W służbowym VW też tak miałem. Yanosik informuje np. że za 500m fotoradar, wyłącza radio i po przejechaniu fotoradaru daje drugi raz znak piknięciem i włącza radio z powrotem. Może w Hondzie jest podobnie
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Honda Connect - Wgrywanie Aplikacji i Ukryte Opcje
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Zamieszczone przez Lysek_81 Zobacz postaW służbowym VW też tak miałem. Yanosik informuje np. że za 500m fotoradar, wyłącza radio i po przejechaniu fotoradaru daje drugi raz znak piknięciem i włącza radio z powrotem. Może w Hondzie jest podobnie
Spróbowałem na wersji 2.8. Zmiana kanału na powiadomienia działa, jednak radio nie jest wyciszane, komunikaty i radio mają tą samą głośność.
W wersji 3.3 i 3.4 zmiana kanału nic nie zmienia, radio ciągle jest wyłączane.
Do ideału trochę brakuje, przynajmniej działa to jako tako w wersji 2.8.Last edited by googol; 11-08-2019, 12:34.
Comment
-
Zamieszczone przez radekr Zobacz postaYanosik wersja 3.4.3.5 1196 i w momencie jak muzyka leci z pendrive albo bluetooth to komunikaty są normalnie, nic nie wyciszają i nie przełączają. Mówię o fotoradarach, kontrolach itp. Nie używam nawigacji z yanosika.
Comment
-
Zamieszczone przez montada Zobacz postaUżywam wersji 2.8.0 , która sprawuje się ok. Jedyny minus , że odpala się zawsze za drugim razem. Parę razy się zdarzyło, że z automatu się uruchamiał lecz po pewnym czasie niestety przestał działać w ten sposób. Ni cholery nie znalazłem sposobu jak zrobić by to wróciło. 3.4.3.5 radia też nie wyłącza? Pływająca ikona działa bezproblemowo?
Comment
-
Zamieszczone przez montada Zobacz postaUżywam wersji 2.8.0 , która sprawuje się ok. Jedyny minus , że odpala się zawsze za drugim razem. Parę razy się zdarzyło, że z automatu się uruchamiał lecz po pewnym czasie niestety przestał działać w ten sposób. Ni cholery nie znalazłem sposobu jak zrobić by to wróciło. 3.4.3.5 radia też nie wyłącza? Pływająca ikona działa bezproblemowo?
U mnie od dłuższego czasu sam się włącza Yanosik w tle przy starcie, ostatnio po aktualizacji Honda Hack i resecie przestał, po kilku włączeniach z palca w końcu zaczął znowu sam się uruchamiać, podobnie jak radio TuneIn. Jak mam zawsze Yanosika w tle i włączona inną aplikację, może to ma wpływ na samodzielne uruchamianie.
Comment
-
-
Zamieszczone przez russso Zobacz postaPowiedzcie mi jak włączyć głos kobiety która informuje o nie zajętych pasach itp. Przywrocilem conecta do ustawień fabrycznych oraz zainstalowałem Honda Hack i nie mogę tego znaleźć. Bardzo Was proszę o pomoc.
A możecie mi powiedzieć jak uruchomić kamere wsteczną podczas jazdy do przodu jak to opisują w najnowszej aktualizacji Honda Hack?
Comment
-
Zamieszczone przez russso Zobacz postaA możecie mi powiedzieć jak uruchomić kamere wsteczną podczas jazdy do przodu jak to opisują w najnowszej aktualizacji Honda Hack?
Comment
-
Zamieszczone przez lisu Zobacz postaKomuś się udało wyciszyć radio przy komunikatach w yanosiku na wersji 2.8? Wyższe wersje to już w ogóle na jakichkolwiek ustawieniach przełączają na audio apps.
Comment
-
Zamieszczone przez lisu Zobacz postaKomuś się udało wyciszyć radio przy komunikatach w yanosiku na wersji 2.8? Wyższe wersje to już w ogóle na jakichkolwiek ustawieniach przełączają na audio apps.
Wysłane z wykorzystaniem Tapatalka. Za literówki i błędy przepraszam...
Comment
-
Przetestowałem kilka wersji yanosika od 2.8 do 3.4 i najlepiej działająca jest 2.8.6.2 (1091), ostatnia wersja z serii 2.8
Startuje za pierwszym razem, o dziwo nie wyrzuca błędów o brak usług googla, poprawnie zlicza kilometry i działa płynniej niż seria 3.x
Oczywiście nie wycisza jak każda wersja, ale też nie przełącza na audio apps jeżeli zmienimy kanał na inny niż media.
Comment
-
Honda Connect - Wgrywanie Aplikacji i Ukryte Opcje
Na pocieszenie, dla posiadaczy telefonów Apple mogę napisać, że Yanosik wkrótce ma trafić na Apple Car Play więc nie będzie konieczności zabawy z instalacją na stacji.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Comment
Comment