Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Działanie Systemu Honda Connect (+)

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Na RC5 wyraźna poprawa na plus przy płynności działania kamery i dynamicznych linii. Telefonu też jak na razie nie zerwało, ale ogólnie to nadal słychać co 5 słowo .

Comment

• Mi telefon chodził lepiej na fabrycznym RC3. Czy chodzi plynniej? Może minimalne, ale nadal w kategorii "jak kupa" patrząc nawet na budżetowe smartfony...
      ............................C I V I C
      .. generacje . wersje usportowione ..silniki
      . .
      Autka: 4gen żelazko ED7 / 8gen ufo FK2 / 9gen Type R / Jaguar XJ-SC / Jaguar F-Type R / Mini F56 JCW / Nasz kanał LEGO

Comment

• Jesli chodzi o jakosc rozmów przez telefon to pomaga ubicie wszystkich aplikacji z poziomu menedzera zadań
        Sunday Driver

Comment

• Na jakość rozmów nie narzekam, jest OK, mam właśnie fabryczne RC3. Nie działa to błyskawicznie, ale w sumie rzadko używam więc mi nie przeszkadza. Ogólnie myślę, żeby zaktualizować do najnowszej wersji, muszę poczytać jak i czy mogę zrobić to samemu (widziałem w necie instrukcje, chyba jakąś płytę trzeba wypalić, pytanie czy ASO się nie przyczepi )

Comment

• Zamieszczone przez adamkr Zobacz posta
            Therefore, from today CMHONDA.NET is CMDROID.COM
            cmdroid.com nie działa HELP! Ktoś zna inny mirror?
            . .
            Autka: 4gen żelazko ED7 / 8gen ufo FK2 / 9gen Type R / Jaguar XJ-SC / Jaguar F-Type R / Mini F56 JCW / Nasz kanał LEGO

Comment

• Zamieszczone przez Alix Zobacz posta
              cmdroid.com nie działa HELP! Ktoś zna inny mirror?
              stronka https://cmdroid.com/ już funkcjoniren

Comment

• Danke w szynke!
                . .

Comment

• https://kahur.ee/honda-connect/ ustawienia niektórych aplikacji. Widzę, że waze inaczej podpisują w process name.
                  Last edited by solarlodge; 03-11-2016, 18:28.

Moja

Comment

• Dzien dobry
                    Na wstepie dzieki bardzo za ten watek i mozliwosc instalacji apk. Staralem sie przeczytac wieksozsc ale przyznam ze moglo mi sie to do konca nie udac. Jest spora szansa ze w niedlugim czasie bedziemy odbierac hr-v z connect (ale bez +) Auto bedzie uzywala glownie kobieta i jest przyzwyczajona do google maps i nie lubi zadnych nowinek wiec chcialbym jej to zainstalowac mam z zwiazku z tym kilka pytan
                    - czy przy odbiorze auta poprosic serwis o wgranie najnowszego connecta (rc5?) czy moze wrecz przeciwnie poprosic ich zeby nie ruszali tego co jest wgrany fabrycznie ?
                    - czy w tej wersji google maps ktora jest dostepna do connecta chodza mapy offline ?
                    - router usb 3g wifi - znalzlem ze ktos polecal tu np huawei E5372 - chcialbym rpzede wszystkim zeby wsiasc do auta i miec juz net online do google maps, ewentualnie yanosik bez przyciskania on itd(udostepnianie z tel z pewnych wzgledow nie wchodzi w gre) - tutaj widze ze jest aku wbudowany i mozna ustawic czas po jakim przechodzi w standby ? Po zalaczeniu zasilaniia automatycznie sie wlacza ? co jesli rozladuje sie w trybie standby - trzeba go wlaczac recznie przyciskiem czy po wlaczeniu usb automatycznie sie uruchomi ? Ktos uzywa czegos innego ? (moze ktos kupowal obecnie jakies sensowne zestawy z takim routerem u operatorow ?) do google maps to spokojnei z 500mb na miesiac wiec moze jakis prepaid ?
                    - czysto teoretycznie - czy ktos probowal instalowac ta metoda garmina do wersji bez(+) ?

Comment

• Ja mam Google maps i yanosika. Do Google warto wgrac konto play i konto Google, ma się te same miejsca zapisane co w tel. Jest gdzieś tutaj opisane jak to zrobić przy wątku z wgrywaniem którejś z navi. Jeżeli chodzi o internet to warto wziasc chyba z aero tam masz 5gb za 5 plna ważne 30 dni bez konieczności wpisywania captha. Co do modemu to się nie wypowiem bo w z telefonu udostepniam internet i BT podłączony do zestawu.

Wyklepane z Moto G 3rd
                      MOJA HONDA http://www.autowcentrum.pl/samochod/1999836993/

Comment

• Hmm a co z opinią, że konto play strasznie zamula Connecta? Prawda? Nieprawda? Półlegenda?

Comment

• Napiszę tak, nie zauważyłem problemu z płynnością, ale... jezeli ktoś siedzi więcej w samochodzie po to żeby używać connecta to moze i mu zamula. Ale connect jest dodtkiem do sam i jak każdy Android czasami się trochę przywiesi.
                          Mam RC5
                          Wyklepane z Moto G 3rd
                          Last edited by Krokiew; 05-11-2016, 13:31.

Comment

• Nie no, mi na RC5 GM potrafi nie odpowiadać w trakcie trasy...ale zauważyłem, że im więcej klikam, typu przechodzę do audio, do informacji, bla bla bla, tym częściej się wiesza, więc po prostu jak już odpalę GM to niestety musi ono zostać na tapecie, żeby się nie zwieszać

Comment

• Zamieszczone przez PJW Zobacz posta
                              Hmm a co z opinią, że konto play strasznie zamula Connecta? Prawda? Nieprawda? Półlegenda?
                              Tak, spowalnia go bardzo zauważalnie, ja postanowiłem odinstalować a raczej już nie instalować. Teraz walczę z panem 64GB ...........niestety nie obsługuje connect tak dużej pamięci......może jakieś partycje????ale to z czasem

Comment

• U mnie wszystko lata jak ta lala... Pamięci RAM 8gb

Wyklepane z Moto G 3rd

Comment

Working...
                                X