Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Pierwszy seryjny Type R z silnikiem turbo

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Zawsze można pomalować w kolor
    W R-Type jest chyba tylko jeden kolor którego nie ma w zwykłej IX to Special Edition Championship White
    Last edited by MarcelWro; 16-11-2015, 14:09.

Comment

• Subaru BRZ STI nadchodzi

Civic 8 2.2D -> Civic 8 1.8 -> Civic 9 1.6D -> Golf 7 2.0 TDI -> C 220d 4MATIC -> Lexus GS-F

Comment

• wygląda na 911 hehe ciekawe jak będzie jezdzić
        a tu fotki jak wygląda "nagi" ctr
        4334fa93669867345c46f9051532c11d.jpg
        22248538acdf769734b0a984a261eb4c.jpg
        Last edited by wir; 21-11-2015, 16:11.

Comment

• Zamieszczone przez wir Zobacz posta
          a tu fotki jak wygląda "nagi" ctr
          A temu co się stało??? Już crash???

Tej pani powiedziałem NIE :

20151125_171131.jpg

20151125_170802.jpg

Jest do obejrzenia w D&D we Wrocławiu... jeszcze przez jakiś moment, bo od dnia przyjazdu (czyli dzisiaj) dołączyła karteczka za szybą "sprzedany" jak (trochę) widać

Może to tylko ja się czepiam pierdół... ale teraz popatrzcie na Championship White na CTR oraz na fajny śnieżnobiały na HRV, która stoi przed CTRem. I powiedzcie, warto się trzymać tradycji w kwestii kolorów? IMO kompletnie nie. Nie wiem, na ile to widać na fotkach, ale ten kolor po prostu wygląda na 10 lat starszy lakier jak tak stoją obok. Ba, stojący za tym stalowym biały "cywilny" Civic też ma ten fajny biały lakier. Trudno mi zrozumieć, czemu tak zrobili na CTR.

Koła z bliska są nieziemskie, a zaciski ogromne, felgi wchodzą na styk. Auto nie robi wrażenia "przetuningowanego" jak dla mnie, jak dziennikarze się rozpisywali. Po prostu widać, że jest z pieprzykiem. Wloty, chrapy, etc. są całkiem dyskretne i nie służą do łapania nisko przelatujących kaczek jak w Subaru Nawet tylna ławka wygląda tak... normalnie. Natomiast prawdą jest, że auto generalnie... nie ugina się ani o milimetr przy wsiadaniu. Co mnie nie powiem nieco przeraża
          ............................C I V I C
          .. generacje . wersje usportowione ..silniki
          . .
          Autka: 4gen żelazko ED7 / 8gen ufo FK2 / 9gen Type R / Jaguar XJ-SC / Jaguar F-Type R / Mini F56 JCW / Nasz kanał LEGO

Comment

• Zamieszczone przez Alix Zobacz posta
            Natomiast prawdą jest, że auto generalnie... nie ugina się ani o milimetr przy wsiadaniu. Co mnie nie powiem nieco przeraża
            Mówiłem, że jest twardo Bardzo twardo.

Zamieszczone przez Alix Zobacz posta
            ale teraz popatrzcie na Championship White na CTR oraz na fajny śnieżnobiały na HRV, która stoi przed CTRem. I powiedzcie, warto się trzymać tradycji w kwestii kolorów?
            Faktycznie dopiero z tej perspektywy widać róznicę.
            Na żywo, w świetle dziennym mi ten "brudny" biały nie przeszkadzał ale jak postawić 2 auta obok siebie to już gorzej...Po prostu nie można parkować w poblizu innych "białasów" i bedzie ok
            Civic 8 2.2D -> Civic 8 1.8 -> Civic 9 1.6D -> Golf 7 2.0 TDI -> C 220d 4MATIC -> Lexus GS-F

Comment

• Zamieszczone przez Alix Zobacz posta
              Tej pani powiedziałem NIE :
              Taaa, ale za to tej powiedziałeś TAK!
              11231702_1073308712679260_1668266147885704087_o.jpg

Białą widziałem wczoraj na Karkonoskiej, jeździli nią z salonu D&D....chyba nawet sprzątaczki wyszły oglądać
              Zaloguj się do Facebooka, aby zacząć udostępniać różne rzeczy oraz łączyć się ze znajomymi, rodziną i ludźmi, których znasz.

