Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Nowy Civic X generacji - zakup, zalety i wady, alternatywy rynkowe

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Nowy Swift ceny
    Samochody Suzuki - cała oferta. Premiery! Najnowsze generacje docenionych modeli. Poznaj je wszystkie! Znajdź auto dla siebie i spraw sobie nowe cztery kółka.

Jak tak dalej pójdzie i wszystko co wchodzi na rynek będzie sporo droższe niż poprzednie generacje to się jeszcze przeproszę z nowym Civikiem i nawet przestaną mi przeszkadzać pewne niedoróbki w jego wykonaniu i konfiguracji.
    Last edited by remar; 08-04-2017, 16:25.
    CIVIC IX 1,8/142KM

Comment

• Zamieszczone przez Jozin Zobacz posta
      Jest też mocna wesja 190km,jest Nismo, trochę bez sensu, ale w tym bezsensie urocze bo firma się stara, widać jakaś dynamikę.
      Moja zona jezdzi Juke Nismo (218KM). Zadko do niego wsiadam ale to wdzieczne auto do miasta. Ma swoj indywidualny styl no i calkiem zwawo sie odpycha

Bagaznik w polifcie ma 354l - jak dla mnie calkiem spory.

Last edited by Glosima; 08-04-2017, 18:11.
      Civic 8 2.2D -> Civic 8 1.8 -> Civic 9 1.6D -> Golf 7 2.0 TDI -> C 220d 4MATIC -> Lexus GS-F

Comment

• Słabo mi się zrobiło jak zobaczyłem 75k za Swifta, przecież Sport obecnej generacji z ksenonami kosztował 67tyś katalogowo :/

Comment

• Pewnie więcej elektroniki, nowy uturbiony silnik i stąd ta cena. Odnośnie kół w ctr 9 czy 10, to nie Honda oszalała, tylko nasze obskorne, beznadziejne drogi, studzienki zapadniete na niby wyremontowanej drodze itd itp, po prostu trzeci świat i rzeczywiście tylko suvami na balonach jeździć, ale ja osobiście jak widzę suva, to mi niedobrze, nie przekonam się do tego nigdy, gorzej jeździ, wolniej, mniej dynamicznie i do tego więcej pali, bez sensu

Comment

• Zamieszczone przez ozzymir Zobacz posta
            Słabo mi się zrobiło jak zobaczyłem 75k za Swifta, przecież Sport obecnej generacji z ksenonami kosztował 67tyś katalogowo :/
            No to teraz Honda ma prosty marketing. Dokładamy dychę do swifta i masz civica.

Comment

• Nowa Ibiza będzie kosztować w najbogatszych wersjach czyli FR i Excellence 63tys. Tylko czytałem że wnętrze marne i dużo plastiku. Parę lat temu tyle kosztowały kompakty. Z drugiej strony jak widać po Civicu kompakty rosną do rozmiarów dawnej klasy D a segment B przypomina rozmiarem kompakty z początku wieku.
              CIVIC IX 1,8/142KM

Comment

• Są nowe oferty sedanów: https://www.otomoto.pl/oferta/honda-...-ID6yQF2b.html

Z drugiej wynika, że kolor bazowy bez dopłaty to czarny. Nieźle

Comment

• Ok, posiedziałem dziś podczas poznańskich targów chwilę w X genie. O ile z zewnątrz jestem już w stanie jakoś przełknąć obie wersje nadwoziowe, to środek..... nie przekonuje mnie. Niby nie jest źle, ale.. gdyby zakryć emblematy i zapytać co to za auto to..??? No właśnie, to mogłoby być wnętrze czegokolwiek. Funkcjonalności nie odmawiam, ale pomysłu i innowacyjności, nietuzinkowości dwóch poprzednich wersji brak
                  www.4kolkaszczescia.pl

Comment

• Czarny to perła więc dopłata 2500...
                    P.s
                    Radon, jak ten sedan na żywo z wyglądu?

Comment

• Jutro wrzucę fotki,dziś już nie dam rady. Nawet fajnie i... Bardziej akceptowalnie niż hb. Do tego da się go wzxiąć omyłkowo za liftbacka
                      www.4kolkaszczescia.pl

Comment

• Test AS civic kontra mazda 3

Comment

• Ech... Czekam na jazde sedanem i chyba bede mial zagwozdke czy sedan civika czy... Avensis. Moze i dziadkowoz ale za cene 103 lub 107 tysi proponuja odpowiednio sedana 2.0 z 2016 lub 2017 r... Do tego praktycznie wszystko to co w civiku plus skory. Wolnossacy silnik ze wszystkimi plusami i minusami tego faktu. Wiadomo ze inna fura i grupa docelowa. Jednak auto sporo obszerniejsze.
                          Z drugiej strony nowy civ, nowy silnik i inne emocje. Podzielam zdanie ze deska w sumie ok ale jednak bez polotu. Duzo prostych linii i kanciastych przycisków jak w polonezie (nic nie poradze ze z tym mi sie kojarzy). Pytanie czy srodek sedana wyglada tak samo jak 5d?

Comment

• Zamieszczone przez kajojek Zobacz posta
                            Pytanie czy srodek sedana wyglada tak samo jak 5d?
                            Tak samo.
                            Niczym sie nie rozni.
                            Civic 8 2.2D -> Civic 8 1.8 -> Civic 9 1.6D -> Golf 7 2.0 TDI -> C 220d 4MATIC -> Lexus GS-F

Comment

• Przejedź się Civikiem i Avensis. Jeżeli w pierwszych 500m nie odczujesz przepaści dzielącej te auta w tej kwestii, możesz spokojnie brać obszerniejsza Avensis...
                              ............................C I V I C
                              .. generacje . wersje usportowione ..silniki
                              . .
                              Autka: 4gen żelazko ED7 / 8gen ufo FK2 / 9gen Type R / Jaguar XJ-SC / Jaguar F-Type R / Mini F56 JCW / Nasz kanał LEGO

Comment

• Ave przy civicu nie jedzie... to dziadkowóz...

Comment

Working...
                                X