Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Pierwszy seryjny Type R z silnikiem turbo

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Amator123honda sprzedałeś Subarynkę i kupiłeś FK2?

Comment

• Ty Alix hamowałeś swoje auto? Różnie ludziom wychodziło po modach typu IC, dolot czy wydech bez remapu. Czasami zauważalny przyrost, czasami bardziej symboliczny.

Comment

• W moim egzemplarzu duzo zalezy od benzyny. Generalnie seria na poczatku na Pb95 miala 2 z przodu... po IC i wydechu wyhamowalo 321. Po zmianie na Pb100 (Shell VPower Nitro) i znacznej zmianie dynamiki jazdy z mojej strony jak sie nauczylem auto wykorzystywac a przebieg zrobil sie dwucyfrowy - wyszlo obecne 343KM. Niezmiennie jest okolo 450Nm, bo wiadomo bez virusa to do gory raczej nie pojdzie, tylko krzywa mocy na koncu obrotomierza pnie sie troche lepiej. Co mi akurat odpowiada bo lubię mieć moc na szczycie obeotomierza rosnącą prawie liniowo, to korzystne w ośce.
        Last edited by Alix; 21-10-2018, 23:25.
        ............................C I V I C
        .. generacje . wersje usportowione ..silniki
        . .
        Autka: 4gen żelazko ED7 / 8gen ufo FK2 / 9gen Type R / Jaguar XJ-SC / Jaguar F-Type R / Mini F56 JCW / Nasz kanał LEGO

Comment

• już nie tylko w Forza Motorsport ale i w Horizon 4

Comment

• Wie ktoś czy i jak skończyła się sprawa Pawła i jego skrzyni w FK2, omawiana u Zachara ?
            Honda Hybrid 3,4L/100km
            sigpic
            https://www.civicforum.pl/showthread...979#post323979

Comment

• Wiem tylko, że oficjalnie przepraszał Hondę za stronę którą zrobił. Przeprosiny były lub są na jego fejsie.

Comment

• Zamieszczone przez onlyju Zobacz posta
                Amator123honda sprzedałeś Subarynkę i kupiłeś FK2?
                Nie, tak. Byla pewna sztuka z przebiegiem 18kkm, zal bylo nie wziac, przed koncem roku szczegolnie...

Zamieszczone przez tomag Zobacz posta
                Wiem tylko, że oficjalnie przepraszał Hondę za stronę którą zrobił. Przeprosiny były lub są na jego fejsie.
                Jestes tego pewien?

Last edited by amator123honda; 24-10-2018, 19:47.

Comment

• Kolega "sam" naprawił skrzynię (z tego co czytałem to przy udziale ASO w kosztach, ale nie wiem na ile to jest informacja wiarygodna) i jeździ od jakiś 3 miesięcy. Rozprawa jeszcze się nie rozpoczęła.
                  CTR

Comment

• Tak jestem tego pewien.
                    fejs.png
                    Jak kogoś to interesuje to może sobie znaleźć to tutaj https://www.facebook.com/groups/9064...?ref=bookmarks

Comment

• No coz. Strona nie istnieje, nowa ma nowy adres, zawartosc ta sama, jego posta na profilu Honda znalezc nie moge. Wiec uscislajac powinno to brzmiec tak: "Przeprosil za nazwe strony, ktora zrobil..." ;-)
                      Last edited by amator123honda; 25-10-2018, 14:40.

Comment

• No to fatalnie dla Hondy to wygląda. Nazwa tej usuniętej strony faktycznie trochę była przesadzona ale sprawa sądowa narobi Hondzie smrodu. Nie rozumiem całkowicie takiego podejścia.

No i co Paweł zrobił przy tej skrzyni ?
                        Honda Hybrid 3,4L/100km
                        sigpic

Comment

• Tak formalnie, to kto ma rację okaże się za ... myślałem, że za 3, ale teraz myślę, że za 5 lat i to ugodą. Czyli nie poznamy kto miał rację. Wcześniejsze takie " nie kupuj.pl' to narażanie się na wielomilionowe odszkodowania, ich stać, nie wiem jak to z drugiej strony wygląda. Oczywiście proces z 5 lat, wszystkie rozprawy w Wawie, drogie opinie ...

Comment

• Jaki by nie był wynik sprawy sądowej to Honda straci wizerunkowo czyli również na sprzedaży.
                            Honda Hybrid 3,4L/100km
                            sigpic

Comment

• Comment

• Comment

Working...
                                X