Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Pierwszy seryjny Type R z silnikiem turbo

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Może im chodziło o auto wystrojone już pod dany wydech na otwartych klapach?

U nas zresztą to katalizator stanowi największa blokadę więc pewnie do momentu jego odetkania to czy mamy zamknięte czy otwarte klapy jakiejś znaczącej różnicy nie robi. Zgaduje

Comment

• Zamieszczone przez Alix Zobacz posta
      U mnie sie na seryjnym sofcie pojawia 1,5-1,6 na ekraniku jak sie cisnie do odcinki ile wlezie.)
      Ok, wczoraj przetestowałem i zwracam honor - udało się zrobić 1.6 (seria ecu + Remus + Wagner + BMC). Ciekawe, bo pamiętam, że niedługo po kupnie auta sprawdzałem to wielokrotnie i więcej niż 1.3 nie udało się dmuchnąć.
      CTR

Comment

• Na którym biegu? Jaka temperatura była na zewnątrz mniej więcej?

Comment

• Zamieszczone przez Doctor Zobacz posta
          Na którym biegu? Jaka temperatura była na zewnątrz mniej więcej?
          Jak donosi portal przyspieszenie.pl nowy Civic Type R ze względu na rygorystyczne normy ekologiczne nie będzie już oferowany z silnikiem wolnossącym. Jest to więc moment, w którym nasz kochany CTR zacznie rywalizować z takimi autami jak VW Golf TSI R, Seat Leon Cupra. No i niestety przegrywa w przedbiegach bo konkurencja oferuje lepsze osiągi :/ Ja i tak będę wiernym fanem Hondy Civic. Cały artykuł jaki znalazłem jest tu: https://przyspieszenie.pl/13257/honda-civic-ix-type-r-od-2013-r/

Comment

• Honda wypadła całkiem dobrze w tym porównaniu - mogę dodać od siebie, że mnie się nie chce wysiadać

Comment

• Zamieszczone przez Doctor Zobacz posta
              Na którym biegu? Jaka temperatura była na zewnątrz mniej więcej?
              Jak lecieliśmy na cargo, więc późniejszym wieczorem. Pewnie koło 20 stopni i biegu nie pamiętam, ale obstawiam trójkę, może czwórkę.
              CTR

Comment

• Co sądzicie o takiej edycji? Dla mnie tragedia.
                https://www.otomoto.pl/oferta/honda-...-ID6B4ziu.html

Comment

• Zamieszczone przez dancio Zobacz posta
                  Co sądzicie o takiej edycji? Dla mnie tragedia.
                  https://www.otomoto.pl/oferta/honda-...-ID6B4ziu.html
                  Myślałem, że to folia a to lakier... I jeszcze dopłata 9000... Hmmm. Może trochę potrwać zanim się tego pozbędą. Dr Jeckyll & Mr Hyde?

Comment

• Jak za takie sp...ie auta jest 9 koła,to ja zapraszam chętnych na rysowanie gwoździem w promocji za stówkę

Comment

• Bardziej mnie ciekawi co takiego stało się temu samochodowi, że ktoś zdecydował się na taki krok. Wszak nie jest to malowanie Hondy. Czyżby jakaś szkoda w transporcie? Albo na placu dealera?

Comment

• Jak już tak szaleli to mogli zrobić we wszystkich dostępnych dla Type R odcieniach

Comment

• wygląda na "Gezet Edition" sądząc po kolorach.

Comment

• Zwykły RS zmulony, zupełnie inna liga, może wersja Trophy będzie dawać radę.
                            Last edited by radekr; 01-09-2018, 11:43.

Comment

• hehe, właśnie chciałem to wkleić
                              Swoją drogą, ciekawe jak by to wyszło gdyby Cupra miała DSG, RS EDC itd...
                              Last edited by KubaKiedyśH; 01-09-2018, 17:46.

Comment

• RS nigdy nie był królem kreski/rolki. To zawsze było auto pod zakręty. Pewnie w najnowszym genie jest podobnie.
                                CTR

Comment

Working...
                                X