Takie same kropki rdzy są u mojego ojczyma w crvce z 2014 roku, dokładnie w tych samych miejscach na 3 drzwiach. Ponadto, gdy oddawałem Civica do naprawy, gość powiedział, że to ich pierwszy Civic, natomiast mieli już kilka crv-łek.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Korozja na elementach lakierowanych
Collapse
X
-
Miałem robione przez ASO Wa-wa przednie i tylni drzwi od strony kierowcy. Zostały rozebrane (rozbrojone), a co za tym idzie musieli wymienić listwy piano black (są jednorazowe). Wygląda, że to była większa "profeska" niż u Ciebie. Na poważnie - brak jednolitych procedur w tym zakresie czyli masakra.
Comment
-
Zamieszczone przez A-Max Zobacz postaMiałem robione przez ASO Wa-wa przednie i tylni drzwi od strony kierowcy. Zostały rozebrane (rozbrojone), a co za tym idzie musieli wymienić listwy piano black (są jednorazowe). Wygląda, że to była większa "profeska" niż u Ciebie. Na poważnie - brak jednolitych procedur w tym zakresie czyli masakra.
Comment
-
Ja właśnie robilem na Redutowej. Ale zalecenie z Honda Polska tak właśnie mówiło o wyczyszczeniu i punktowym zamalowaniu. Próbowałem z tym walczyć, ale jak widać się nie udało. Sposób naprawy masakra. Efekt na tą chwilę zadawalajacy bo wygląda na zrobione. Niczego nie zniszczyli bo niczego nie demontowali. Zobaczymy ile wytrzyma.
Comment
-
Zamieszczone przez lukazs Zobacz postaUsuwanie rdzy z drzwi mojej Hanki wyglądało tak... [ATTACH=CONFIG]53564[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]53565[/ATTACH]
[ATTACH=CONFIG]53567[/ATTACH]Last edited by Fireblade929; 09-07-2020, 06:42.
Comment
-
Każdy z Nas miał pewnie jakiś scenariusz "naprawy" ale ten z fotorelacji przeszedł chyba najśmielsze oczekiwaniaDramat....
Comment
-
Plaza przy ul. Popularnej, tam jest lakiernia na miejscu.
Jak patrzę na te foty to co mi jedynie przychodzi do głowy to wysłanie tego do Honda Poland z zapytaniem o standardy/procedury naprawy, a jak nie pomoże to Honda Europe bo jak dla mnie to polecieli sobie ostro w kulki - które to aso ?
Comment
-
Zamieszczone przez A-Max Zobacz postaPlaza przy ul. Popularnej, tam jest lakiernia na miejscu.
Jak patrzę na te foty to co mi jedynie przychodzi do głowy to wysłanie tego do Honda Poland z zapytaniem o standardy/procedury naprawy, a jak nie pomoże to Honda Europe bo jak dla mnie to polecieli sobie ostro w kulki - które to aso ?
Comment
-
Aso Rzeszów też tragedia, już na drzwiach kierowcy wyszła mi kropka, w zasadzie to tak jakby w ogóle nie były te drzwi ruszone, a auto stało 3 tygodnie, żenada, masakra, brak słów, a największy paradoks to taki, że uwielbiam tym autem jeździć. Dlatego wolę już sobie, to sam zabezpieczyć, chociaż z drugiej strony spokojnie mi to mogą zrobić ponownie, ale na lakierni mają partaczy, a co gorsza brudasów, bo do tej pory nie mogę tego pyłu domyć. Zamierzam teraz pojechać do Prezesa i po prostu złożyć skargę na tych lakierników i gośća odpowiedzialnego za tą całą operację.
Co do innych miejsc, to podłoga mimo braku konserwacji oprócz kilku kropek rudej nie wygląda źle, a że auto pod koniec roku lub na początku następnego idzie w odstawkę, konserwację zostawiam dla przyszłego właściciela.Last edited by katana; 09-07-2020, 23:38.
Comment
-
Zamieszczone przez katana Zobacz postaAso Rzeszów też tragedia, już na drzwiach kierowcy wyszła mi kropka, w zasadzie to tak jakby w ogóle nie były te drzwi ruszone.
Przed skargą do prezesa najpierw wyślij maila ze zdjęciami do Honda Polska.
p.s. Jednak zmieniasz auto?
Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka
Comment
-
Last edited by Paluch; 10-07-2020, 22:00.
Comment
-
Zamieszczone przez katana Zobacz postaAso Rzeszów też tragedia, już na drzwiach kierowcy wyszła mi kropka, w zasadzie to tak jakby w ogóle nie były te drzwi ruszone, a auto stało 3 tygodnie, żenada, masakra, brak słów, a największy paradoks to taki, że uwielbiam tym autem jeździć. Dlatego wolę już sobie, to sam zabezpieczyć, chociaż z drugiej strony spokojnie mi to mogą zrobić ponownie, ale na lakierni mają partaczy, a co gorsza brudasów, bo do tej pory nie mogę tego pyłu domyć. Zamierzam teraz pojechać do Prezesa i po prostu złożyć skargę na tych lakierników i gośća odpowiedzialnego za tą całą operację.
Co do innych miejsc, to podłoga mimo braku konserwacji oprócz kilku kropek rudej nie wygląda źle, a że auto pod koniec roku lub na początku następnego idzie w odstawkę, konserwację zostawiam dla przyszłego właściciela.
Comment
Comment