Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Działanie Systemu Honda Connect (+)

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Zamieszczone przez PJW Zobacz posta
    GM to jakby nie było Google Maps . Garmina OEM jeszcze chyba nikt nie wgrał do Connect bez +.
    no tak sorki

Comment

• Zamieszczone przez PJW Zobacz posta
      GM to jakby nie było Google Maps . Garmina OEM jeszcze chyba nikt nie wgrał do Connect bez +.
      Próby skończyły się zerwaniem synchronizacji i cały ekran jest jak matrix tylko kwadraciki koloru różowego ;-(

Comment

• Zamieszczone przez CityMatic Zobacz posta
        Próby skończyły się zerwaniem synchronizacji i cały ekran jest jak matrix tylko kwadraciki koloru różowego ;-(
        Po której aktualizacji w aso jak mi się zawiesił connect przywróciłem go do fabrycznych. Ku mojemu zdziwieniu pojawiła się na pulpicie ikonka garmina. Niestety podczas próby uruchomienia same znaki zapytania zamiast grafiki. Trochę dziwne.

Comment

• Zamieszczone przez czterolistny Zobacz posta
          Po której aktualizacji w aso jak mi się zawiesił connect przywróciłem go do fabrycznych. Ku mojemu zdziwieniu pojawiła się na pulpicie ikonka garmina. Niestety podczas próby uruchomienia same znaki zapytania zamiast grafiki. Trochę dziwne.
          Nieprawidłowa aktualizacja - przeznaczona dla urządzenia z nawigacją ?

Comment

• Zamieszczone przez CityMatic Zobacz posta
            Nieprawidłowa aktualizacja - przeznaczona dla urządzenia z nawigacją ?
            Podobne zdarzenie miałem i wgrywano mi Garmina w Honda Plaza

Comment

• Mi kiedyś ściemniali, że nie ma szans wgrania Garmina do Connecta bez plusa to ich wyśmiałem cóż, nie chcieli dodatkowych 2 k zł to nie dostali, mam teraz GM i mi wystarczy

Comment

• Zamieszczone przez ZbyszekS Zobacz posta
                Na dziś 2.8.4.0 (muszę zajrzeć, czy jest coś nowszego) ale poprzednie też nie sprawiały żadnych kłopotów.
                Zrobiłem reset Connecta, zainstalowałem od nowa Yanosika, taką wersją jak Ty masz i działa . Mam już Waze, Google Maps, Yanosika i Garmina wgranego z HC+. Jutro sprawdzę jak działa nowa wersja Waze 4.15.0.2.

edit:
                Waze 4.15.0.2. działa o 20% wolniej od 3.9.9, jest ładniejsza, nie działa jednak zgłaszanie uwag na drodze bo się wiesza.
                Last edited by solarlodge; 30-11-2016, 09:04.

Moja

Comment

• Czy RC5 załatwił problem z brakiem idendyfikacji dzwoniącego z prefixem +48? Jakieś informacje o RC6?

Comment

• Dobra, może tutaj zapytam, bo nikt mi nie odpisuje w moim wątku

Czy w zakładce "informacje" macie info o spalaniu podczas poprzedniej jazdy? U mnie nic się tam nie odkłada i nie sądzę by było to normalne.

Comment

• Tak, mam. Jest znany błąd (naprawiony w którejś z aktualizacji) powodujący nieodkładanie się średniego spalania przy automatycznym resetowaniu jazdy A. Ale poza tym wszystko mi się zapisuje.

Comment

• Ok, trzeba będzie podjechać kiedyś na aktualizację

I kolejne pytanie mi się nasunęło - da się wyzerować średnie spalanie które wyświetla się na i-Mid?

Comment

• To średnie spalanie z i-Mid to spalanie z Trip A lub B. Zerujesz przez przytrzymanie tego dzyndzla przy zegarach

Comment

• A jak przełączać między spalaniem z Trip A i Trip B?

Sorry, za głupie pytania, ale Honda nie jest zbyt intuicyjna

W menu jest co prawda opcja przełączenia między przebiegiem A, B i całkowitym, ale to chyba nie tyczy spalania. Kolejne pytanie jak ręcznie wyzerować przebiegi A i B?

Comment

• Zamieszczone przez rlk120 Zobacz posta
                              A jak przełączać między spalaniem z Trip A i Trip B?

Sorry, za głupie pytania, ale Honda nie jest zbyt intuicyjna

W menu jest co prawda opcja przełączenia między przebiegiem A, B i całkowitym, ale to chyba nie tyczy spalania. Kolejne pytanie jak ręcznie wyzerować przebiegi A i B?
                              Klikasz krótko tym "dzyndzlem" co napisał wyżej Drozdu aby przełączyć trip a, b i całkowity, a jak chcesz wyzerować któryś z nich to pozostajesz na docelowym i przytrzymujesz dłużej wspomniany "dzyndzel".
                              Civic 1.5T

Varadero

Comment

• a dziala wam sterowanie z kierownicy przy Spotify? podglaszac i przyciszac moge ale kolejny i poprzedni utwor nie dziala macie jakies rozwiazanie?

Comment

Working...
                                X