U mnie bluetooth działa ok na RC5, a dźwięk w zupełności mi wystarcza.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Działanie Systemu Honda Connect (+)
Collapse
X
-
Mi od czasu update z RC3 do RC5 czasem przerywa w czasie rozmowyMam w żelazku najtanszego Clariona za 500pln, o Kenwoodzie u ojca w Suzuki nie mówiąc i co ich poslucham... to mam ochotę wyrzucić Connecta przez okno za jego "jakość" dźwięku
Nawet w 8gen podstawowe radyjko OEM lepiej grało (by Panasonic). No ale niestety Fujitsu ma tyle do audio co piernik do wiatraka to i efekt jest jaki jest...
Last edited by Alix; 04-02-2017, 21:22.............................C I V I C
.. generacje . wersje usportowione ..silniki
.
.
Autka: 4gen żelazko ED7 / 8gen ufo FK2 / 9gen Type R / Jaguar XJ-SC / Jaguar F-Type R / Mini F56 JCW / Nasz kanał LEGO
Comment
-
Ooo muszę spróbować w takim razie. Ale wejdzie bez roota? Z drugiej strony i tak mam EQ dowolne na zewnetrznym DSP; największym problemem jest niestety słabość hardware'owa tego sprzętu... MOSFETow czy co lepszych wzmakow operacyjnych na koncowce to tam raczej nie uświadczysz...............................C I V I C
.. generacje . wersje usportowione ..silniki
.
.
Autka: 4gen żelazko ED7 / 8gen ufo FK2 / 9gen Type R / Jaguar XJ-SC / Jaguar F-Type R / Mini F56 JCW / Nasz kanał LEGO
Comment
-
Testowal ktoś:
- Waze w nowej wersji? 4.19.0.3?
- Yanosika wersję z nowymi mapami(wygladem) może już tak nie zamula?Last edited by kristofer55; 11-02-2017, 22:03.
Comment
-
@maniek26
Tak da się aleeeee.....
Tylko starsza wersja Google Maps pójdzie. Traffic pokazuje i jest ok ale o nawigacji jakiś tras zapomnij! Nawep po Wawie trasa ze 20-30km zawiesiła się ze 2 razy i dałem sobie spokój. Używam tylko do recznego podgladania natężenia ruchu.Last edited by poziomek; 11-02-2017, 20:52.
Comment
-
Zamieszczone przez kristofer55 Zobacz postaTestowal ktoś:
- Waze w nowej wersji? 4.19.0.3?
Yanosika jeszcze nie próbowałem - w tle pod Waze dalej działa starybył: Accord CL7 2004 Royal Ruby Red Pearl
jest: Civic FK2 Sport 2015 Brilliant Sporty Blue Metallic
sigpic
http://www.civicforum.pl/showthread....y-Blue-Metalic
Comment
-
Zamieszczone przez roar Zobacz postaU mnie Waze nadal hula, ale zainstalowałem sobie to co jest na cm.droid czyli wersje Waze 4.18.0.1. Początkowo się zawieszała, ale to zgłoszenia i połaczenie tel ja zawiesza. Poza tym ok.
Widzieliście apkę Ulysse Speedometer?
Jest kapitalna.
Wszystko zależy jednak od tego co można odczytać z czujników i jeśli one są w aucie to oczywiście, jeśli jednak pomiaru danej wartości nie ma to i wskaźnik pokaże niewiele.
Comment
-
Czy próbował ktoś na connect zainstalować nawigację tomtom GO?
pomimo wielu prób instalacji, po wgraniu przy próbie uruchomienia pojawia się komunikat ,,aplikacja została zamknięta"
inne aplikacje tomtom: TomTom MyDrive, TomTom Fotoradary po zainstalowaniu działają bez problemu.
z jakiego powodu nie działa tomtom GO?
Comment
-
Zamieszczone przez JurekC Zobacz postaHej,
Zastanawiam sie na aktualizacją do RC5. Jedyny powód który mnie do tego skłania to TMC, które w końcu (podobno) działa. Powielam zatem pytania Marcina_CRV:
1.Czy w zakładce Garmina "Utrudnienia drogowe" pojawiła się jakaś nowa subskrypcja.
2.Jaki wpis jest w zakładce "Bieżący dostawca" gdy ikonka utrudnień drogowych zmienia kolor na zielony.
Odpowiedź na powyższe pytania wyjaśni czy TMC rzeczywiście działa w PL, czy tylko szanowni klubowicze mieli szczęscie "chwycić" sygnał z zagranicy.
Jurek
Comment
Comment