Zamieszczone przez PJW
Zobacz posta
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Nowy Civic X generacji - zakup, zalety i wady, alternatywy rynkowe
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Zamieszczone przez PJW Zobacz postaSport jest zbyt biedny wyposażeniowo, przynajmniej dla mnie...
Comment
-
Zamieszczone przez PJW Zobacz postaZa 77 tys kupić Civica z salonu? Marzenie..
Comment
-
no pisałem, że ledów bardzo brakuje, felgi też mi lepiej leżą w sporcie ale to kwestia gustu....i nakładki na pedały są spoko ale to można pewnie dołożyć...
bardzo mi się nie podoba, że te wersje są takie "zamknięte" i biorąc jedną wyklucza się jakieś fajne opcje...
jak z tymi składanymi lusterkami czy ledami... zero personalizacji...
Comment
-
Nakładki na pedały są też w wyższych wersjach. Felgi sport ma ładniejsze, to prawda, ale np. nie podoba mi się spoiler w kolorze nadwozia, wolę czarny
. Składane lusterka i podłokietnik z tyłu...automatycznie domykane tylne szyby, to są mega przewagi.
Login_87, tak jak pisałem, Civic zaczyna się dla mnie od Lifestyle...Elegance jest bardziej pusty niż pustak
Comment
-
Hmmm. A ja mam akurat mam w Elegancie to o czym piszesz tzn. zarówno automatyczne wszystkie szyby, domykane z pilota, składane z pilota lusterka, przyciemniane tylne szyby (zamówiłem), podłokietnik z tyłu. Ze sporta brakuje mi tylko dolnej kratkowanej atrapy no i może tej podsufitki czarnej. Nie bardzo wiem, po co brać Sporta, skoro Elegance w stosunku do Sporta nie ma tylko nakładek na pedały i podsufitki? Ma za to jeszcze kilka innych rzeczy, których w Sporcie wyjściowo brak (czujniki deszczu, czujnik zmroku, składane lusterka). Felgi takie jak w sporcie wraz z zimówkami kosztowały mnie 3900 - w taj cenie zmieściło się jeszcze kilka ozdobnych plastików jak w sporcie i właśnie ciemne szyby. Brakuje LEDów - owszem. Ale to raczej nie dyskwalifikuje auta aż tak jak piszesz. Zresztą, co kto lubi
Comment
-
No tak, proponowali mi Eleganca z uzupełnieniem wyposażenia do Lifestyle prócz świateł...oczywiście za cenę Lifestyle, wyśmiałem ich ;d.
Nie lubię bawić się w domawianie czy dokładanie. Seryjne przyciemnienie to seryjne...a za 4 tysie to kupisz często ładniejsze i lzejsze felgi...np ja kupilem OZ. To jest chyba jakieś nieporozumienie albo coś zmienili....bo mam katalog, w którym było napisane, że Elegance nie ma automatycznych tylnych szyb etc etc. Pamiętam, że przeskok był tam znaczny. Zresztą w mojej opinii same światła, brak nakładek na pedały i przyciemnianych szyb odrzucają Elegance...nie po to kupuję nowe auto, żeby do niego dokładać podstawowe wg mnie rzeczy, ale tak jak piszesz, co kto lubi, woli etc
Edit: dla samych świateł wolałbym Lifestyle, bo przeskok jest ogromny
Comment
-
Oj wątpię, dostałem bardzo dobrą ofertę. Inne salony proponowaly Sporta w wyższej cenie, a Lifestyle na wyprzedażach rocznika 2015 był w wyższej...z czego ja do tej niskiej ceny dostałem jeszcze bardzo dużo dodatkówpakiet praktyczny, iluminacyjny, siatka do bagażnika, taca do bagażnika oryginalna, dwa komplety dywanikow oryginalnych, zestaw koła dojazdowego...wszystko w cenie
Aaa i nie zapominajmy o czujnikach parkowania z przodu! I głośnikach "premium"
Btw popatrzylem po allegro i teraz sporty w takich cenach są wystawiane. A różnica z Elegance od Sporta to tylko 3-4 tyś, więc nie było to 10 ;D. Może się okazać, że kolega doplacajac 4 tys do Eleganca za przyciemnienie i felgi zapłacił porównywalną cenę...
Last edited by PJW; 23-02-2017, 12:31.
Comment
Comment