Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Pierwszy seryjny Type R z silnikiem turbo

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Nie wiem, czy wolno mi odpowiedzieć, kto ma moją sztukę

Comment

• RODO jak ten ktoś będzie chciał to sam się odezwie i opowie o skrzyni

Comment

• Chłopina kupił auto z nową skrzynią, Kuba nie zdążył jej jeszcze zarżnąć ;-), cała, kompletna, nie jakieś tam trybiki, sam bym tak chciał.

Comment

• I teraz auto będzie jeździło jak "ta lala"
          Moja łódka Civic..
          Mój "klekocik" Ceed..
          New... "Japończyk" e:Hev 2.0
          Coś na temat olejów..

Comment

• Jak to ten handlarz "HONDOM" to kolejna osoba, ktora wypisuje dyrdymaly o umiejetnosci zmiany biegow. Woz w sam raz dla takiego kogos.

Comment

• Zamieszczone przez onlyju Zobacz posta
              Chłopina kupił auto z nową skrzynią, Kuba nie zdążył jej jeszcze zarżnąć ;-), cała, kompletna, nie jakieś tam trybiki, sam bym tak chciał
              za 125k możesz odkupić - wystarczy spr. profil autoprofesja na fb

Comment

• Byłem kiedyś u niego jak szukałem Civica. W sumie nie miał złych tych sztuk, jednak pokrętnie tłumaczył malowanie oraz w jaki sposób został uderzony, co nie wzbudziło mojego zaufania. Jednak tyle lat na rynku to szmelcu dużego chyba nie sprzedaje

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Comment

• Zamieszczone przez Kuba#5943 Zobacz posta
                  Tak, to była moja. Już dziś sprzedana.
                  Pierwsza moja skrzynia zazgrzytała 1-2 kilka razy i to w losowych przypadkach. Nawet przy spokojnym ruszaniu na wahadle. Plus blokował się 4 bieg losowo.
                  To mnie zaskoczyles tak szybko sprzedając Hondę, nie będziesz tęsknić za tym jak to auto jeździ? Pochwal się co chcesz kupić, najważniejsze że Tobie się to nowe auto będzie podobać.

Comment

• Zamieszczone przez kermit01 Zobacz posta
                    Byłem kiedyś u niego jak szukałem Civica. W sumie nie miał złych tych sztuk, jednak pokrętnie tłumaczył malowanie oraz w jaki sposób został uderzony, co nie wzbudziło mojego zaufania. Jednak tyle lat na rynku to szmelcu dużego chyba nie sprzedaje

Na profilu FB Hondy jechal po kims calkiem niedawno, ze trzeba umiec zmieniac biegi...i jeszcze sugerowal cos w stylu: Tak, tak, widziales ten samochod na plakacie na scianie. W odpowiedzi ta osoba (kolejny, ktory mial pretensje bo trafil na usterkowy model) wkleila dwa zdjecia swoich samochodow. Jeden to byl zwykly X, drugi CTR. Od razu gebe zamknal...Widac nie robil tego bez celowo...
                    Last edited by amator123honda; 12-09-2018, 09:20.

Comment

• Aaa, No tak wiesz, on jest kierowca rajdowy to sie rządzi

Comment

• Nie wiem czy w dobrym temacie, jeśli nie to sorry wybaczcie i nie lejcie hatem

Czy ktoś wie jaka szpera jest zamontowana w FK8?

Comment

• Zamieszczone przez kermit01 Zobacz posta
                          Aaa, No tak wiesz, on jest kierowca rajdowy to sie rządzi

Szanowny Panie Kermicie, teraz to sami kierowcy rajdowi... ;-)

Comment

• Zamieszczone przez martinez87 Zobacz posta
                            Nie wiem czy w dobrym temacie, jeśli nie to sorry wybaczcie i nie lejcie hatem

Czy ktoś wie jaka szpera jest zamontowana w FK8?
                            A jaka ma byc...torsen.

Comment

• Oracz cos tam jezdzi

Comment

• Tak mniej więcej wygląda komunikacja z Hondą w ramach gwarancji - tutaj lakier schodzący z zacisków. Ten ich komentarz jest po prostu skur*****. Czyli skrzynie naprawimy u Janusza za rogiem a fotele zaceruje nam Mama, albo Babcia.

gwarancja.jpg
                                CTR

Comment

Working...
                                X