Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Pierwszy seryjny Type R z silnikiem turbo

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Oby sytuacja jak w przypadku Mazdy MPS się nie powtórzyła. Myślę, że Honda podejdzie z wyczuciem do ustalenia właściwej ceny powiedzmy na poziomie 120 tys. zł. , żeby nie tylko ona cieszyła się cudem nad którym tak długo pracuje , ale i duża część społeczności ogólnopolskiej i ogólnoświatowej
    EX Civic FN1
    EX Civic ED7
    EX Civic EP2
    EX Civic FD7 FL
    EX Civic FN2
    EX Civic FG1
    EX Civic FD7
    EX Civic EM2
    EX Accord CL3
    EX Accord CG8
    EX Civic MB6
    EX Civic MB4
    EX Civic MB2

Comment

• Jednak czarna to czarna

Mugen 8gen czarny, który nigdy nie zaistniał (były tylko czerwone i białe), też mi się podobał

Załączone pliki
      Last edited by Alix; 09-04-2014, 13:15.
      ............................C I V I C
      .. generacje . wersje usportowione ..silniki
      . .
      Autka: 4gen żelazko ED7 / 8gen ufo FK2 / 9gen Type R / Jaguar XJ-SC / Jaguar F-Type R / Mini F56 JCW / Nasz kanał LEGO

Comment

• CTR IX w tym lakierze wygląda zmyslowo najbardziej odwazny projekt Civica jaki mial miejsce. Oby wszedl do produkcji niezmieniony
        EX Civic FN1
        EX Civic ED7
        EX Civic EP2
        EX Civic FD7 FL
        EX Civic FN2
        EX Civic FG1
        EX Civic FD7
        EX Civic EM2
        EX Accord CL3
        EX Accord CG8
        EX Civic MB6
        EX Civic MB4
        EX Civic MB2

Comment

• Jak bedzie dostepna zolta to sprzedam ze dwa Airbusy firmowe i ja zdobede....

A tak na serio to wyglada super poza felga ktora IMO jest bardzo slaba... Nie wiem... Im dluzej patrze... tym bardziej mi sie wydaje ze tyl jest nieco zbyt masywny od rejestracji w dol... Szczegolnie ten poczworny wydech... Tutaj by mogli cos zmienic

Ogolnie wydaje mi sie ze do produkcji troszeczke stonuja bryle zachowujac troche pazura.
          The 1st. - EJ9
          The 2nd. - ES7
          The 3rd. - FD7
          The 4th. - CU2
          ------------------------------------------------------------------

Comment

• Zamieszczone przez Crisownik Zobacz posta
            Jak bedzie dostepna zolta to sprzedam ze dwa Airbusy firmowe i ja zdobede....
            Myślę że wystarczy Ci na nią ćwierć jednego skrzydła takiego Airbusa. Koncept 8gen w 2006 był elegancki żółciutki dosłownie jak dla Ciebie:

Szkoda tylko, że w końcu żółtego nie było Może teraz będzie. Patrząc na olbrzymie podobieństwo koncept 8gen Type R i seryjną 8gen Type R - miejmy nadzieję że z uwagi na znakomitość konceptu 9gen, sytuacja się powtórzy

Zamieszczone przez Crisownik Zobacz posta
            Szczegolnie ten poczworny wydech...
            Fakt, mógłby być taki solidny podwójny jak w Mugenie wyżej, wtedy też lepiej zapewniałby nocleg dwóm normalnym kotom a nie tylko szczurom Ale i tak jest fajny

BTW Stare ale jare:

. .
            Autka: 4gen żelazko ED7 / 8gen ufo FK2 / 9gen Type R / Jaguar XJ-SC / Jaguar F-Type R / Mini F56 JCW / Nasz kanał LEGO

Comment

• Ten żółty jest zbyt "żółty".
              W cieniu, przykurzony może by mnie zainteresował. Wymyty w pełnym słońcu już raczej nie.
              W skali kolorów faceta coś pomiędzy 2 a 3 jak dla mnie.

Comment

• W tłumie srebrno-biało-czarnych aut to jest całkiem oryginalny kolorek Marzenie mojej żony, która bardzo żałowała, że nie ma żółtych Suzuki jak kupowaliśmy dla Niej autko Może kiedyś Jej na urodziny zafoliuję na taki

Do tej też masz zastrzeżenia?

Tymczasem artykulik do poczytania z Auto Moto na temat Type R :
                Załączone pliki
                Last edited by Alix; 11-04-2014, 23:08.
                . .

Comment

• Nie żeby kolor był zły Jasny, wesoły, może się podobać bez "naciągania gustu".
                  Suzuki w tym kolorze ok, mniejsze seaty, inne jeżdzidełka ale nie CTR? Zawsze jest to też osobniczy odbiór. Nie to ładne co ładne, tylko co się komuś podoba.

Comment

• WTF??? Ja rozumiem, testują hatchbacka pod kątem Rki ale...:

A jednak!

Żeby z kombiaka robić wyścigówkę??? Chyba z dozą humoru

Czyżby Type R Tourer ?
                    . .

Comment

• Może będzie następca Aerodecka VTi ja jestem za
                      The 1st. - EJ9
                      The 2nd. - ES7
                      The 3rd. - FD7
                      The 4th. - CU2

Comment

• Civic Type-r też właśnie powinien być dla taty co ceni sobie przestrzeń i znikanie spod świateł
                        Już widzę scenki w salonach hondy jak mąż przekonuje zonę i pomija że to ma 280 KM. Gorzej będzie jak żona kiedyś zasiądzie i wciśnie gaz mocniej

Comment

• Zamieszczone przez pain Zobacz posta
                          Gorzej będzie jak żona kiedyś zasiądzie i wciśnie gaz mocniej
                          To wszystko zależy od stosunków jakie panują w rodzinie? Może to będzie wypad z teściową?

Comment

• Szkoda auta rozbijać, są lepsze sposoby na pozbycie się teściowej

Aczkolwiek ja swoją teściową jak przewiozłem żelazkiem tak na maxa kilka kilometrów to próbowała co prawda dociągnąć rączkę nad drzwiami do ich progu w trakcie, ale potem powiedziała, że jej się spodobało, także można się zdziwić i mieć nowego stałego pasażera
                            . .

Comment

• kto wie, może Honda jak juz wejdzie szeroko w turbiny, to pojawią sie tez takie nieco szybsze niz standard modele. Takie usportowione, a nie sportowe. No bo Type-R to nie bedzie standardowy hot-hatch, to będzie baaaardzo szybki Hot-Hatch
                              Np. tak jak kiedys VII gen z 2.0 160 KM (choc akurat ten miał za wysoka cene u nas).
                              Jest troche takich modeli na rynku: Leon FR, 308 GTI, Megane GT 220, Octavia RS, Golf GTI, Nissan Juke DIG-T
                              Civic 8 2.2D -> Civic 8 1.8 -> Civic 9 1.6D -> Golf 7 2.0 TDI -> C 220d 4MATIC -> Lexus GS-F

Comment

• Jak w konkurencji (Ford, VAG, Opel, Peugeot, Renault, Kia... no... praktycznie wszyscy poza może Toyotą) - ja głosuję za Type S 180-220KM
                                Byle z tego 2.0, a nie z jakiegoś 1.5...
                                No i byle kosztował jak Leon FR/Kia GT (około 80tys.) a nie jak Golf GTi skoro Rka ma kosztować 110-120...
                                Last edited by Alix; 16-04-2014, 10:50.
                                . .

Comment

Working...
                                X