Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Nowy Civic X generacji - zakup, zalety i wady, alternatywy rynkowe
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Zamieszczone przez Jozin Zobacz postaJest też mocna wesja 190km,jest Nismo, trochę bez sensu, ale w tym bezsensie urocze bo firma się stara, widać jakaś dynamikę.
Bagaznik w polifcie ma 354l - jak dla mnie calkiem spory.
Last edited by Glosima; 08-04-2017, 18:11.Civic 8 2.2D -> Civic 8 1.8 -> Civic 9 1.6D -> Golf 7 2.0 TDI -> C 220d 4MATIC -> Lexus GS-F
Comment
-
Pewnie więcej elektroniki, nowy uturbiony silnik i stąd ta cena. Odnośnie kół w ctr 9 czy 10, to nie Honda oszalała, tylko nasze obskorne, beznadziejne drogi, studzienki zapadniete na niby wyremontowanej drodze itd itp, po prostu trzeci świat i rzeczywiście tylko suvami na balonach jeździć, ale ja osobiście jak widzę suva, to mi niedobrze, nie przekonam się do tego nigdy, gorzej jeździ, wolniej, mniej dynamicznie i do tego więcej pali, bez sensu
Comment
-
Zamieszczone przez ozzymir Zobacz postaSłabo mi się zrobiło jak zobaczyłem 75k za Swifta, przecież Sport obecnej generacji z ksenonami kosztował 67tyś katalogowo :/
Comment
-
Nowa Ibiza będzie kosztować w najbogatszych wersjach czyli FR i Excellence 63tys. Tylko czytałem że wnętrze marne i dużo plastiku. Parę lat temu tyle kosztowały kompakty. Z drugiej strony jak widać po Civicu kompakty rosną do rozmiarów dawnej klasy D a segment B przypomina rozmiarem kompakty z początku wieku.CIVIC IX 1,8/142KM
Comment
-
Są nowe oferty sedanów: https://www.otomoto.pl/oferta/honda-...-ID6yQF2b.html
Z drugiej wynika, że kolor bazowy bez dopłaty to czarny. Nieźle
Comment
-
Ok, posiedziałem dziś podczas poznańskich targów chwilę w X genie. O ile z zewnątrz jestem już w stanie jakoś przełknąć obie wersje nadwoziowe, to środek..... nie przekonuje mnie. Niby nie jest źle, ale.. gdyby zakryć emblematy i zapytać co to za auto to..??? No właśnie, to mogłoby być wnętrze czegokolwiek. Funkcjonalności nie odmawiam, ale pomysłu i innowacyjności, nietuzinkowości dwóch poprzednich wersji brak
Comment
-
Jutro wrzucę fotki,dziś już nie dam rady. Nawet fajnie i... Bardziej akceptowalnie niż hb. Do tego da się go wzxiąć omyłkowo za liftbacka
Comment
-
Test AS civic kontra mazda 3
Comment
-
Ech... Czekam na jazde sedanem i chyba bede mial zagwozdke czy sedan civika czy... Avensis. Moze i dziadkowoz ale za cene 103 lub 107 tysi proponuja odpowiednio sedana 2.0 z 2016 lub 2017 r... Do tego praktycznie wszystko to co w civiku plus skory. Wolnossacy silnik ze wszystkimi plusami i minusami tego faktu. Wiadomo ze inna fura i grupa docelowa. Jednak auto sporo obszerniejsze.
Z drugiej strony nowy civ, nowy silnik i inne emocje. Podzielam zdanie ze deska w sumie ok ale jednak bez polotu. Duzo prostych linii i kanciastych przycisków jak w polonezie (nic nie poradze ze z tym mi sie kojarzy). Pytanie czy srodek sedana wyglada tak samo jak 5d?
Comment
-
Zamieszczone przez kajojek Zobacz postaPytanie czy srodek sedana wyglada tak samo jak 5d?
Niczym sie nie rozni.Civic 8 2.2D -> Civic 8 1.8 -> Civic 9 1.6D -> Golf 7 2.0 TDI -> C 220d 4MATIC -> Lexus GS-F
Comment
-
Przejedź się Civikiem i Avensis. Jeżeli w pierwszych 500m nie odczujesz przepaści dzielącej te auta w tej kwestii, możesz spokojnie brać obszerniejsza Avensis...............................C I V I C
.. generacje . wersje usportowione ..silniki
.
.
Autka: 4gen żelazko ED7 / 8gen ufo FK2 / 9gen Type R / Jaguar XJ-SC / Jaguar F-Type R / Mini F56 JCW / Nasz kanał LEGO
Comment
Comment