Z Ctr IX to nie wiem jak to jest. W moim Aso stoi jeden, jak mówiłem handlowcowi, że Ctr niewiele droższy od X to nie oponował, na dzień dobry dostałem 10tyś rabatu, czyli jakieś 135tyś, ale czułem , że "miętki" temat jest i myślę, że 130tyś by spokojnie było, może mniej. Mówił też, że ma dostęp do różnych kolorów i trochę ich jeszcze zostało. Zdziwiło mnie to schodzenie z ceny, w Hondzie takie praktyki nie do pomyślenia. Ctr mi się podoba, ale to jednak auto nie dla mnie.
Co do trzeszczenia to u mnie w Acco VIII jest tak, że jak coś świerszczy to na bank coś źle odłożonego, klucze od domu, usb gdzieś w schowku się obija, pas się zawinął, kulka papieru w kieszeni drzwi, czy inszy śmieć, samo z siebie auto nie wydaje w środku kompetnie żadnych odgłosów
, ale to jest Japan. Od elektroniki, AGD, sprzętu wędkarskiego po samochody wiem , że made in Japan robi różnicę. Materiały może czasem nie są tak dobre jak w europejskiej konkurencji, ale spasowanie i montaż to inna inszosć jest.
Co do trzeszczenia to u mnie w Acco VIII jest tak, że jak coś świerszczy to na bank coś źle odłożonego, klucze od domu, usb gdzieś w schowku się obija, pas się zawinął, kulka papieru w kieszeni drzwi, czy inszy śmieć, samo z siebie auto nie wydaje w środku kompetnie żadnych odgłosów

Comment