Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Działanie Systemu Honda Connect (+)

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Tyle to wgrywała się poprzednia aktualizacja... o ile pamiętam nie miała nawet 1GB...
    był: Accord CL7 2004 Royal Ruby Red Pearl
    jest: Civic FK2 Sport 2015 Brilliant Sporty Blue Metallic
    sigpic
    http://www.civicforum.pl/showthread....y-Blue-Metalic

Comment

• A jest jakaś lista zmian która wprowadza ta aktualizacja?

Wyklepane z Moto G 3rd
      MOJA HONDA http://www.autowcentrum.pl/samochod/1999836993/

Comment

• Na pendrive ok 20 minut, choc pewnie zależy to od łącza, do Connect ok 25-30min. Na koniec update'u map mam komunikat, że coś nie poszło, ale potem gdy wchodzę w mapy to mam datę 2017.

Comment

• Zamieszczone przez PJW Zobacz posta
          Hmm a co z opinią, że konto play strasznie zamula Connecta? Prawda? Nieprawda? Półlegenda?
          Jak zainstalujesz konto google i sklep play, bez usług google to jest ok. Taka konfiguracja pozwoli Ci instalować appki wymagające autoryzacji google, ale z usług dodatkowych oferowanych przez google play services już nie skorzystasz.
          Sunday Driver

Comment

• Hej,

Zastanawiam sie na aktualizacją do RC5. Jedyny powód który mnie do tego skłania to TMC, które w końcu (podobno) działa. Powielam zatem pytania Marcina_CRV:

1.Czy w zakładce Garmina "Utrudnienia drogowe" pojawiła się jakaś nowa subskrypcja.
            2.Jaki wpis jest w zakładce "Bieżący dostawca" gdy ikonka utrudnień drogowych zmienia kolor na zielony.

Odpowiedź na powyższe pytania wyjaśni czy TMC rzeczywiście działa w PL, czy tylko szanowni klubowicze mieli szczęscie "chwycić" sygnał z zagranicy.

Jurek

Comment

• Mi ostatnio wgrywali aktualizację i u mnie nadal to nie działa (chyba, że nie mam RC5).

Comment

• Czy Waze jest lepszy do GM?

Comment

• Waze ma funkcje społecznościowe których nie ma GM. Natomiast ja preferuję kombinację GM + Yanosik, która wydaje mi się jednak lepsza od Waze - z GM jakoś lepiej mi się współpracuje a Yanosik chyba trochę lepiej ostrzega bo ma większą społeczność userow. Trzecim, niestety platnym rozwiązaniem jest Naviexpert.
                  ............................C I V I C
                  .. generacje . wersje usportowione ..silniki
                  . .
                  Autka: 4gen żelazko ED7 / 8gen ufo FK2 / 9gen Type R / Jaguar XJ-SC / Jaguar F-Type R / Mini F56 JCW / Nasz kanał LEGO

Comment

• 69 zł/rok w promocji za NE to nie majątek, a nie trzeba się bujać z odpalaniem dwóch aplikacji. Poza tym na + bardzo dobry algorytm wyznaczania trasy. GM prowadzi głównymi trasami, a w Waze czasami brakuje info o natężeniu ruchu.
                    Sunday Driver

Comment

• Czy przed aktualizacją connecta w ASO wystarczy przywrócić tylko system do ustawień fabrycznych, by nie było śladu po instalowanych aplikacjach? np Honda permission, yanosik itp. Czy jest jeszcze inna opcja hard resetu?

Comment

• Wystarczy wszystko jest usuwane po przywróceniu do ustawien fabrycznych.

Comment

• Witajcie, jaki polecacie bezplatny odtwarzacz muzy do Conecta

Comment

• Prosba o info od uzytkownikow - kombinuje jeszcze z wyborem routera do connecta do hr-v - czy gniazdo zapalniczki(domyslam sie ze w civicu jest tak samo) z przodu ma zasilanie po stacyjce a te w bagazniku stale ?

Comment

• Chyba wszystkie gniazda mają po stacyjce, inaczej zapominalscy co chwilę zabijali by akumulator

A odtwarzacz muzy w jakim sensie? Najprościej jest zostać przy oryginalnym, bo na nim działa sterowanie z kierownicy oraz regulacja barwy dźwięku, na apkach - niestety nie
                              ............................C I V I C
                              .. generacje . wersje usportowione ..silniki
                              . .
                              Autka: 4gen żelazko ED7 / 8gen ufo FK2 / 9gen Type R / Jaguar XJ-SC / Jaguar F-Type R / Mini F56 JCW / Nasz kanał LEGO

Comment

• Dzięki Alix, w takim razie pozostaje przy oryginalnym, próbowałem apki z androida itak jak mówisz nie ma sterowania z kierownicy

Comment

Working...
                                X