To niue Leon, tylko Golf III
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Nowy Civic X generacji - zakup, zalety i wady, alternatywy rynkowe
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Civic X i Leon to podobne auta jesli chodzi o deskę rozdzielczą.
Oba nudne jak flaki z olejem.
Za to jak wsiadam do siebie, to banan od ucha do ucha zawsze jest
Dokladnie taki jak wsiadałem do UFO w 2006r.
Civic 8 2.2D -> Civic 8 1.8 -> Civic 9 1.6D -> Golf 7 2.0 TDI -> C 220d 4MATIC -> Lexus GS-F
Comment
-
Zamieszczone przez Radon Zobacz postaTo niue Leon, tylko Golf IIIChodzi o to, że jest podobieństwo.. VAG trzyma się ciągle tego "designu" co był 20 lat temu..
To już IX ma moim zdaniem bardziej oryginalnie zrobioną deskę..
oto-honda-civic-ix-generacji!-168-436_v1.jpgLast edited by Grzechu; 15-04-2017, 19:58.
Comment
-
Zdecydowanie ix wygladal bardziej świeżo. Wystarczylo zmodernizowac to co bylo i byloby super. Ten łuk nad zegarami to bylo cos co charakteryzowalo civika od czasu viii. Teraz jest jak w vag'ach.
C klasa... Przeciez to auto 2x droższe. O czym mowimyLast edited by kajojek; 15-04-2017, 20:06.
Comment
-
Zamieszczone przez kajojek Zobacz posta. O czym mowimyCivic 8 2.2D -> Civic 8 1.8 -> Civic 9 1.6D -> Golf 7 2.0 TDI -> C 220d 4MATIC -> Lexus GS-F
Comment
-
Mnie akurat kokpit w C klasse nie przypadł do gustu. Materiały oczywiście super, ale deska jest podniesiona wysoko, przez co kierowca czuje się 'zapadniety'. No i ten przyklejony wyświetlacz... Choć to cecha także innych modeli Merca.Czerwony Civic UFO 1,8 FK2 MY2007 -> http://www.civicforum.pl/showthread....ack-FK2-by-Pik
Czerwony Leon Cupra 2.0 5F MY2016 -> http://www.civicforum.pl/showthread....-Leon-Cupra-5F
Comment
-
Ta deska w C jest extra. Dodatkowo porzy takim fajnym wykończeniu kolorystycznym to jak dla mnie petarda. Jak będę chciał coś modzić kolorystycznie umsiebie w IX to mam inspirację
Comment
-
Adaptywnego zawiasu mi w konfiguracji tych Leonow brakuje [emoji14]............................C I V I C
.. generacje . wersje usportowione ..silniki
.
.
Autka: 4gen żelazko ED7 / 8gen ufo FK2 / 9gen Type R / Jaguar XJ-SC / Jaguar F-Type R / Mini F56 JCW / Nasz kanał LEGO
Comment
-
No właśnie ten wyświetlacz, wygląda jakby ktoś go zajewanił z innego wozu albo przyniósł z domu. Czytam te komentarze i nie wiem o co w nich chodzi, X jest zwykłym wozidłem jakich wiele na drogach więc komentarze typu ten ma to, tamten ma to, nie wiele wnoszą, ważne jak to jedzie, a X jedzie bardzo dobrze pod każdym względem. To moja 3 honda i wiem co piszę, zawiodłem się jeśli chodzi o cenę, grubo przesadzili ale kupiłem bo wiem że to dobry wybór więc piszcie o X o zaletach i wadach a nie o innych wozidłach w tym temacie, 350 stron o zwykłym aucie przekracza granice, tyle w temacie. Przepraszam jeśli kogoś uraziłem ale długo się wstrzymywałem z tym komentarzem.
Comment
-
Zamieszczone przez andre96 Zobacz postaTo moja 3 honda i wiem co piszę, zawiodłem się jeśli chodzi o cenę, grubo przesadzili ale kupiłem bo wiem że to dobry wybór więc piszcie o X o zaletach i wadach a nie o innych wozidłach w tym temacie, 350 stron o zwykłym aucie przekracza granice, tyle w temacie. Przepraszam jeśli kogoś uraziłem ale długo się wstrzymywałem z tym komentarzem.
Comment
-
Ale taka jest prawda że honda ma w tyłku Europę a juz na pewno Polskę jako rynek zbytu. Mnie to dziwi. Bo skoro toyota potrafi sprzedac wszystko i zapewnic podac to honda tez by potrafila. Tylko nie chce. Ot co. Mnie wkurza taka polityka: chcecie to kupujcie, nie checie to nie. Mam wrażenie że łaskę robią że sprzedają auta. Dla mnie to dziwne stanie w rozkroku. Wycofanie accorda, absurdalna cena jazza. Jedynie dwa modele jako tako popularne. Wydaje mi sie ze zaden tak duzy koncern nie zlewa rynku i klientów.
Comment
-
Jeśli będzie powyżej 150 ( a pewnie będzie ), to myślę, że to taka psychologiczna granica powyżej której ciężko będzie sprzedać sportowe fwd. Chociaż w stanach ctr 9 nie było, więc tam głównie będzie się sprzedawać, a nam zostanie na Polskę ze 100szt rocznie, na które pewnie i tak się ktoś znajdzie. Sam mam ctr 9, ale miałem spory rabat, poza tym każdy był ciekawy 9, a ctr 10, oprócz wielowachaczu i zwiększonej sztywności będzie bardzo zbliżony do ix. Widziałem jakiś wywiad z szefem Hondy na Europę i opowiadał, że mają wrócić na nurburging i odzyskać tytuł, czyli pobić gti clubsporta.
Comment
Comment