Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Honda Civic po lifcie - ceny modeli

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

Zamieszczone przez Stach13 Zobacz posta
    Skąd masz te informacje ?
    Od dealera, powiedział, że Honda cały wysiłek sprzedażowy spalin przekierowuje na inne rynki poza EU.
    Nie chcą płacić kar.

Comment

Zamieszczone przez Nail Zobacz posta
      Nowa wersja Civica po 2021 na rynek EU będzie już tylko hybryda.
      ...która zapewne będzie kosztowała ze 140 tysięcy pln. Jeśli rzeczywiście tak się stanie, będę zmuszony rozstać się z marką Honda... ja osobiście będę się bronił przed hybrydami/elektrykami najdłużej, jak tylko się da...

Comment

Zamieszczone przez Daro31 Zobacz posta
        ja osobiście będę się bronił przed hybrydami/elektrykami najdłużej, jak tylko się da..
        Mam takie samo podejście. Może nie uogólnione do hybryd, ale do hybrydy ze znaczkiem H. Jakoś mi to do tej marki nie pasuje.

Comment

Glupoty Ci ten diler nagadal, bo takie plany dzis znac moze gora 20 osob, a ja jestem w kontakcie z wiceprezesem fabryki(japoniec) w tajlandii,produkujacej dla tamtejszej fabryki civica plastiki i inne duperele-byly przezes mojej lubej,choc do dzis nie wiem jak taki rysiek zaszedl tak daleko i ze srednim angielskim .....
          owszem bedzie civic hybryda w 2022 ale bedzie i wersja spalinowa,co prawda ich ceny beda mocno zblizone, czytaj hybryda droga a spalinowka,(byc moze bedzie tez juz jedna wersja elektryczna) a nawet dwa silniki spalinowe z doliczonymi"karami" za emisje.....
          , dopiero nastepna generacja Civa bedzie hybryda i elektrykiem w Europie,ale to juz 2027-8 r okolo, choc i wtedy ma byc jakas spalinowka w gamie(type r?) tego jeszcze nikt nie wie....

Od przyszlego roku za to wejdzie Jazz i bedzie tylko hybrydowy do tego bedzie Honda e i to one beda "zbijaly" limity emisji dla hondy w eurokolchozie, masz jeszcze dzis crv w hybrydzie.
          Dilerzy w polsce nic nie wiedza, w czerwcu nie wiedzieli ze bedzie lifting i jaki i kiedy....jestesmy dla H 3cim swiatem.
          Last edited by mccc25; 17-09-2019, 20:25.

Comment

Być może głupoty gadał, oni wszyscy głupoty gadają, żebyś jak najszybciej podjął decyzję i kupił auto i to najlepiej bez rabatu.
            Natomiast przyjęta wartość 95 g/km do 2030 ma być redukowana stopniowo do 59,5g/km. Żeby to zrównoważyć, producenci będą musieli wprowadzić 40% czystych elektryków, nie licząc hybryd, które już nie wystarczą, bo będą emitować powyżej zakładanej 59,5 g/km (obecnie CR-v Hybryda 156 g/km). Zapewne będą spalinowe, ale drogie i nigdzie tym nie wjedziesz, miasta będą prześcigać się, które bardziej eko.
            A Chiny i Stany będą miały bekę, chociaż jak przejdzie kilka huraganów i powodzi w ciągu roku...
            Postanowiłem przeczekać i zobaczę co będzie na przełomie roku. Od trzech tygodni Civici Sport z placu "mojego" dealera nie znalazły nabywców, pośpiech raczej wskazany przy łapani pcheł .
            A jak zaczną się szaleństwa cenowe odpuszczę temat, to nie są samochody, które powinny przekraczać 100k zł.
            Last edited by Nail; 18-09-2019, 22:58.

Comment

Moim zdaniem ceny teraz przed wprowadzeniem lifta są bardzo dobre, 92-93 tyś za sporta, trochę potargować i może zejdą poniżej 90tyś. Może jeszcze w 2020 zostaną im jeszcze jakieś przedlifty z 2019i jeszcze zejdą z ceny, ale wątpię. Ja bym brał w
              tej cenie.

Comment

Zamieszczone przez Jozin Zobacz posta
                Moim zdaniem ceny teraz przed wprowadzeniem lifta są bardzo dobre, 92-93 tyś za sporta, trochę potargować i może zejdą poniżej 90tyś. Może jeszcze w 2020 zostaną im jeszcze jakieś przedlifty z 2019i jeszcze zejdą z ceny, ale wątpię. Ja bym brał w
                tej cenie.
                Oj ceny sporo wyższe, chyba, że czerwony i już zarejestrowany, celuję w czarnego, których brak w tych cenach.

Comment

jak brak czarnego

93 tyś, za 95 jest kilka czarnych

Comment

obraz.jpg
                    Ten samochód cena wyjściowa 100500 +2500 po rabacie 98500, sport plus 106500.

Comment

podawanie ceny bez lakieru w przypadku aut z metalikiem jest chore, skoro nie można kupić auta bez lakieru....
                      to tak jakby podali cenę, a na dole
                      *do podanej ceny należy doliczyć 5000 za kierownicę i siedzenie

Comment

Zamieszczone przez Burton Zobacz posta
                        podawanie ceny bez lakieru w przypadku aut z metalikiem jest chore, skoro nie można kupić auta bez lakieru....
                        Zawsze podają cenę wyjściową za lakier Raylle Red. Każdy inny lakier to już dopłata 2500 zł. Klasyczny marketing. Nie tylko Honda tak robi.

Comment

to tak jakby podali cenę, a na dole
                          *do podanej ceny należy doliczyć 5000 za kierownicę i siedzenie
                          Dokładnie .

Comment

Zawsze podają cenę wyjściową za lakier Raylle Red. Każdy inny lakier to już dopłata 2500 zł. Klasyczny marketing. Nie tylko Honda tak robi.
                            to raczej wprowadzanie klientów w błąd... jak otwieram ogłoszenie czarnego civica to sorry ale co mnie obchodzi cena za czerwonego?

Comment

Jak cena jest za sporta 100tyś plus to bez sensu. Chociaż z drugiej strony jak Civic wchodził na rynek to się wszyscy pukali w czoło, że za drogo. Inflacja, podwyżki, może nie być taniej. Ja bym chyba w tej sytuacji poczekał do wyprzedaży rocznika.

Comment

to raczej wprowadzanie klientów w błąd... jak otwieram ogłoszenie czarnego civica to sorry ale co mnie obchodzi cena za czerwonego?
                                Masz rację, ale jak otwierasz ofertę czarnego Civica to czytasz cały opis a nie tylko cenę. Żyjemy w takich czasach, że wręcz naszym obowiązkiem jest czytać to co pod * albo opisy dodatkowe. Taki świat.

Comment

Working...
                                X