Ale chyba zawsze były tańsze także inne wersje. Tylne fake wloty dużo ładniej wyglądają w obecnej wersji, po lifcie tragedia moim zdaniem, przód jako tako, ale tył ...
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Honda Civic po lifcie - ceny modeli
Collapse
X
-
Zamieszczone przez Grzechu Zobacz postaW stanach Civic (sport) 10tys. pln tańszy niż u nas ?
civic_.jpg
Sprzedawca mówił, że nie można zamówić nowego, więc wyprzedają tylko to co jest i pewnie z braku podaży szarżują z cenami.Last edited by Nail; 06-09-2019, 10:07.
Comment
-
Albo się coś robi dobrze albo w ogóle. Dodali 2 paseczki z przodu i zmienili felgi i w zasadzie tyle, więc po co nazywać to liftingiem?
Tapicerka ta sama, multimedia te same, materiały pewnie też, nawiewów z tyłu dalej brak, roletka też została.
Autko świetnie jeździ, przyspiesza i mało pali, ale jest co w nim ulepszać, bo pod wieloma względami strasznie kuleje wobec konkurencji.
Ostatnio w motorze bodajże była tabelka odnośnie sprzedaży i Honda w br roku w Eu zanotowała duży spadek co do 1 półrocza 2018r. Civic i tak najlepiej się sprzedaje, cr-vka natomiast jest niewypałem.
Jednak z roku na rok z Hondą w Eu jest coraz gorzej, nawet takie paskudctwa jakie obecnie sprzedaje Mitsubishi wyprzedzają Hondę, więc X gen może być ostatnią generacja Civica dostępną w Eu.
Comment
-
W salonie w Poznaniu otrzymałem taka informację, że nie spodziewają się tych modeli w tym roku. W Stanach Civic Lift jest sprzedawany jako model 2020, być może teraz zamawiają z dostawą po nowym roku. Nowy sedan jest 2019 i u nas też dostępny.
Comment
-
Zamieszczone przez Nail Zobacz postaWczoraj dostałem wycenę na sporta bez +.Last edited by Stach13; 06-09-2019, 15:05.
Comment
-
Zamieszczone przez Stach13 Zobacz postaA skąd taka cena ?
Wysłałem maila do handlowca, że się pomylił, a on mnie pyta z jakiego cennika wziąłem tą wartość? Wysłałem ściągnięty cennik i przesłał zaktualizowana ofertę na 98,8k.
Trochę to dziwne, jeszcze poinformowano mnie, że nie ma możliwości zamawiania nowych samochodów wersji Sport jedynie z placu.
Dzisiaj w innym salonie nie było problemu, samochody z placu w metaliku po 96k, zamawiany +4k, oczywiście nie ma mojego koloru(ceny bez żadnych negocjacji sucha propozycja salonów).
Comment
-
Zamieszczone przez Stach13 Zobacz postaNo to te ceny to już pasują. A w stopce masz "zainteresowany sport+". Wolisz jednak sporta ? Sport + ma wiele przydatnych praktycznych bajerów czego w sporcie brakuje.
Comment
-
Zamieszczone przez Nail Zobacz postabrak możliwości montażu bagażnika dachowego trochę mnie wstrzymuje.Last edited by Stach13; 06-09-2019, 19:01.
Comment
-
Zamieszczone przez Stach13 Zobacz postaChociaż dla mnie bagażnik dachowy do sylwetki Sporta trochę nie pasuje. Ale to tylko moja opinia.
Są jeszcze rowery, chociaż od lat ich na dachu nie woziłem, ale...
Comment
-
chyba wybralem juz kolor...... :O
honda_civic_sedan_lifting_dealer_honda_jkk_moto_katowice.jpg
Comment
-
Kolor może być ciekawy. Był już podobny w sedanie VIII generacji. Pojawiło się za to "piano black" na grilu czego wcześniej nie było w 4D.
Comment
-
Zamieszczone przez mccc25 Zobacz posta
Comment
Comment