Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Nowy Civic X generacji - zakup, zalety i wady, alternatywy rynkowe

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Jakaś ściema w Pl jeszcze nie ma
    a gdzie on pisał, że jeździł w PL?

Comment

• Zamieszczone przez Burton Zobacz posta
      a gdzie on pisał, że jeździł w PL?
      Dokładnie tak

Comment

• Kolego, ale może jakiś konkret? Gdzie jeździłeś? W którym salonie mają? Rozumiem, że jazda krótka, ale Twoje wrażenia z jazdy, że auto 'przyśpiesza i hamuje' lub 'bagażnik normalny' też - delikatnie ujmując - niewiele mówi nam, złaknionych jakichś szerszych informacji z pierwszej ręki

Comment

• Ło kur... właśnie przeczytałem, że nowa fiesta st będzie miała 3 cyl i 200 km, świat się kończy

Comment

• Nie wypowiem się dzis na temat jazdy. Sam jestem ciekawy czy cvt jest lepsza od 9 stopniowej z crv w codziennym użytkowaniu.
            Z salonu ujechalismy kawałek i korek, szkoda było czasu stać to zawrocilem. Nie najezdzilem się, więc trudno coś powiedzieć gdy max co osiągnąłem to 50kmh.
            Bagażnik jak bagażnik, nie będzie priorytetem dla mnie. Nie mialem wózka ale imo gondole będzie ciężko włożyć. Choć jak otworzyć schowek to kolka może wejdą.
            Gadżety miał te same co crv. Line assist, antykolizyjny, czujniki świateł deszczu, keyless. Palony z guzika. Radio- dotyk lepsze się wydaje.
            Nie zwróciłem uwagi na światła - nie wiem czy miał ksenon czy może ledy.
            No i ręczny na guzik.
            Czerwony imo słabo wygląda.
            Last edited by hefi; 24-02-2017, 18:46.

Comment

• Hefi, to co napisaleś to kazdy wie bez jazdy.
              Jak dostaniesz auto to podjedź do wawy to potestujemy

Comment

• No fakt, mogłem zadzwonic do tych ludzi i powiedzieć żeby nie robili stłuczki jak będę wyjeżdżał. Też byłem ciekawy.
                No i ma kijowa klapkę wlewu paliwa. Jakaś taka miękka

Comment

• Zamieszczone przez hefi Zobacz posta
                  No fakt, mogłem zadzwonic do tych ludzi i powiedzieć żeby nie robili stłuczki jak będę wyjeżdżał. Też byłem ciekawy.
                  No i ma kijowa klapkę wlewu paliwa. Jakaś taka miękka
                  Kit tu wciskasz, ściemą jedzie na kilometr. Wstydź się, pomyliłeś adresy forum, tutaj ludzie szanują się.

Comment

• Zamieszczone przez darforstop Zobacz posta
                    Kit tu wciskasz, ściemą jedzie na kilometr. Wstydź się, pomyliłeś adresy forum, tutaj ludzie szanują się.
                    Tak samo pomyślałem ale wyprzedziłeś mnie

Comment

Zdjęcia mam Ci wrzucić czy jak? Bo jakiś dziwny jesteś.
                      To, że w pl jest za murzynami to już nie jest moja wina.
                      W sumie to masz człowieku małej wiary

I teraz możesz przeprosić
                      Last edited by hefi; 24-02-2017, 21:45.

Comment

• No już już... Czekamy na kolejne relacje, z tym że zdecydowanie przydały by się jakieś fajne zdjęcia do tego
                        Front IC by FMIC, CG Motorsport Exclusive 8 Paddle Clutch Kit, CG Motorsport SMF kit, DPF out, front BBK K-Sport floating discs 330mm x8, rear BBK ARTMotorSport 280mm, Eibach Pro-Kit -25mm, Short Shifter, Poliuretany w zawieszeniu, forged wheels SSR-Type-C 17", a reszta to pierdoły

Comment

• Zamieszczone przez remar Zobacz posta
                          Dobrze mieć złudzenia . Choć z drugiej strony takie podejście daje spokojny sen gdy kupuje się kompakta za ponad 100tys bo wtedy można sobie wmówić że ten tańszy na pewno by się już dawno popsuł.
                          Świetne i trafione w punkt.... cena wyznacznikiem jakości... spełnił się sen marketingowców...

Comment

• Z Honda Plaza jestem całkiem na bieżąco, bo ostatnio dawałem auto do serwisu oraz mam zamówionego 1.0T CVT. Odbiór nowego auta mam na początek kwietnia. Miesiąc temu było mówione że 1.5 będą w połowie lutego, a 1.0 na początku marca. Ciągle jednak aut nie ma. Powiedzieli mi że nie mają informacji kiedy dokładnie będą, bo wszystko zależy od importerów. W poniedziałek dostałem informacje, że laweta z nowymi modelami była widziana w Polsce. Mają mi dać znać, jak tylko do nich dotrą.

W samym salonie już wszystkie ulotki, banery i plakaty zmienili na Civic X-gen i od miesiąca widać, że starają się podkręcać zainteresowanie na Facebooku. Zakładam więc, że na pewno będą ogłaszać jak tylko nowy model do nich trafi.

admin note
                            Dziękujemy za wypowiedź, ale pierwszy post na tym forum piszemy w Dziale Powitań, a nie tematycznym. Po uprzedniej lekturze regulaminu.
                            Last edited by markow71; 25-02-2017, 10:44.

Comment

• Może nie ma co wieszać psów po chłopaku.
                              Do germanii ma niedaleko może tam jezdził.
                              A tu od razu jazda po nim.

Comment

Wstydź się, pomyliłeś adresy forum, tutaj ludzie szanują się.
                                Zamieszczone przez blinky Zobacz posta
                                Tak samo pomyślałem ale wyprzedziłeś mnie
                                Doprawdy? To czemu nie szanujecie zasad tego forum?. Żaden z Was nawet nie zajrzał do Regulaminu, nie wspominając o poście przywitanym?

Panowie:

@hefi
                                @blinky
                                @darforstop
                                @MarekComau122

Ogarnijcie się.

Comment

Working...
                                X