Nie wiem dlaczego miało by to nie działać?u mnie sync jest włączony od ok miesiąca i cały czas działa to z radiem,z muzyką z pena lub telefonem.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Działanie Systemu Honda Connect (+)
Collapse
X
-
Zmieniałem Auth Type na Honda Orgin,Preinstal,Other, podobnie App Type - na Multimedia etc. Różne kombinacje. Mapy mi śmigają na Y,GM i Sygnic mimo tych zmian jakby nie było różnicy co ustawie a radio,muzyka z pena się za każdym razem wyłącza i nie działa w tle. Wyłącze mapy , muzyka gra. Może ma znaczenie że mam Connecta a nie Connecta + sam już nie wiem ... Jak ktoś będzie miał pomysł gdzie szukać przyczyny będę wdzieczny. Android 4.0.4
Comment
-
Po pierwsze innego Androida nie ma. Po drugie też mam Connecta bez plusa i wszystko u mnie śmiga. Coś musisz robić nie tak, ale na odległość ciężko powiedzieć co.
Ja również korzystałem z tego przykładu, który zamieściłeś i wszystko działa... Sprawdź czy na pewno nie masz gdzieś literówki, niepotrzebnej spacji czy kropki. Jeżeli nie to może reset fabryczny i ponowna instalacja?
Comment
-
Zamieszczone przez PJW Zobacz postaPo pierwsze innego Androida nie ma. Po drugie też mam Connecta bez plusa i wszystko u mnie śmiga. Coś musisz robić nie tak, ale na odległość ciężko powiedzieć co.
Ja również korzystałem z tego przykładu, który zamieściłeś i wszystko działa... Sprawdź czy na pewno nie masz gdzieś literówki, niepotrzebnej spacji czy kropki. Jeżeli nie to może reset fabryczny i ponowna instalacja?
Comment
-
Trzeba byłoby pogrzebać na przykładzie, bo u mnie GM nie działa jako Audio Apps tylko normalnie. Później zrobię fotkę jak ja mam to ustawione w Honda Permissions, zobaczysz czy masz tak samo.
BTW, pozostałe linie wprowadzają znaczące zmiany w działaniu aplikacji, więc tym bardziej widać, że masz coś nie tak... Wygląda na to, że Honda Permissions w ogóle nie działa, więc coś na 100% jest źle ustawione.
Comment
-
Zamieszczone przez czterolistny Zobacz postaskąd wziąć GM ?
Zamieszczone przez PJW Zobacz postaPóźniej zrobię fotkę jak ja mam to ustawione w Honda Permissions, zobaczysz czy masz tak samo.Last edited by solarlodge; 26-11-2016, 23:07.
Comment
-
Od pół roku u mnie Yanosik i Waze (w wersji powyżej 3.9.9 próba dodania alertu zawiesza program, poza tym ok) aktualnie w najnowszych wersjach działają bez problemu - Y zwykle w tle, W na wierzchu. Yanosik:
20160605_150438.jpg
20160605_150450.jpg
20160605_150458.jpg
i Waze:
20160605_150522.jpg
20160605_150539.jpg
20160605_150548.jpgLast edited by Alix; 07-12-2016, 22:15.był: Accord CL7 2004 Royal Ruby Red Pearl
jest: Civic FK2 Sport 2015 Brilliant Sporty Blue Metallic
sigpic
http://www.civicforum.pl/showthread....y-Blue-Metalic
Comment
-
Dzięki za zdjęcia. Co do Yanosika to mam tak samo wpisany process control itp. i gdy przekręce kluczyk program wyłącza się, ale zostaje sama ikonka uruchomionego programu na pulpicie, tak jakby działał w połowie, natomiast co do Waze to tylko 2 razy zdarzyło mi się, że się zacięła (wersja 3.9.9). Wolałbym jednak Y do informowania o przeszkodach na drodze od Waze ponieważ tego drugiego mało osób używa w moim mieście.
Comment
-
Zamieszczone przez czterolistny Zobacz postaskąd wziąć GM ?
Comment
-
ZbyszekS
Jaką masz wersję Yanosika?
Zamieszczone przez CityMatic Zobacz postaskąd wziąć GM ?
Last edited by solarlodge; 27-11-2016, 15:22.
Comment
-
Zamieszczone przez solarlodge Zobacz postaJaką masz wersję Yanosika?był: Accord CL7 2004 Royal Ruby Red Pearl
jest: Civic FK2 Sport 2015 Brilliant Sporty Blue Metallic
sigpic
http://www.civicforum.pl/showthread....y-Blue-Metalic
Comment
-
Zamieszczone przez solarlodge Zobacz postaWszystko masz tutaj: https://www.civicforum.pl/showthread...onalno%C5%9Bci
Możesz jeszcze zrobić fotkę ustawień dla Yanosika?
Comment
Comment