Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Działanie Systemu Honda Connect (+)

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Zamieszczone przez Alix Zobacz posta
    Chyba wszystkie gniazda mają po stacyjce, inaczej zapominalscy co chwilę zabijali by akumulator

A odtwarzacz muzy w jakim sensie? Najprościej jest zostać przy oryginalnym, bo na nim działa sterowanie z kierownicy oraz regulacja barwy dźwięku, na apkach - niestety nie
    W starym volviaku u mnie przod po stacyjce jest a w bagazniku stale - ma to czasami sens - z tego z tylu korzysta sie do jakiejs lodowki, kompresora czy innego odkurzacza i troche srednio wskazane przy korzystaniu zeby kluczyki byly w aucie.
    Jesli w hondach jednak jest po stacyjce to nawet bym sie ucieszyl - wrzuci sie cos typu huawei e5573 i nie bedzie denerwowac z przodu. Do standby przechodzi po wylaczeniu zasilania i wtedy wytrzymuje do 300h. Sprawdzilbym ale nie mam jeszcze w czym a chce juz kupic zeby szybko wgrac gm zeby nie bylo afery ze nowe auto bez navi jest

Comment

• Witam koledzy

Tak z ciekawości, czy komuś udało się odpalić Sygic na HC z tak, żeby dawał komunikaty głosowe? A jeśłi tak, to czy udało się komuś zrobić tak, żeby włączenie Sygic nie przerywało muzyki z USB?

Comment

• Tak, to wszystko do się ustawić tak jak dla yanosika.Dzwięk pojawia się ściszając lewy głośnik.

Comment

• Zamieszczone przez panadol79 Zobacz posta
          W starym volviaku u mnie przod po stacyjce jest a w bagazniku stale - ma to czasami sens - z tego z tylu korzysta sie do jakiejs lodowki, kompresora czy innego odkurzacza i troche srednio wskazane przy korzystaniu zeby kluczyki byly w aucie.
          Jesli w hondach jednak jest po stacyjce to nawet bym sie ucieszyl - wrzuci sie cos typu huawei e5573 i nie bedzie denerwowac z przodu. Do standby przechodzi po wylaczeniu zasilania i wtedy wytrzymuje do 300h. Sprawdzilbym ale nie mam jeszcze w czym a chce juz kupic zeby szybko wgrac gm zeby nie bylo afery ze nowe auto bez navi jest
          Update - sprawdzone - w bagazniku tez jest po stacyjce
          Wszystko dobrze poszlo - google maps juz smiga - postaram sie o jakies male donate dla autora H Permisions.
          Pytania dodatkowe - pewnie bylo... - glosnosc wskazowek w google maps - da rade jakos przyciszyc ?
          Druga sprawa - jak zrobic skrot do programu na pulpicie zeby odrazu bylo na ekranie glownym a nie po wejsciu we wszystkie aplikacje ?
          Last edited by panadol79; 19-11-2016, 00:30.

Comment

• A może jakiś tutorial? Pare zdjęć chociaż jak tego routera pokombinowałeś? Sieje ci po wifi z bagażnika do wnętrza auta aby HondaConnect miał neta? Czy jakoś inaczej? Jakoś mam opory dziecko promieniować...

Comment

• Aktualizacja Connecta możliwa jedynie przez ASO?
              Jeśli tak, to myślicie, że mogę podjechać tylko po to, by zaktualizowali mi to? Już mnie denerwują niektóre rzeczy, a widzę że w RC5 zostały one poprawione.
              Może ktoś już robił coś takiego w Warszawie?

Comment

• Tak, umawiasz się na wizytę gwarancyjną.
                Ja tak aktualizowałem RC4, RC5 przy okazji przeglądu.
                Sunday Driver

Comment

• W dniu wczorajszym w ASO zostałem poinformowany, że w ciągu miesiąca ma być dostępna aktualizacja RC6 rozwiązująca definitywnie problem działania zestawu głośnomówiącego.

Comment

• Mnie ostatnio żona skarży się że od miesiąca connect nonstop się jej wiesza. Za kilka dni przegląd to poproszę o aktualizację. A pół roku działało bez problemu Dziwna sprawa jest bo po resecie wraca do konfiguracji z przed kilku miesięcy usuwając kilka ikonek z pulpitu

Comment

• Mi ostatnio coraz częściej pokazuje się komunikat "urządzenie nie zostało znalezione" - czyli usb z muzyką.

Moja

Comment

• Zamieszczone przez solarlodge Zobacz posta
                        Mi ostatnio coraz częściej pokazuje się komunikat "urządzenie nie zostało znalezione" - czyli usb z muzyką.
                        Przytrzymaj chwilę POWER i poczekaj aż się stacja zresetuje.
                        Powinno pomóc
                        Sunday Driver

Comment

• Zamieszczone przez panadol79 Zobacz posta
                          Update - sprawdzone - w bagazniku tez jest po stacyjce
                          Wszystko dobrze poszlo - google maps juz smiga - postaram sie o jakies male donate dla autora H Permisions.
                          Pytania dodatkowe - pewnie bylo... - glosnosc wskazowek w google maps - da rade jakos przyciszyc ?
                          Druga sprawa - jak zrobic skrot do programu na pulpicie zeby odrazu bylo na ekranie glownym a nie po wejsciu we wszystkie aplikacje ?
                          Skrot do programu tak samo jak w telefonie.
                          Przytrzymaj palec na ekranie - pojawia sie opcje o app i widgetach.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Comment

• Mi np. notorycznie znika z "pulpitu" skrót do yt. Z innymi aplikacjami wszystko w porządku, a yt potrafi od czasu do czasu sam zniknąć.. Także problem istnieje.

Comment

• Ja u siebie wywaliłem yt. Mocno przymulał mi connecta.
                              Co do resetu to u mnie raz na jakiś czas stacja sama robi reset.
                              Co do bluetooth to nie mam uwag. Super wszystko działa.

Comment

• Dokladnie mnie też YT znika ale mam tą wersję przerabianą. Działa rewelacyjnie i raczej nie zamula Connecta.

Comment

Working...
                                X