Kolor fajny, ale naprawdę mogli się bardziej wysilic z tym liftingiem.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Honda Civic po lifcie - ceny modeli
Collapse
X
-
Jak dla mnie, to nie widzę różnicy, między przed i po lifcieale to pewnie dlatego, że nie mam X i nie znam szczegółów stylistyki..
Comment
-
The Honda Civic Hatchback has been given a facelift in the United States for the 2020 model year (MY20), joining the Civic Sedan and Civic Coupe which were updated last year, with improvements to its …
chyba najlepiej opisane zmiany. Jest dodatkowe wyciszenie. Ciekawe czy w praktyce będzie to odczuwalne.
Elektryka bez pamięci dla mnie bez sensu.
Comment
-
Z tego co można wyczytać poprawione zostanie wyciszenie podłogi, bagażnika, nadkola przednie i tylne.
Fajna sprawą będzie poprawa świateł przednich w wersji LED - będą mocniejsze i o szerszym polu świecenia.
Jak dla mnie to brakuje zmian w fotelach, które są do bani (słabe trzymanie boczne, no i ta lipna tapicerka, która brudzi się i wyciera się od samego patrzenia).
Comment
-
Zamieszczone przez Theo74 Zobacz postaZ tego co można wyczytać poprawione zostanie wyciszenie podłogi, bagażnika, nadkola przednie i tylne.
Fajna sprawą będzie poprawa świateł przednich w wersji LED - będą mocniejsze i o szerszym polu świecenia.
Comment
-
liftback FL jest super, stoję w blokach startowych po sporta 1.5. Podobnie jak przedmówca zadaję sobie pytanie czy będzie taki moment że już wiadomo co w FL i za ile można sięgnąć z przed FL. 10K różnicy może mnie skłonić do schylenia się po przed FL... Pytanie jest czy w poprzednich rozdaniach dłogo trwał taki moment że na rynku są przecenione stare i droższe ale już FL do wyboru ?
Comment
-
Zamieszczone przez Nail Zobacz postaWczoraj dostałem wycenę na sporta bez +.
[ATTACH=CONFIG]48979[/ATTACH]
Sprzedawca mówił, że nie można zamówić nowego, więc wyprzedają tylko to co jest i pewnie z braku podaży szarżują z cenami.Last edited by marmac500; 17-09-2019, 11:49.
Comment
-
Zamieszczone przez marmac500 Zobacz postaNail Spóźniłeś się kilka dni.
A z cenami może być jeszcze większe szaleństwo od nowego roku wchodzi nowa norma emisji CO2 i auta w masie Civica muszą emitować do 95 g/km.
Powyżej tej wartości producent będzie płacił kary 95€ za każdy przekroczony 1 g/km,a Civic 1,5 emituje 133 g/km, 38 g za dużo.
Kary te nie będą brane wprost pod warunkiem, że silniki spalinowe są równoważone elektrykami.
Środkowy palec reszcie może pokazać Tesla i Toyota, pozostali zapewne przerzucą koszty kar na klientów, co już się dzieje.
38 x 95€ x 4,36 = 15 740 zł. Planowałem zakup przełom roku, ze wskazaniem początek przyszłego, może wiosna. Nowa wersja Civica po 2021 na rynek EU będzie już tylko hybryda.
Comment
-
Zamieszczone przez Nail Zobacz postaNowa wersja Civica po 2021 na rynek EU będzie już tylko hybryda.
Comment
Comment