Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Kupić z wyprzedaży model 2018 czy nowy 2019

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

Moje zdziwienie bierze się stąd, że poniżej 91 za sporta w manualu nie dali się ruszyć. A tutaj jeszcze z automatem...
    Ale skoro tak mówisz...
    Civic 1.5T

Varadero

Comment

Zamieszczone przez pumbek Zobacz posta
      Sam się zastanawiałem czy to dobra cena
      Bardzo dobra. Fajnie że tak Ci się udało. Zawsze trzeba szukać i negocjować. Jak człowiek jest cierpliwy to na tym wygra.

Comment

Zerknijcie na cennik nowej Corolli, doposażenie ja w szyberdach,tu panorama ,plus "aż" 8 głośników, łaskawa aktualizację na 3 lata i ten mały alarm ,lakier perłowy lub specjalny i mamy hybrydke kompakt za 150 000 zł ponad, słownie sto pięćdziesiąt tysiecy! Za auto które w miarę jedzie,czytaj poniżej 9 sek, ale bez problemu można wydać tu 145 tyś za 116 ps w 1,2.....po prostu Wow.
        I to bez kilku dodatków które są w prestizu w civie....Drugi dzień nie mogę wyjść z szoku. Czekam na lift i biorę bo te 101 tyś to ordynarna wyprzedaz
        Last edited by mccc25; 22-02-2019, 10:35.

Comment

Ja kupowałem 1,5 sporta czarnego we wrześniu 2018 za równe 90000 , musiałem jechać po odbiór 250km do Leszna z tego co piszecie to było warto

Comment

Ciekawe czy po przeniesieniu produkcji do Japonii ceny przykładowo Civica wzrosną? Wszak UE zniosła cło na auta z Japonii, ale nie wiem czy na wszystkie?

Comment

Jeszcze dużo czasu minie,zanim zaczną produkować w Japonii.Tak jak piszą,produkcję w UK zagaszą w 2022r. ,więc jeszcze długa droga.Czy będą droższe?Uważam,że niekoniecznie ,bo patrząc na ceny Mazdy ,ceny mogą być na podobnym poziome a może wzrosnąć jakość montażu.

Comment

Dzięki za posty. Ja kupiłem Civic-a 4D CVT Executive 2018 w cenie 106 200 zł (9 tys. zł upustu względem cennika) + dywaniki gumowe gratis + koła za 50% ceny (lub same opony zimowe za darmo, ale wybrałem koła zimowe za połowę). Poszło łatwo, więc chyba można było ugrać więcej Tak czy inaczej, jestem zadowolony z tej oferty. Udało mi się też wynegocjować dużo niższą cenę za ubezpieczenie - warto pokazać kalkulację od konkurencji (obniżają do tej samej ceny, ale z lepszymi warunkami).

Co do dylematu 2018 vs 2019, to ja stwierdziłem, że po latach różnica w odsprzedaży wynikająca z rocznika będzie mniejsza niż upust. Dodatkowo brak czekania, ale to już indywidualne podejście.

Comment

w styczniu 2018 rocznik 2017 u Karlika w Poznaniu 106.000 brutto z 2kpl dywaników i nowymi zimówkami (swoją drogą badziewnymi) - sport+ CVT niebieski. Jak widać, rozbieżności między dealerami są spore, a w Poznaniu rabaty kiepskie

Comment

Cześć, kto podpowie gdzie najlepiej jechać po auto, noszę się z zamiarem kupna 5d 1.5 cvt, nie wiem do którego dilera jechać. Myślicie że za 90 tys uda się wyrwać auto?

Comment

Zamieszczone przez Turas Zobacz posta
                      Cześć, kto podpowie gdzie najlepiej jechać po auto, noszę się z zamiarem kupna 5d 1.5 cvt, nie wiem do którego dilera jechać. Myślicie że za 90 tys uda się wyrwać auto?
                      1.5 z cvt obstawialbym bardziej 92-94 tys.

Comment

Zależy na jaką wersje wyposażenia sie zdecydujesz. Najlepiej napisz do kilku dealerów z zapytaniem. ( ja po swojego jechałem 100 km, ale mam znajomych którzy jechali nawet 300 km)

Comment

Myślałem nad 5d sport, mam godzinę jazdy do Szczecina i Gorzowa,

Comment

Wiesz, tych salonów nie jest wiele. Poświęć jedną godzinę i napisz do kogo dasz radę. I przekalkuluj sobie co warto a co nie. Może się okazać, że warto pojechać do Rzeszowa (tak rzuciłem, bo podróż będzie Cię kosztować jeden dzień i 200 zł na benzynę czy bilet a różnica w cenie może być kilkutysięczna. Czasami warto poświęcić kilka godzin dla kilku tysięcy

Comment

Akurat te salony to jedna firma Gezet (osobiście polecam)

Comment

Ja brałem w Gorzowie i równiez polecam.

Comment

Working...
                                X