Comment

• Alix, kiedy się oficjalnie pochwalisz i opiszesz wrażenia? Czekamy.
                Honda Civic IX HB 1.8, Ford Focus MK4 ST

Comment

• Zamieszczone przez Glosima Zobacz posta
                  Mówiłem, że jest twardo Bardzo twardo.
                  No risk, no fun... Dla mnie spoko. Tylko jak będę z żoną jechał będę musiał wybierać równiejsze drogi niż dotychczas

Zamieszczone przez MarcelWro Zobacz posta
                  Taaa, ale za to tej powiedziałeś TAK!
                  No proszę jakie Spy photo Nie taki brzydki ten czarny kolorek, prawda...? Tylko opony trzeba czernidłem poprawić

Zamieszczone przez civicrob Zobacz posta
                  Alix, kiedy się oficjalnie pochwalisz i opiszesz wrażenia?
                  Jak będzie moja... Jest jeszcze parę rzeczy do zrobienia - kilka solidnych antykradziejowych kwestii, może tweak multimediów żeby podczas jazdy wydawało im się że jest auto zawsze na postoju, domontowanie podświetlenia nóg... cóż, nie będę się cofał po ufoku, a to niełatwe wyzwanie nawet przyzwoicie wyposażonej dla Rki
                  Last edited by Alix; 26-11-2015, 12:55.
                  . .
                  Autka: 4gen żelazko ED7 / 8gen ufo FK2 / 9gen Type R / Jaguar XJ-SC / Jaguar F-Type R / Mini F56 JCW / Nasz kanał LEGO

Comment

• Jak dla mnie to Championship White > Black

W czarnym troszke gina linie nadwozia, ale nie jest zly Rke bralbym nawet w rozowym...

Ale i tak nic nie przebilre Brilliant sporty blue (czy jakos tak)
                    The 1st. - EJ9
                    The 2nd. - ES7
                    The 3rd. - FD7
                    The 4th. - CU2
                    ------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------

Comment

• Podobnie jak Crisownik. Kolor mniej istotny

Wysłane z mojego GT-I9515
                      Moja es-ka http://www.civicforum.pl/showthread....ivic-ES7-D16V1 AVE T27 http://www.civicforum.pl/showthread....561#post372561

Comment

• Czarna jest mega wyjątkowo przepiekna, mam nadzieję że Alix niedługo pozwoli mi ją obejrzeć z bliska

Comment

• Zamieszczone przez Crisownik Zobacz posta
                          Rke bralbym nawet w rozowym...
                          Rka w różowym??? Perwersja, fuj
                          . .

Comment

• Różowy nie... Ale taki kolor byłby dobry

Front IC by FMIC, CG Motorsport Exclusive 8 Paddle Clutch Kit, CG Motorsport SMF kit, DPF out, front BBK K-Sport floating discs 330mm x8, rear BBK ARTMotorSport 280mm, Eibach Pro-Kit -25mm, Short Shifter, Poliuretany w zawieszeniu, forged wheels SSR-Type-C 17", a reszta to pierdoły

Comment

• Byłem, usiadłem, pobawiłem się, zrobiłem rundkę po terenach wokół salonu (brak blach na dalsze wycieczki ) dając nieco pomigać lampce VSA...

i przekonany tylko jeszcze bardziej, żeby nie powiedzieć na nowo zakoHany podpisałem papiery i poszła pierwsza wpłata... Pozostało zadzwonić do salonu BMW i odmówić "backupa" (jakby nie dotarła w 2015 / Rka mnie przeraziła... no wiecie tak w 100% z foldera kupić... lekko strach) no i po wszystkim - teraz już no way back no way back

DOBRZE JEST

Dzisiaj jedynie opłakuję obecnego ufoka i tulę się do Zdradzonej koHanki ostatni dzień
                              . .

Comment

• Alix już widzę jak reszta forumowiczów przed ekranami ślini klawiaturę patrząc na Twój nabytek, ja nie jestem wyjątkiem Dopełniaj wszystkich formalności i wyjeżdżaj nią na drogę gdzie jej prawdziwy żywioł, liczę na obszerną relację z Twojej strony
                                Moja ko-Hanka http://www.civicforum.pl/showthread....ck-Mój-TYPE-R

Szerszeń by grzes41gt https://www.civicforum.pl/showthread...�-by-grzes41gt
                                sigpic

Comment

Working...
                                X