Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Nowy Civic X generacji - zakup, zalety i wady, alternatywy rynkowe

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Takie tam porównanie X SI vs. TypeR.
    https://www.youtube.com/watch?v=CW4DDbAxm0I
    Last edited by malina84; 11-09-2017, 12:06.
    Moja Honda
    https://www.civicforum.pl/showthread...044#post351044

Comment

• Stary vs Nowy:

Civic 8 2.2D -> Civic 8 1.8 -> Civic 9 1.6D -> Golf 7 2.0 TDI -> C 220d 4MATIC -> Lexus GS-F

Comment

• Tył ix przed liftem był nizbyt porywający, natomiast w fk2 jest mega, po prostu spójny jako całość, agresywny, fk8 przynajmniej z tyłu wygląda jak zezowaty, a te 3 rury to jak dla mnie, nie wiem-śmiać się czy płakać. Oby reszta była bardziej dopracowana niż design. Pomimo, że jeżdżę na co dzień x-em i z przodu mi się super podoba, to niestety jak patrzę na tył to nadal nie wiem co autor miał na myśli.

Comment

• I jest Impreza, 2 silniki N/A 1,6 114 i 2,0 156, tak silnikami jak designem subaru jest w innej epoce jak dla mnie z subaru to tylko sti reszta mogłaby nie istnieć.

Comment

• Naprawdę to jest kretynizm jakiś. Mają 1.6T a takie g... nigdy nie zrozumiem polityki tej marki (poza STi gdzie radykalizm przez lata się sprawdza). Honda Europe ma nieraz durne pomysły marketingowe (typu brak 1.8 w HR-V czy sztywne i wysokie ceny Civica), ale to co robi Subaru Ja się nie dziwię ze cywilne imrezy na ulicach prawie nie istnieją...
            ............................C I V I C
            .. generacje . wersje usportowione ..silniki
            . .
            Autka: 4gen żelazko ED7 / 8gen ufo FK2 / 9gen Type R / Jaguar XJ-SC / Jaguar F-Type R / Mini F56 JCW / Nasz kanał LEGO

Comment

• A mi panowie conect całkiem się wiesza, czarny ekran. Nie działają przyciski z kierownicy (czasem zdarza się).
              Zobaczymy co z tego wyniki sprawa poszła do Honda Europa, pierdoly a zniechęcają mnie do tego samochodu. Czujnik jeden wymieniony, później drugi padł...
              Gdzie tu bez awaryjność????

Comment

• A resetowales connecta, albo może przywracales ustawienia fabryczne?
                Moja Honda

Comment

• Żeby tylko raz, aku był odłączony. Generalnie wszystko to co można było zrobić zostało zrobione.

Comment

• Może jakiś wadliwy egzemplarz, a czujniki od czego Ci wymieniali?
                    Moja Honda

Comment

• Parkowania jeden padł a potem drugi

Comment

• Zamieszczone przez Spike Zobacz posta
                        A mi panowie conect całkiem się wiesza, czarny ekran. Nie działają przyciski z kierownicy (czasem zdarza się).
                        Zobaczymy co z tego wyniki sprawa poszła do Honda Europa, pierdoly a zniechęcają mnie do tego samochodu. Czujnik jeden wymieniony, później drugi padł...
                        Gdzie tu bez awaryjność????
                        Zawieź do dilera, niech wgrają najnowsze/obecne oprogramowanie raz jeszcze I zrobią twardy reset jednostki (rest ustawień I odłączenie akumulatora).
                        Jeśli to nie pomoże, jednostka jest do wymiany.

Wiele podobnych problemów na forach w USA z nowymi "infotainment" Hondy, nie jesteś odosobniony.

Mi wsio (odpukać) działa jak należy, Android Auto, Apple Car play, Bluetooth I inne bajery - zero zwiech I problemów.

Comment

• Zamieszczone przez un hombre Zobacz posta
                          Zawieź do dilera, niech wgrają najnowsze/obecne oprogramowanie raz jeszcze I zrobią twardy reset jednostki (rest ustawień I odłączenie akumulatora).

Wiele podobnych problemów na forach w USA z nowymi "infotainment" Hondy, nie jesteś odosobniony.

Mi wsio (odpukać) działa jak należy, Android Auto, Apple Car play, Bluetooth I inne bajery - zero zwiech I problemów.
                          To mi przypomina, że muszę się przypomnieć w serwisie co z moim problemem z GPS (tak poza tym wszystko działa jak trzeba).

Comment

• U mnie przednie środkowe czujniki czasami wariują, zwłaszcza podczas lekkiego deszczu, też będę musiał to zgłosić na przeglądzie.
                            Moja Honda

Comment

• Zamieszczone przez un hombre Zobacz posta

Dwa razy miałem tak robione za trzecim to i cały panel dotykowy przestawal działać.

Comment

• Do wymiany w takim razie albo cała jednostka infotainment albo jakiś tam czip, czzy kontroler. Poczytaj na civicx.com, było tam parę takich przypadków, nie chce mi się teraz szukać [emoji14]

Comment

Working...
                                X