Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Honda Connect - Wgrywanie Aplikacji i Ukryte Opcje

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Niestety ale masz racje :-(

Wysłane z mojego SM-G981B przy użyciu Tapatalka

Comment

• Zamieszczone przez pumaster Zobacz posta
      Nie mam HH i jedynie dlaczego rozważam zainstalowanie HH to żeby mieć wskazówki nawigacji lub mapę (GoogleMaps, NaviExpert a nie z fabrycznej Navi) na ekranie prędkościomierza. Zanim to zrobię, chciałbym zobaczyć jak to wygląda. Nie musi to być mega jakość. Ważne, żeby wyświetlany obraz był czytelny.
      Wskazówki nawigacji fabrycznej, Google Maps oraz Waze wyświetlają się na zegarach i nie musisz instalować HH.

Comment

• Zamieszczone przez marmac500 Zobacz posta
        Wskazówki nawigacji fabrycznej, Google Maps oraz Waze wyświetlają się na zegarach i nie musisz instalować HH.
        Dziękuje. Wydaje mi się jednak, że wskazówki GoogleMaps i Waze pojawiają się tylko wtedy, gdy korzystamy z Android Auto. Mialem jakiś telefon na Androidzie w szufladzie i dla testów sprawdzałem GoogleMaps i faktycznie działało. Natomiast na iphonach niestety to nie działa. Niestety.

Comment

• Zamieszczone przez pumaster Zobacz posta
          Mialem jakiś telefon na Androidzie w szufladzie i dla testów sprawdzałem GoogleMaps i faktycznie działało. Natomiast na iphonach niestety to nie działa. Niestety.
          U mnie odwrotnie, od 25 lat pracuję zawodowo wyłącznie na Macach, a do iphona nie mogę się przemóc i nie daje się tego w jakiś racjonalny wytłumaczyć, może ten przypadek będzie tego potwierdzeniem

Comment

• Jaką apke do słuchania radia polecacie i jaką wersję pociągnąć? Jak wiadomo andek to 4.0 a np tuneln znalazłem tylko pod 5.0

Comment

• Zamieszczone przez wodzus Zobacz posta
              Jaką apke do słuchania radia polecacie i jaką wersję pociągnąć? Jak wiadomo andek to 4.0 a np tuneln znalazłem tylko pod 5.0
              Ja mam bodajże 13.6 czy jakoś tak, nie pamiętam dokładnie. Moim zadaniem nie ma co instalować najnowszych które działają bo będą bardziej zamulać niż starsze.
              Moja Honda
              https://www.civicforum.pl/showthread...044#post351044

Comment

• Zamieszczone przez malina84 Zobacz posta
                Ja mam bodajże 13.6 czy jakoś tak, nie pamiętam dokładnie. Moim zadaniem nie ma co instalować najnowszych które działają bo będą bardziej zamulać niż starsze.
                Dziękuję bardzo

Comment

• Dobry wszystkim i małe pytanko. Czy jest u nas możliwość ustawienia podpisów pod ikonami aplikacji?
                  Poniżej wersja USA i nasza PL.

ikonko plus podpisy.jpg

małe ikonki.JPG

Comment

• Witam wszystkich. Chciałbym Was podpytać czy jest jakiś sposób na odmulenie systemu, nie ukrywam zainstalowałem HH do tego MapyGoogle i Waze, i troszkę to zamula jakbym miał odpalone z 30 aplikacji Pozdrawiam

Comment

• Jest.... jeden jedyny. Korzystać z map google przez android auto. Wywal google mapy i usługi play. Zostaw samo waze to jako tako działa.

Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka

Comment

• Honda Connect - Wgrywanie Aplikacji i Ukryte Opcje

Zamieszczone przez Maniek666 Zobacz posta
                        Witam wszystkich. Chciałbym Was podpytać czy jest jakiś sposób na odmulenie systemu, nie ukrywam zainstalowałem HH do tego MapyGoogle i Waze, i troszkę to zamula jakbym miał odpalone z 30 aplikacji Pozdrawiam
                        Niestety nic za bardzo nie da się zrobić - powodem jest przestarzały system multimedialny i stary android - jedyna deska ratunku to działające jeszcze carplay i to androidowe auto

Swoją drogą ciekawe jaki system multimedialny wsadzili do tej nowej, elektrycznej hondy e... Jeśli tam będzie podobnie to współczuję posiadaczom obsługi tych wielu ekranów

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
                        Last edited by googol; 23-11-2020, 21:37.

Comment

• Zamieszczone przez Maniek666 Zobacz posta
                          Witam wszystkich. Chciałbym Was podpytać czy jest jakiś sposób na odmulenie systemu, nie ukrywam zainstalowałem HH do tego MapyGoogle i Waze, i troszkę to zamula jakbym miał odpalone z 30 aplikacji Pozdrawiam
                          Działają Ci mapy Google? Jak tak to która wersja?
                          Moja Honda
                          https://www.civicforum.pl/showthread...044#post351044

Comment

• Nie pamiętam wersji, ale ta instalowana z poziomu HH działa, oczywiście pod warunkiem, że mamy zainstalowane usług googla.

Najnowsza wersja wspiera, to co poniżej. Prawdopodobnie mniej zamuli niż usługi googla.
                            Support microG, which is a free re-implementation of the Google Play service that runs much smoother. Please unistall the official Google Play Services before installing microG.

Comment

• Zamieszczone przez malina84 Zobacz posta
                              Działają Ci mapy Google? Jak tak to która wersja?
                              Wersję mapgoogle mam zainstalowaną 9.63.1, a Waze 4.34.1.0

Comment

• Halo, halo, jest tam ktoś?
                                Pytałem się o ikonki i podpisy. Macie te podpisy pod ikonkami, czy takie cuda to tylko w USA?

Comment

Working...
                                X