicie tapicerka przednich foteli jest zapinana na zamek błyskawiczny.
                              W hr-v jest tak samo,da sie to faktycznie ściągnąć do np.prania?

Comment

• Słyszałem plotki, z 2 raczej wiarygodnych źródeł, że X-gen ma w lipcu stanieć (nie wiem czy to zmiana ceny katalogowej, czy jakaś promocja, ale obniżka ma dotyczyć podobno tylko wersji z silnikiem 1.0). Czy ktoś może też coś o tym słyszał?

Comment

Working...
                                X