Tyle to wgrywała się poprzednia aktualizacja... o ile pamiętam nie miała nawet 1GB...
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Działanie Systemu Honda Connect (+)
Collapse
X
-
był: Accord CL7 2004 Royal Ruby Red Pearl
jest: Civic FK2 Sport 2015 Brilliant Sporty Blue Metallic
sigpic
http://www.civicforum.pl/showthread....y-Blue-Metalic
-
A jest jakaś lista zmian która wprowadza ta aktualizacja?
Wyklepane z Moto G 3rd
Comment
-
Zamieszczone przez PJW Zobacz postaHmm a co z opinią, że konto play strasznie zamula Connecta? Prawda? Nieprawda? Półlegenda?Sunday Driver
Comment
-
Hej,
Zastanawiam sie na aktualizacją do RC5. Jedyny powód który mnie do tego skłania to TMC, które w końcu (podobno) działa. Powielam zatem pytania Marcina_CRV:
1.Czy w zakładce Garmina "Utrudnienia drogowe" pojawiła się jakaś nowa subskrypcja.
2.Jaki wpis jest w zakładce "Bieżący dostawca" gdy ikonka utrudnień drogowych zmienia kolor na zielony.
Odpowiedź na powyższe pytania wyjaśni czy TMC rzeczywiście działa w PL, czy tylko szanowni klubowicze mieli szczęscie "chwycić" sygnał z zagranicy.
Jurek
Comment
-
Waze ma funkcje społecznościowe których nie ma GM. Natomiast ja preferuję kombinację GM + Yanosik, która wydaje mi się jednak lepsza od Waze - z GM jakoś lepiej mi się współpracuje a Yanosik chyba trochę lepiej ostrzega bo ma większą społeczność userow. Trzecim, niestety platnym rozwiązaniem jest Naviexpert.............................C I V I C
.. generacje . wersje usportowione ..silniki
.
.
Autka: 4gen żelazko ED7 / 8gen ufo FK2 / 9gen Type R / Jaguar XJ-SC / Jaguar F-Type R / Mini F56 JCW / Nasz kanał LEGO
Comment
-
69 zł/rok w promocji za NE to nie majątek, a nie trzeba się bujać z odpalaniem dwóch aplikacji. Poza tym na + bardzo dobry algorytm wyznaczania trasy. GM prowadzi głównymi trasami, a w Waze czasami brakuje info o natężeniu ruchu.Sunday Driver
Comment
-
Chyba wszystkie gniazda mają po stacyjce, inaczej zapominalscy co chwilę zabijali by akumulator
A odtwarzacz muzy w jakim sensie? Najprościej jest zostać przy oryginalnym, bo na nim działa sterowanie z kierownicy oraz regulacja barwy dźwięku, na apkach - niestety nie............................C I V I C
.. generacje . wersje usportowione ..silniki
.
.
Autka: 4gen żelazko ED7 / 8gen ufo FK2 / 9gen Type R / Jaguar XJ-SC / Jaguar F-Type R / Mini F56 JCW / Nasz kanał LEGO
Comment
Comment